Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt metal band.

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 102x bekeken

Hallo ik 37 jaar zoek een nieuwe band momenteel zit ik nog in een hardcore/punk band bij gebrek aan iets anders maar zou toch liever een metal band hebben. Mijn favoriete stijl is trash denk aan slayer kreator enz. death metal stijl kataklysm amon amarth mag ook. Woon zelf in zuidholland maar ben mobiel.

Richard van der Bok

Gitarist zoekt band!(Breda+omgeving)

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 74x bekeken

Ik ben over een week 22, ik speel 9 jaar elektrische gitaar en ben/wordt zwaar beïnvloed door SRV, eric johnson, Metallica, joe satriani, gary moore, Andy timmons, steve vai, RHCP, Alice in chains, pearl jam etc. Ik zoek een serieuze band met veel passie en liefde voor wat ze doen. Ik woon in Breda maar als het klikt is reizen ook de moeite waard natuurlijk! 😁

Muzikantenbank user Bogdan StolkBogdan Stolk

Gitarist zoekt (cover)band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Gitarist zoekt (cover)bandIk ben Paul, 28 jaar, woonachtig in Rotterdam en ik speel al een hele tijd gitaar. Ik heb rond mijn 20e in een coverband gespeeld. In deze coverband speelde we pop, soul en rock. Deze band ging na een aantal jaar en wat optredens uit elkaar en sindsdien heb ik vooral zelf thuis gespeeld. Momenteel ben ik actief op zoek naar een band (in oprichting) die vooral funk, soul en disco speelt, denk aan … meer »

Muzikantenbank user Paul GraumansPaul Graumans

Gitarist (26) zoekt andere muzikanten/bandleden (rock/blues etc)

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 131x bekeken

Hi! Ik speel (elektrisch) gitaar en ben op zoek naar bandleden om samen muziek te maken, en in de toekomst ook op te treden. Ik heb zelf circa 2 jaar ervaring met het gitaarspelen. Ik ben zelf een groot liefhebber van (classic) rock, blues etc. met een bijzonder liefde voor Pink Floyd. Ik sta ook open voor andere muziekstijlen. Leeftijd is 26 jaar en woonachtig in Tilburg. Ik beschik over … meer »

Jordi

Gitarist met ervaring en backing-vocals zoekt band

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 135x bekeken

Gitarist met ervaring en backing-vocals zoekt band. Voorkeur voor (een mix van) soul, funk, jazzy, blues(y) muziek met eventueel wat uitstapjes naar pop en rock. Eigen werk erbij mag ook. Kan snel inwerken. Speel voor de lol en ben geen broodspeler. Maar wil wel samen iets goeds neerzetten en optreden. Ik zoek in het westen/midden van Brabant en Zuid-Holland. Interesse? Stuur een mail en je verneemt … meer »

Snarenplukker

Gitarist Blues/Rock/Pop zoekt band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 136x bekeken

Gitarist Blues/Rock/Pop zoekt bandHallo! Ik ben Maxime, een 18-jarige gepassioneerde gitarist. Ik speel veel genres, te denken valt aan blues/rock/pop. Muziek van John Mayer en bijvoorbeeld Eric Clapton of Jackson Browne spreken mij het meest aan, maar ik sta open voor andere dingen. Niet te vergeten: zingen doe ik ook. Graag wil ik meer energie en tijd stoppen in mijn passie voor gitaar en muziek. Ik denk op deze manier in contact … meer »

Muzikantenbank user Maxime OldenboomMaxime Oldenboom

Gitarist zoekt

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 183x bekeken

Ik ben op zoek naar akoestische tot licht elektrische samenwerking, niveau gevorderd vrije tijd, leeftijdcategorie 50plus. Liefst in Noord Brabant oost, met lichte voorkeur voor regio Eindhoven/Den Bosch.

Alexander

Ervaren Gitaris zoek band

Gitarist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 129x bekeken

Hoi Net 50 geweest en zoek weer band regio Doetinchem (straal 25 km) Speel slag en solo Stijl : stevie wonder tot goede doel tot paolo mendonca tot 80ties of het nou meer pop of rock of blues of whatever is; het moet wel staan en swingen gr Sjoerd 0655880262

Sjuul