Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

16 jarige muzikant zoekt wat mensjes om mee te jammen

Drummer, Gitarist en Percussionist gezocht in Groningen (Groningen) | 108x bekeken

16 jarige muzikant zoekt wat mensjes om mee te jammenMoi, ik ben een 16 jarige muzikant uit Groningen. Ik mijn hoofdgenre is bluegrass, maar speel ook elektrisch en andere stijlen. Ik hou heel erg van goeie americana, (blues)rock, blues, country, rock & roll en veel meer. Geen pop of hardcore,hardrock. Dat zijn mijn enige regels, haha. Ik ben gitarist. Ik speel ook contrabas en mandoline, maar op amateuristisch niveau. Je ziet maar wat je met deze info … meer »

Muzikantenbank user Thijs VrolijkThijs Vrolijk

Drummer en Gitarist willen eerste Rock/Heavy Metal band vormen

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 150x bekeken

Wij zijn Jaap en Jos (24 en 26 jaar) en wij zijn op zoek naar een bassist, zanger/zangeres en nog een gitarist om onze eerste band te vormen. Wij zijn erg gemotiveerd en zijn redelijk bekwaam in het bespelen van drums en gitaar. Wij spelen vooral Judas Priest, Iron Maiden, Pantera, Sabaton en RHCP covers. Ben jij geïnteresseerd? Mail naar josvandam@***.com

Muzikantenbank user Jaap BosmaJaap Bosma

Ik wil spelen

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 194x bekeken

Ik wil spelen21 jaar oud blues/rock/funk ik speel vooral op sessies tegenwoordig neem ik thuis wat op ik wil graag lekker rocken ik heb een no nonsens mentaliteit ik kan aardig overweg met mijn 6string solo”s / rythm geen probleem zang heb ik ook plezier ik maar is geen must ik ben op zoek naar mensen die altijd willen spelen en er altijd een drive voor hebben hail hail rock n roll (06) 49 78 39 22. beetje … meer »

Muzikantenbank user Fabian StraatmanFabian Straatman

Band in Groningen zoekt gitarist!

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 288x bekeken

Beste toekomstige gitarist, Ben jij behendig op alle 6 snaren? Kan jij geen genoeg krijgen van optreden? Wil jij een band die zich niet vastklampt aan één specifiek genre, maar open staat voor verschillende stijlen, en daarnaast ook nog eens niet vies is van een paar biertjes? Wij bestaan tot nu toe uit een zangeres, drummer, en bassist, en we zijn nog op zoek naar een gitarist die graag nummers … meer »

Muzikantenbank user Cath HarryvanCath Harryvan

Gitarist zoekt weer een band

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 181x bekeken

Na een tijdje zonder band begint het toch weer te kriebelen, dus op zoek naar een band in de richting blues / rock / hard rock / punk of combinatie van bovenstaande. Speel zelf voornamelijk slaggitaar, maar een solo af en toe moet ook wel lukken. Omgeving Groningen, Veendam, Hoogezand. Mocht het van belang zijn, leeftijd 38

Muzikantenbank user Michiel BaasMichiel Baas

Rock gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 303x bekeken

Rock gitarist gezocht ( M/V) Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) Wij zoeken een "oudere" (b.v.k. minimaal boven de 40 jaar) ervaren M/V.rock gitarist, omgeving Groningen. Wij spelen hoofdzakelijk eigen werk, rock/bluesrock met lead zangeres. Goede akkoordenkennis is een must. Hij/zij moet zowel ritme als wel solo's voor zijn/haar rekening moeten kunnen nemen. Repeteren in Groningen op zondagavond. Reacties … meer »

Muzikantenbank user Loe SpitzersLoe Spitzers