Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 135x bekeken

Gitarist zoekt bandAangezien ik al een langere tijd gitaar speel en ik steeds meer de behoefte voel om samen te spelen met andere muzikanten, ben ik op zoek naar een band. Het heeft voor mij niet per se hele serieuze doeleinde. Optreden hoeft voor mij dan ook niet zo zeer. Ik ben vooral geïnteresseerd in folk en indie achtige muziek.

Muzikantenbank user Osip SchoenmakersOsip Schoenmakers

Nederpop coverband zoekt 1e gitarist omgeving Breda/Tilburg

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 135x bekeken

Nederpop coverband (zanger, drummer, gitarist, acc. gitarist/toetsenist, bassist) zoek 1e Gitarist. Nummers van Doe Maar, Het Goede Doel, VOF kunst maar ook modernere nederpop nummers. Leeftijd ~30-60. Een paar keer per jaar optreden. 1x oefenen per 2 weken (op donderdagavond in Gilze), laagdrempelig, het is ook voor de gezelligheid en we lusten ook wel een pilsje.

Muzikantenbank user Bart TheeuwesBart Theeuwes

Gitarist/e gezocht

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 275x bekeken

Gitarist/e gezochtGoirle, omgeving Tilburg Wij, zangeres, bassist, gitarist en drummer, zoeken een gitarist(e) voor onze (hard)Rockband. Leeftijden tussen 20-60. We repeteren in een eigen muziekruimte, met (multitrack)opnamemogelijkheid, ééns per 2 weken. Muziek; Alannah Miles, Metallica, Foo Fighters, Lenny Krevitz, Europe, Anouk ...etc Inzet belangrijk en eventueel optreden.

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Fiddler/gitarist zoekt muzikanten voor het vormen van een Ierse band

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 200x bekeken

Fiddler/violist/gitarist zoekt muzikanten om een Ierse band te vormen. Er heeft zich al een contrabassist gemeld, dus een goed begin. Ik denk verder nog aan een zanger of zangeres en aan muzikanten die een gitaar, thin whistle, viool, mandoline, bodhrán/cajón, accordeon of banjo bespelen. Misschien zijn er mensen die een instrument bespelen en ook nog zingen. Ikzelf speel viool voor begeleiding bij … meer »

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Nederpop coverband zoekt 2e gitarist omgeving Breda/Tilburg

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 218x bekeken

Nederpop coverband (zanger, drummer, gitarist, acc. gitarist/toetsenist, bassist) zoek 2e Gitarist. Nummers van Doe Maar, Het Goede Doel, VOF kunst maar ook modernere nederpop nummers. Leeftijd ~30-60. Een paar keer per jaar optreden. 1x oefenen per 2 weken (op donderdagavond in Gilze), laagdrempelig, het is ook voor de gezelligheid en we lusten ook wel een pilsje.

Muzikantenbank user Bart TheeuwesBart Theeuwes

Muzikale uitdaging gezocht!

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 239x bekeken

Muzikale uitdaging gezocht!Uitdaging gezocht! Hoi, leuk dat je mijn berichtje hier op muzikanten bank hebt gevonden. Ik ben een 27 jarige gitarist die momenteel opzoek is naar andere muzikanten in de leeftijd tussen de 20 a 30 die graag liedjes willen schrijven en uitvoeren. Ikzelf heb een ruime 11 jaar aan band ervaring en heb met een aantal eigen acts de afgelopen jaren veel ervaring op mogen doen. Zo heb ik onder andere … meer »

Muzikantenbank user DidierDidier

Tornado rockers zoeken een begeleidingsgitarist

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 219x bekeken

Hallo wij zijn de tornado rockers uit tilburg. Wij zijn opzoek naar een begeleidings gitarist. Wij spelen Rock & Roll waaronder nummers van cliff richard,elvis shadows ect.. Ben jij een begeleidings gitarist en heb je zin om met ons te rock&roll;'n? Neem dan contact met ons op :) Voor meer informatie: Bel ons : 013-5365177

tonnie

TORNADO ROCKERS zoeken begeleidingsgitarist

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 202x bekeken

Hallo wij zijn de tornado rockers uit tilburg. Wij zijn opzoek naar een begeleidings gitarist. Wij spelen Rock & Roll waaronder nummers van cliff richard,elvis shadows ect.. Ben jij een begeleidings gitarist en heb je zin om met ons te rock&roll'n? Neem dan contact met ons op :) Voor meer informatie: Bel ons : 013-5365177

tonnie

Muzikanten gezocht

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 599x bekeken

Muzikanten gezochtVoor een op te richten hardrock/metal(cover)band in de omgeving van Goirle/Tilburg zoek ik, drummer(61); een zanger(es), gitarist (en/es), bassist/e, toetsenist/e.en ... Ben in het bezit van een eigen muziekruimte met multitrackopnamemogelijkheid. Serieus bezig zijn maar met goede zin en werken naar optreden (s). Wie durft?

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven