Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Tornado rockers zoeken een begeleidingsgitarist

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Hallo wij zijn de tornado rockers uit tilburg. Wij zijn opzoek naar een begeleidings gitarist. Wij spelen Rock & Roll waaronder nummers van cliff richard,elvis shadows ect.. Ben jij een begeleidings gitarist en heb je zin om met ons te rock&roll;'n? Neem dan contact met ons op :) Voor meer informatie: Bel ons : 013-5365177

tonnie

TORNADO ROCKERS zoeken begeleidingsgitarist

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Hallo wij zijn de tornado rockers uit tilburg. Wij zijn opzoek naar een begeleidings gitarist. Wij spelen Rock & Roll waaronder nummers van cliff richard,elvis shadows ect.. Ben jij een begeleidings gitarist en heb je zin om met ons te rock&roll'n? Neem dan contact met ons op :) Voor meer informatie: Bel ons : 013-5365177

tonnie

Muzikanten gezocht

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 450x bekeken

Muzikanten gezochtVoor een op te richten hardrock/metal(cover)band in de omgeving van Goirle/Tilburg zoek ik, drummer(61); een zanger(es), gitarist (en/es), bassist/e, toetsenist/e.en ... Ben in het bezit van een eigen muziekruimte met multitrackopnamemogelijkheid. Serieus bezig zijn maar met goede zin en werken naar optreden (s). Wie durft?

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

The Time Travellers zoeken en Sologitarist

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 519x bekeken

The Time Travellers uit Tilburg zoeken een ervaren sologitarist met eventueel zang. Wij zijn allen 65+ en maken muziek uit de zestigerjaren met een knipoog naar de zeventigerjaren. Wij bestaand al meer dan 40 jaar en hebben reeds de nodige optredens gedaan. Thans willen wij nog optreden als we de tijd hebben en als we dat leuk vinden. Wij beschikken over een eigen repetitieruimte met installatie in … meer »

Peter van Amelsfoort

Slag/Solo gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 526x bekeken

Slag/Solo gitarist gezochtGitarist(e) gezocht in Goirle/Tilburg (Noord-Brabant) Opstartende (hard)Rockband zoekt een gitarist(e). Wij zijn; zangeres bassist gitarist, drummer. Repetitie in Goirle/Tilburg. (Home)recording aanwezig. Coverwerk a la Anouk, White Stripes, Alannah Myles, Guns 'n Roses, Metallica etc , maar ook eigen werk mag.

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Gitarist(en) gezocht

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 1122x bekeken

Gitarist(en) gezochtDrummer, bassist en zangeres, zoeken gitarst (e) voor rockband. Omgeving Tilburg/Goirle. Covers a la Skunk Anansi, Alanis Morissette, Anouk, Three Doors Down. Mag ook steviger en eigen werk. Opnameapparatuur aanwezig.

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven