Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Leadgitarist gezocht

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 379x bekeken

Hallo daar! Wij zoeken een ervaren leadgitarist om onze band compleet te maken. Onze band bestaat uit een drummer, bassist, 2 (slag)gitaristen, en een zanger. De toetsenist (druk mannetje!) komt om de paar weken mee repeteren. Ons genre en de keuze van de nummers wordt in goed overleg, maar rekening houdend met de haalbaarheid van onze leadzanger, bepaald. Een greep uit ons (huidig en toekomstig) … meer »

Marc

Bassist/e + Gitarist/e gezocht

Bassist en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 335x bekeken

Bassist/e + Gitarist/e gezochtHoi, Voor het opstarten van een rockband zoek ik, drummer, 59, een bassist/e + gitarist/e voor muziek à la Anouk, No Doubt, Alanis Morisette, Skunk Anansie, maar ook Foo Fighters, Lenny Kravitz etc Doel is, serieus repeteren met fun en eventueel optredens. Nivo: geen beginners. Eigen repetitieruimte in Goirle/Tilburg met opnameapparatuur en backing.

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Leden gezocht voor Tom Waits tribute

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 238x bekeken

Hallo, Laat ik eens beginnen met mijzelf voor te stellen mijn naam is Jos en woonachtig in de omgeving van Breda en ik ben 30 jaar oud. Na een aantal jaar bezig te zijn geweest met bands zeg maar zo tussen mijn 16e tot ongeveer mijn 24e. Daarna heb ik een paar jaar een break genomen om mij meer op andere zaken als op werk te richten. En ben ik muziek technisch mij meer gaan bezig houden met vrijwilligers … meer »

jos Schiphuis

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 450x bekeken

Band JarCity, bestaande uit toetsenist/zang, drums, bas en zangeres zoekt gitarist. (allen 55+ met veel ervaring) Wij zijn zo'n 3 jaar geleden gestart en spelen covers van de 60-er jaren tot nu. Van Anouk tot de Beatles, van Beth Heart tot Chris Rea, Dire Straits, CCR, De Dijk, Dooby Brothers, Clapton, Fleetwood Mack, Gary More, Joe Cocker, Santana..... etc.. We spelen wekelijks op woensdagmiddag … meer »

Twan

Gezocht ‘zeer ervaren’ leadgitarist+slaggitarist Waalwijk eo

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 343x bekeken

Heb je zin om minimaal 1x p/m op te treden in een toffe coverband die lekker rockt? Een drummer, zangeres en bassiste (incl. backing) met bandervaring en optreed-netwerk die elkaar net hebben gevonden willen graag een nieuwe band opstarten met bandleden met podiumervaring. We zijn op zoek naar no-nonsense bandleden (geen egotrippers! ) Met een dosis motivatie, gedrevenheid en flexibiliteit. Ben je … meer »

Muzikantenbank user Marella IJpelaarMarella IJpelaar

Gitarist(e) Gezocht

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 456x bekeken

Gitarist(e) GezochtHoi, Voor het opstarten van een rockband zoeken wij een gitarist(e)n voor muziek à la Anouk, No Doubt, Alanis Morisette, Skunk Anansie, maar ook Foo Fighters, Lenny Kravitz etc Doel is, serieus repeteren met fun en eventueel optredens. Nivo: geen beginners. Eigen repetitieruimte in Goirle/Tilburg met opnameapparatuur en backing.

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Bassist(e), Gitarist(e), toetsenist(e) gezocht.

Bassist en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 388x bekeken

Bassist(e), Gitarist(e), toetsenist(e) gezocht.Hoi, Voor het opstarten van een rockband zoeken wij, zangeres en drummer, nog een bassist(e) en gitarist(e)n voor muziek à la Anouk, No Doubt, Alanis Morisette, Skunk Anansie, maar ook Foo Fighters, Lenny Kravitz etc Doel is, serieus repeteren met fun en eventueel optredens. Nivo: geen beginners. Eigen repetitieruimte in Goirle/Tilburg met opnameapparatuur en backing.

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven