Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ritme gitarist voor goede hardrock coverband regio Tilburg/Eindhoven gezocht.

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 135x bekeken

Ritme gitarist voor goede hardrock coverband regio Tilburg/Eindhoven gezocht.Mama's liquor zoekt Ritme gitarist. We spelen voornamelijk hardrock metal covers. Acdc, Guns&Roses, foo fighters, Iron Maiden, steel panther, bon Jovi, Kiss enz. De set is nu ongeveer 2x 1,5 uur. We repeteren 1x per week op dinsdagavond in Tilburg en treden maximaal 2 x per maand op. Leeftijd van de bandleden ligt rond de 40 jaar. Kun je zelf ook optredens regelen en heb je een beetje podium presentatie … meer »

Muzikantenbank user Jeroen HoefmansJeroen Hoefmans

Workshopband Factorium zoekt bassist of gitarist (woensdag avond)

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 239x bekeken

Workshopband Factorium zoekt bassist of gitarist (woensdag avond)Sinds de herfstvakantie zijn we een nieuwe workshopband begonnen met drie man (drums, zang, toetsen). De leeftijden zijn 20-45 jr. We zijn nog op zoek naar een bassist (bas wordt nu door docente gespeeld) en een gitarist om onze rock nummers te kunnen spelen. Er staan op dit moment 6 liedjes op de lijst, maar je kunt zelf natuurlijk altijd nieuwe nummers aandragen. De nummers zijn Refugee-Tom Petty, … meer »

Erwin

Gitarist gezocht voor originele Nederpop-band

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 212x bekeken

Voor een nieuw op te richten coverband zoek ik een gitarist. Het doel is een coverband op te richten die pop/rock van Nederlands bodem ten gehore gaat brengen uit de jaren 80 en 90. Het idee is om juist NIET het werk van de bekende bands uit deze periode te coveren maar juist originele keuzes te maken die tóch bij het publiek aanslaan. (de “oh ja!” –factor moet aanwezig zijn!) Enkele voorbeelden: Time … meer »

Muzikantenbank user Dirk-Jan de BeerDirk-Jan de Beer