Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Drenthe - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Punkrock voor kleuters

Gitarist zoekt band in Meppel (Drenthe) | 63x bekeken

Punkrock voor kleutersGitarist met theatraal verleden zoekt bassist en drummer voor het maken en spelen van punkrock voor 3,4 en 5 jarigen. Dit zal voornamelijk eigen werk zijn maar covers van het punkrock repetoire geschikt gemaakt voor kleuters behoort ook tot de mogelijkheden. Graag wil ik toewerken naar een punkrock band die kan staan in theaters en/of festivals. Serieus aan de slag voor een klein publiek! Affiniteit … meer »

Bas van D.

Gitarist zoekt band regio Drenthe/Friesland/Overrijssel

Gitarist zoekt band in Hoogeveen (Drenthe) | 88x bekeken

Ik speel nu ongeveer één jaar gitaar en val nog in de beginnerscategorie, maar ben een aardig eindje op weg. Zo kan ik bijvoorbeeld ‘Midnight Queen’ van Nickelback en ‘Chapter Four’ van Avenged Sevenfold goed spelen. Favoriete genre: Rock/Hard Rock/Heavy Metal Ben je, of zijn jullie, opzoek naar een (2e) gitarist? Dan stel ik mijzelf in een privé berichtje graag even voor!

Muzikantenbank user T ST S

Gitarist zoekt Garage/Punk/Fuzz/Rock N’ Roll band

Gitarist zoekt band in Meppel (Drenthe) | 174x bekeken

Gitarist zoekt Garage/Punk/Fuzz/Rock N’ Roll bandHeya, Ik zoek wat jongere gasten om een band mee te beginnen of erin mee te spelen. Wat mij betreft kan het veel kanten opgaan, als er maar een vuig randje aan de muziek zit. Het liefst eigen nummers maken, maar met covers beginnen kan altijd. Ik zou graag veel optreden, en energieke liveshows neerzetten. Liefst omgeving Meppel, Hoogeveen, Zwolle.

Muzikantenbank user Timothy SchipperTimothy Schipper