Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Drenthe - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Op zoek naar muzikanten om eigen muziek te maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Assen (Drenthe) | 242x bekeken

Op zoek naar muzikanten om eigen muziek te makenBeste Muzikant, Al een aantal jaren compeneer ik mijn eigen muziek. Het enige wat ik nog mis, is dat met een band te doen. Ik wil graag optreden, en met andere meer muziek gaan maken en uitbrengen. Onder mijn eigen naam (Dieuwert) Heb ik al een aantal singles uitgebracht op spotify. Tegenwoordig doe ik dat op een andere naam (Simply Roses) en ben ik me nu aan het voorbereiden om een nieuwe stap … meer »

Dieuwert

SPOT ON zoekt Toetsenist(e)

Zanger / Zangeres zoekt band in Meppel (Drenthe) | 238x bekeken

SPOT ON zoekt Toetsenist(e)Wij, SPOT ON, zijn op zoek naar een toetsenist(e) om onze band compleet te maken. Op dit moment bestaat de band uit twee zangeressen, een drumster, bassist en twee gitaristen. Sinds mei dit jaar spelen wij samen en hebben laatst het eerste optreden gehad. We spelen covers in de breedste zin en het repertoire bestaat o.a. uit U2, Anouk, Miss Montreal, Queen & Bryan Adams. Wij zijn allemaal tussen … meer »

Muzikantenbank user Laura van GeelLaura van Geel

Zangeres (omg Stadskanaal) zoekt toffe band

Zanger / Zangeres zoekt band in Emmen (Drenthe) | 429x bekeken

Spontane podium-bordercollie zoekt dito band. İk heb ruime ervaring in covercirquit. zing daarnaast graag rock, blues en funk. ceelzijdige stem met breed bereik, en voorzien van eigen inear en draadloze mics. İk zoek een band die graag zijn repetitiehok uitwil!! voir audiomateriaal kun je kijken en luisteren op mijn youtube kanaal (lisette kolk) https://youtube.com/channel/UCy5PwEH2wJQcLUD16JemiyA

Muzikantenbank user Lisette Kolk SchefferLisette Kolk Scheffer