Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht voor originele Nederpop-band

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 115x bekeken

Voor een nieuw op te richten coverband zoek ik een gitarist. Het doel is een coverband op te richten die pop/rock van Nederlands bodem ten gehore gaat brengen uit de jaren 80 en 90. Het idee is om juist NIET het werk van de bekende bands uit deze periode te coveren maar juist originele keuzes te maken die tóch bij het publiek aanslaan. (de “oh ja!” –factor moet aanwezig zijn!) Enkele voorbeelden: Time … meer »

Muzikantenbank user Dirk-Jan de BeerDirk-Jan de Beer

Poppunk band 'Digitus 3' zoekt zingende lead- en slaggitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 130x bekeken

Wij zoeken twee gitaristen die eventueel lead en backing vocals kunnen om de band compleet te krijgen. We gaan repeteren in Tilburg bij de Rock Academie en we willen zo snel mogelijk aan de slag. Onze inspiraties zijn NOFX, Blink182, Frenzal Rhomb, Less Than Jake, Lagwagon, No Use For A Name, Offspring, Sum41, Rancid en nog veel meer. Bij voorkeur zoeken we middel en hoge zang. In de richting van … meer »

Muzikantenbank user Dustini Van GulikDustini Van Gulik

Gitarist en Basgitarist gezocht voor coverband U2 + Simple Minds

Bassist en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 241x bekeken

Wij zijn een nieuwe U2+Simple Minds-coverband en zijn nog op zoek naar een enthousiaste GITARIST en BASGITARIST. We hebben nu een vaste repetitieruimte op dinsdagavond in Tilburg Leeftijd vanaf circa 30 jr. Onze leeftijd zit tussen 40 en 55 jr. De huidige bezetting is zanger,drummer en toetsenist. Doel is om maximaal zo´n 8 optredens per jaar te gaan doen. Zie je het helemaal zitten om als gitarist … meer »

Bert Mommers