Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverbandje gezocht

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 104x bekeken

Coverbandje gezocht! Als eenzame gitarist (26) ben ik op zoek naar een leuk groepje mensen om samen muziek te maken en te chillen in omgeving Utrecht. Vooral niet te serieus, geen directe interesse om eigen muziek te schrijven of zoveel mogelijk optredens na te streven. Maar wel heel veel zin om samen te spelen! Ik heb eerder in verschillende bandjes gespeeld, akoestisch en elektrisch.

Koen

Bluesrock/classic rock Gitarist zoekt bandleden!

Gitarist zoekt band in Venlo (Limburg) | 143x bekeken

Om maar even met de deur in huis te vallen, Gitarist zoekt band(leden) qua genre ben ik op zoek naar bluesrock/classic rock en de moderne verlengdes hiervan. denk Cream, SRV, AC/DC, aerosmith, guns n roses, Hollywood vampires, dirty honey, etc. Natuurlijk is eigen inbreng welkom, helemaal gezien het doel is eigen materiaal te maken. Qua omgeving zoek ik in Noord Limburg of eventueel omgeving … meer »

Muzikantenbank user Quinn LeeuwQuinn Leeuw

Gitarist zoekt een band in de omgeving roermond weert en leudal

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 107x bekeken

Gitarist zoekt een band in de omgeving roermond weert en leudalIk ben Mitch, ik ben 17 jaar en ik speel gitaar, ik speel vooral de genres blues en jazz maar hou me ook bezig met rock pop en country, ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en het lijkt me leuk in een band te spelen,ik zou het niet erg vinden om covers of eigen liedjes te spelen en leeftijd maakt me ook niet uit jong of oud geen probleem, heb je een band of wil je een band oprichten? Laat me … meer »

Mitch verkoelen

Rockgitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Hey! Ik ben Dennis en ben al een tijdje opzoek naar een rockband om mee op te treden. Ik ben 24 en studeer momenteel aan het conservatorium als docent muziek. Ik speel nu al ruim 10 jaar en geef nu gitaarlessen op verschillende muziekscholen naast mijn studie. Ik hou van rock en metal. Ik vind soleren en improviseren het mooiste wat er is op een gitaar dus ik stel me wel verkiesbaar als lead guitarist. … meer »

Dennis Hoogland

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 185x bekeken

Mijn huidige band is er mee gestopt. Maar ik ben nog lang niet klaar met muziek maken. Ik zoek dus een band (of muzikanten). Ik heb een brede muzieksmaak; van (blues)rock tot metal. Als het maar knalt en met ballen gespeeld wordt. Liefst eigen werk maar van covers word ik niet ongelukkig. Ik heb goede instrumenten, goede apparatuur en ben in bezit van eigen vervoer. Leeftijd maakt me niet uit. … meer »

Muzikantenbank user Frank HermsenFrank Hermsen

Gitarist zoekt coverband

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 169x bekeken

Ervaren (solo)gitarist, leeftijd 50+ met een brede belangstelling voor (blues)rock- en popmuziek zoekt aansluiting bij dito coverband ( let wel: geen country- of rockabilly ). Naast elektrisch speel ik ook akoestische gitaar. Insteek is lekker spelen/repeteren en zo nu en dan een optreden. Ik kijk er naar uit.

Ad