Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht voor Nederpop band in omgeving Tilburg/Breda

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 216x bekeken

Hey hallo! Wij (4 mannen rond de 35-50 jaar: leadzanger, bassist, toetsenist en drummer) zijn op zoek naar een (lead) gitarist voor onze coverband. We hebben een oefenruimte in de kelder van de woning van onze toetsenist in Gilze (wel zo handig!) en we richten ons op Nederpop, maar wel Nederpop in de breedste zin van het woord. Wat we spelen? Denk aan De Dijk, Frank Boeyen, Het Goede Doel, Doe Maar … meer »

Tristan van Hoek

Doe Maar Tribute

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 327x bekeken

Hallo, ik ben op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om de muziek van Doe Maar te spelen. Daarmee zijn er goede gelegenheden om op te treden. Ik wil in basisformatie van 4 personen beginnen dus toetsen, bas, gitaar die ook zingen en drums. Wanneer de band goed loopt en er op grotere locaties gespeeld kan worden uitbreiden met blazers, percussie enz. Ondertussen zijn hebben zich al een aantal … meer »

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

Gitarist / zanger gezocht voor DOE MAAR Tribute band

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 375x bekeken

Gitarist / zanger gezocht voor DOE MAAR Tribute bandHallo, Wij zoeken een gitarist met de “Ernst Janz Lead-vocalen” voor onze DOE-MAAR Tribute band… Bij het vinden van een ambitieuze gitarist, welke ook de backing vocals aan kan vullen, zal onze formatie, bestaande uit drums, bas/zang en toetsen en gitarist, compleet zijn. Déze formatie van vier muziekanten zal de kleinere optredens kunnen gaan verzorgen. Voor festivals e.d. zal er gefocust … meer »

Muzikantenbank user GuillermoGuillermo

Green Day tribute band zoekt gitarist (M/V) met achtergrondzang

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 216x bekeken

Green Day tribute band zoekt gitarist (M/V) met achtergrondzangWil jij ook knallen op het podium met de energieke muziek van Green Day? Speel je gitaar en kun je daarbij achtergrondzang doen? Neem dan contact op met ons! Wij zijn Ismay (drums) Regilio (gitaar) en Lieven (bas) en we zoeken mensen voor onze tributeband die er ook voor willen gaan. Eens in de twee weken repeteren in Tilburg of Eindhoven op vrijdagavond.

Lieven Martens