Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht voor funk-rock coverband!!!

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 268x bekeken

Wij, Marco (drum) en Raymond (bas), zijn bezig om een coverband te vormen in het funk-rock genre. Aandachtspunten: evenwichtige sets met afwisseling niveau: goede bevlogen energieke amateurs met ervaring en drive leeftijd: tussen de 25 en 55 jaar repeteren 1 x in de 14 dagen op een maandagavond oefenruimte in regio Tilburg, Breda, Eindhoven of Den Bosch samenstelling: zang (m/v of beiden), … meer »

Raymond

Succesvolle metalcoverband zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 232x bekeken

Succesvolle metalcoverband zoekt sologitaristWat vragen we? Je zult een flink aantal metal klassiekers van buiten moeten leren. Inzet en een stel goede oortjes spreken dus voor zich. We repeteren minimaal een keer per week en treden met regelmaat meerdere keren per maand op, wat betekent dat je tijd moet hebben en/of wil maken. Belangrijker vinden we het dat je een gezellige aanvulling op The Covernant bent en vooral niet als een verlegen muurbloempje … meer »

Muzikantenbank user Rob ClaesenRob Claesen

Muzikanten gezocht voor internationaal project - symphonic/melodic metal

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 338x bekeken

Hoi! Ik ben een enorme fan van Nederlandse metal/rock bands (Delain, WT, The Gentle Storm, Epica, Vuur, MaYaN, ReVamp etc.), en ik zou graag willen een aantal leuke mensen te vinden om een internationaal symphonic/melodic metal band te starten. Ik speel basgitaar en een beetje akoestische gitaar, en zoek een vocalist, gitaarspeler, keyboardspeler en drummer. Ik ben geen Nederlander, maar ik denk … meer »

Bara