Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt medemuzikant

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 150x bekeken

Joo, Ik ben Mike en ik ben een 20 jarige gitarist. Ik luister/speel voornamelijk metal en rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld Metallica, Megadeth en Boston. Ik zou het leuk vinden om met iemand wekelijks of om de week gitaar te spelen, zodat ik een betere muzikant kan worden. In de toekomst zou ik ook een band willen vormen en eigen muziek willen schrijven. Wil je jammen stuur een berichtje.

Mike van Kuijk

Jazz muzikanten gezocht om samen te leren en spelen

Gitarist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 121x bekeken

Enige tijd terug ben ik begonnen met jazz gitaar, en graag zou ik samen met anderen dit genre verder verkennen. Samen spelen, the Real Book uitpluizen, oefenen, jammen wellicht zelfs een keer optreden in de toekomst? Ik zoek mede gitaristen, zangers/essen of andere solo instrumentalisten (trompet, sax, etc), bassist en/of al bestaand combo om de jazz-journey een vervolg te geven. Een aantal standards … meer »

Muzikantenbank user Peter WassenaarPeter Wassenaar

Hobbygitarist zoekt hobbyband omgeving Arnhem-Nijmegen (pop, rock, blues etc)

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 137x bekeken

Ik ben een 55+ gitarist uit Nijmegen die zijn oude passie toch weer graag wil gaan oppakken, dus ik zoek een bandje in de buurt om af en toe mee te repeteren, jammen, ouwehoeren, en heel soms mee op te treden. Van mij hoeft dat niet elke week, en zelfs niet elke maand. Ik wil gewoon lekker samen goeie muziek maken eens in de week, eens in de 2 weken, zoiets. Goede popsongs, rocknummers, covers jaren … meer »

Ernst

Gitarist zoekt 70’s & 80’s rock / hard / prog rock band!

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 148x bekeken

Gitarist zoekt 70’s & 80’s rock / hard / prog rock band!Gitarist zoekt 70’s & 80’s rock / hard / prog rock band. Gitarist (39) zoekt een coverband die zich sterk toelegt op 70’s & 80’s rock muziek. Ik ben thuis op het gebied van compositie, de laatste jaren mijzelf sterk gaan toeleggen op covers. Omgeving: Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Den Haag. Beschikbaarheid: zaterdag, zondag overdag ( 11:00 - 20:30 ). Leeftijdscategorie: 30 … meer »

ROKITZ

Gitarist (17) Zoekt mensen om mee te jammen

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 127x bekeken

Hoi! Mijn naam is Eline en ik speel nu ongeveer anderhalf jaar gitaar. Ik kom uit Harderwijk. Het lijkt me super leuk om mensen te vinden waarmee ik kan jammen! Omdat ik pas anderhalf jaar speel ben ik nog niet heel ervaren maar wel erg gemotiveerd. Het lijkt me leuk om mensen van hetzelfde niveau te vinden. Ik hou van Indie, rock en alternatief! Bands die ik bijvoorbeeld erg leuk vind zijn: The last … meer »

Eline

Aangeboden: ervaren gitarist voor live shows / studio producer

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 160x bekeken

Hi mede muzikanten, Ik ben Kelvert 28, gitarist met zo’n 16 jaar ervaring. Momenteel speel ik in zowel een goedlopende feestcoverband als een originele hardrock band met eigen repetoire. Ik kom graag met je in contact voor klussen voor zowel live als in de studio! - Ik kan je helpen bij het maken van studio opnames voor jouw muziek - Songwriting - Live gitarist - Ik heb professionele … meer »

Muzikantenbank user Kelvert TimmerKelvert Timmer