Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Skaband zoekt bassist en 2e gitarist

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 407x bekeken

Skaband zoekt bassist en 2e gitaristSka-coverband Skabadabadoo zoekt: 🎸 Bassist 🎸voor strakke ska-baslijntjes 🎸2e gitarist 🎸 met soepele pols en een solo hier en daar 🎷 Optioneel een Alt-Saxofonist of trombonist om de blazerssectie aan te vullen! Afhankelijk van de mogelijkheden, willen we op termijn graag weer een paar keer per jaar optreden. Neem contact op via instagram of bekijk onze Facebookpagina! https://www.facebook.com/ska013/ Skabadabadoo013 … meer »

Muzikantenbank user YveOn ThemoveYveOn Themove

Ervaren muzikant gezocht

Gitarist, Overig en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 612x bekeken

Ervaren muzikant gezochtInstrumentalist(-en) gezocht (m/v) Popnummers terug vertalen naar het Nederlands. Onze botte taaltje dat OH zo mooi kan zijn, als je het maar met liefde vertaalt. Dan komt het opnieuw binnen. Directer, verser. Dat is waar ik het afgelopen jaar mee bezig ben geweest. Ik heb 12 nummers liggen (en wil er nog veel meer hertalen) die ik graag wil opnemen. Ik ben op zoek naar een gitarist of pianist (en/of … meer »

Muzikantenbank user JeanineJeanine

Bassist/e + Gitarist/e gezocht

Bassist en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 636x bekeken

Bassist/e + Gitarist/e gezochtHoi, Voor het opstarten van een rockband zoek ik, drummer, 59, een bassist/e + gitarist/e voor muziek à la Anouk, No Doubt, Alanis Morisette, Skunk Anansie, maar ook Foo Fighters, Lenny Kravitz etc Doel is, serieus repeteren met fun en eventueel optredens. Nivo: geen beginners. Eigen repetitieruimte in Goirle/Tilburg met opnameapparatuur en backing.

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Gitarist(e) Gezocht

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 668x bekeken

Gitarist(e) GezochtHoi, Voor het opstarten van een rockband zoeken wij een gitarist(e)n voor muziek à la Anouk, No Doubt, Alanis Morisette, Skunk Anansie, maar ook Foo Fighters, Lenny Kravitz etc Doel is, serieus repeteren met fun en eventueel optredens. Nivo: geen beginners. Eigen repetitieruimte in Goirle/Tilburg met opnameapparatuur en backing.

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Bassist(e), Gitarist(e), toetsenist(e) gezocht.

Bassist en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 550x bekeken

Bassist(e), Gitarist(e), toetsenist(e) gezocht.Hoi, Voor het opstarten van een rockband zoeken wij, zangeres en drummer, nog een bassist(e) en gitarist(e)n voor muziek à la Anouk, No Doubt, Alanis Morisette, Skunk Anansie, maar ook Foo Fighters, Lenny Kravitz etc Doel is, serieus repeteren met fun en eventueel optredens. Nivo: geen beginners. Eigen repetitieruimte in Goirle/Tilburg met opnameapparatuur en backing.

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven