Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Een extra dimensie aan jullie metalcore/punk band?

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 264x bekeken

Na jaren niet meer in een band te zingen, begint het langzamerhand toch wel weer te kriebelen. Echter heb ik niet meer zo'n zin om alle vocals op mijzelf te nemen en kan ik mijn stem nog niet op alle manieren inzetten die ik zou willen. Daarom ben ik op zoek naar een band die al een heavy vocalist heeft waar ik een extra dimensie aan kan toevoegen. Zelf ben ik beter in falsetto en overdrive/mixed … meer »

Jeske Dolmans

Blues Gitarist

Gitarist zoekt band in Almere (Flevoland) | 227x bekeken

Ik ben een zéér gemotiveerde gitarist. Ik hou van de blues and rhythm. Ik speel voornamelijk ook blues, en andere stijlen zijn áltijd goed, leuk en interessant. Ik heb een lange tijd vastgezeten (gevangenis) en daar ben ik begonnen met gitaar, dat is nu zo'n 10 jaar geleden. Robert Johnson, The Crossroads is dan ook een thema in mijn leven. Ik vind het ook heel leuk om over muziek e.d. … meer »

angelo attardo

Zangeres zoekt (op te richten)band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 498x bekeken

Muziekliefhebbers, Mijn naam is Susan Smets en ik zing al heel mijn leven. Ik heb jarenlang in een koor gezongen en heb een paar keer optredens gedaan met een pianist. Ik zou heel graag in een band willen zingen (als lead of als achtergrond zangeres/meerstemmig)omdat ik echt hou van muziek en zingen. Ik heb een brede muzieksmaak en kan veel nummers (mee)zingen. Dus ben jij nog opzoek naar een zangeres … meer »

Muzikantenbank user Susan SmetsSusan Smets

Gitarist zoekt metalband / jambuddy

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 355x bekeken

Gitarist zoekt metalband / jambuddyGoedendag, ik ben Axel (21 M) en zoek "muzikanten" om een band mee te beginnen in regio Eindhoven, voor nu een gitarist, drummer en/of of bassist. Zelf speel ik nu 2.5 jaar elektrische gitaar en heb 't gevoel het tijd is om naar de volgende stap te gaan: met anderen spelen. Ikzelf luister en speel vooral hard rock en metal, voornamelijk uit de 70s en 80s. Om een beeld te geven, denk aan bands als Motörhead … meer »

Muzikantenbank user AxelAxel

(Akoestische) gitarist zoekt popband

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 270x bekeken

Hoi, Mijn naam is Jacob en ik ben 24 jaar. Ik speel al 18 jaar gitaar, klassiek en pop (voornamelijk akoestisch). Daarnaast zing ik er ook graag bij. Ik zoek naar een band of iemand die popmuziek willen spelen/maken. Ik heb nog geen ervaring in een band, dus ik ben niet heel kieskeurig. Laat het ff weten als het je leukt lijkt. Groetjes, Jacob

Jacob

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten, stijl: alternative/indie/folk

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 1938x bekeken

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten, stijl: alternative/indie/folkIk ben een tekstschrijver/zanger, 29 jaar, en op zoek naar een aantal muzikanten in omgeving Utrecht, in een beetje dezelfde leeftijd, om een alternative/indie/folk georiënteerd groepje te beginnen. Kan in een standaardopstelling maar alleen akoestische instrumenten is misschien nog wel makkelijker om in te beginnen, aankijken waar het naartoe gaat. Handig als het niet te uitgebreid wordt qua bezetting. … meer »

Muzikantenbank user ThibautThibaut