Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Slag gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 79x bekeken

Hallo allemaal! Ik ben Jornt, 25 jaar en woon in Ede. Ik speel nu een jaar of 2 gitaar. Voorheen bas gitaar maar oorspronkelijk drummer. Ik speel voornamelijk slag gitaar en soleren zit er nog niet echt in. Wel lijkt me erg leuk om weer aan de gang te gaan met wat muzikanten om wat tofs te gaan maken. Ik speel voornamelijk rock/blues maar sta zeker ook voor andere genres en invloeden open. Interesse? … meer »

Jornt van Leeuwen

Bandje gezocht!

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 179x bekeken

Hoii! Ik ben Imke (18 jaar) woon in Eindhoven en speel nu al een paar jaar (ongeveer 5/6) gitaar! Super goed ben ik niet, maar het lijkt me heel erg leuk om ervaring op te doen in een bandje :) Zelf hou ik het meest van indie rock, denk aan the strokes, arctic monkeys etc. maar ik sta open voor meerdere genres! Heb je belangstelling? stuur me dan een reactie of een berichtje (0650411671)

Muzikantenbank user ImkeImke

Gitarist/zanger zoekt rockband

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 142x bekeken

Hoi, ik ben Abel, 27 jaar, woon in Zoetermeer. Ik ben gevorderde (maar niet-professioneel) gitarist/bassist. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in verschillende bands, als gitarist, bassist en (backing en lead)zanger. Mijn laatste rockband is een aantal jaar geleden gestopt, en ik merk dat ik het heel erg mis. Stijl die mij leuk lijkt om te spelen is vrij breed binnen de pop/rock, van classics (Bon … meer »

Muzikantenbank user Abel RoteAbel Rote

Rock n roll is under atack we need to fight back

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 304x bekeken

Rock n roll is under atack we need to fight backRespiratory disease zoekt drummer basist gitarist en zang.Rock is niet meer wat het ooit was in de jaren 70 tot 90 mischien 2000'. De rock n roll attitude is nagenoeg verdwenen. Ooit betekende het iets als je een rocker was no fucks where given en schijt aan alles was het mantra.Maar helaas laten onze generaties het grotendeels afweten. Gehersenspoeld door politieke correctheid en gecastreerd onder … meer »

Muzikantenbank user mauricemaurice

Gitarist wil post-punkband oprichten

Gitarist zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 161x bekeken

Gitarist wil post-punkband oprichtenHey, ik ben Jordan Faber, 20 jaar, en ik speel gitaar. Ik luister voornamelijk naar de wat nieuwere post-punk bands (Idles, Black Midi, The Murder Capital, Viagra Boys) en sludge metal (Eyehategod, Acid bath). Het lijkt me daarom ook vet om een band te beginnen in een van die stijlen, of nog vetter, ze te combineren. Hiervoor heb ik nog minimaal een bassist(e) en een drummer nodig, maar een zanger(es) … meer »

Jordan Faber

Beginnende gitarist zoekt een band of iemand om mee te kunnen spelen!

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 152x bekeken

hey! ik ben Thijs van den Heuvel, 14 jaar oud en ik speel al rond de 5 a 6 maanden gitaar en woon in Apeldoorn. ik speel verschillende soorten genres, van Nirvana tot aan pink floyd. ik sta ook open voor andere muziek soorten, bands waar ik naar luister is: nirvana, pink floyd, queen, metelica, ACDC, guns n' roses en ga zo maar door. ik zoek een band of muzikant die omgeving Apeldoorn of Deventer … meer »

thijs

Zanger / Gitarist zoekt (semi) akoestische bassist in Amsterdam

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 211x bekeken

Zanger / Gitarist zoekt (semi) akoestische bassist in AmsterdamIn Amsterdam heb je als band nauwelijks mogelijkheden als band op te treden vanwege de geluidsregels. Echter in een kleine, "unplugged" / akoestische setting zou je (ex COVID) in principe overal kunnen spelen. Graag zou ik daarom in contact komen met een bassist om een mooie set in te studeren van herfstige, akoestische rock covers. Ik heb dit eenmalig al eens eerder gedaan en de feedback was top … meer »

Raul Tellegen