Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Akoustisch bandje of muziekanten gezocht

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 30x bekeken

Hallo, heb jij tijd en zin om akoestisch muziek te komen maken? Ik ben gitarist Tim, 46 jaar en ik zoek muziekanten om redelijk serieus wekelijks mee samen te spelen in de omgeving van Tilburg. Liefst akoestisch, maar elektrisch is eventueel ook mogelijk (of een mix). Dit kan een al bestaand bandje zijn waar ik me bijvoeg of het kunnen losse muziekanten zijn die een groepje worden. Nodig zijn … meer »

Muzikantenbank user Tim CrawfurdTim Crawfurd

Slaggitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 99x bekeken

Slaggitarist zoekt bandIk ben slaggitarist,66 jaar en wil graag spelen in een band die een breed repertoire popmuziek speelt.Zoals; Rock&Roll;, 50/60/70ties Country(rock) maar ook recentere hits.Ik heb band en podiumervaring en speel zowel elektrisch als akoestisch/elektr.

albert weber

Liedgedichten op het podium zetten

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 86x bekeken

Liedgedichten op het podium zettenBeste, Als dichter/muzikant/zanger/gitarist heb ik mijn poëzie getoonzet. Het resultaat van vijf dichtbundels bij twee uitgeverijen en talloze publicaties in letterkundige tijdschriften. Graag ga ik een samenwerkingsverband aan om dit als podiumkunstenaar op de bühne te brengen en de liedgedichten op te nemen voor een cd. Op www.kijkgedichten.nl staan twee nummers die een impressie geven. … meer »

Niels Landstra

Gitarist b.z.a. voor countryband.

Gitarist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 94x bekeken

Gitarist b.z.a. voor countryband.Gitarist van enigszins gevorderde leeftijd biedt zich aan voor countryband die niet schrikt van stevige countryrock.Tientallen jaren ervaring in commerciële circuit. Niveau: geen moeite met Liza Jane (Vince Gill) of Sleepwalk (Brian Setzer). Ook niet met Still got the blues, Hotel California of Easy lover trouwens maar dat is een wat ander genre...

Muzikantenbank user Wim van den OeverWim van den Oever

Ervaren gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 67x bekeken

Ervaren gitarist zoekt band(slag/solo)Gitarist met 10 jaar ervaring in coverbands (van Blof, Kravitz, Beatles tot Earring, Chili Peppers en Crowded House), 3 jaar Genesis Project(en) en veel studiowerk, zoekt semi-professionele band met ervaren muzikanten en werk. Geen bladlezers of ego's, maar gewone gasten (ben ik ook). Ben filmmaker, maar wil na een paar jaar rust weer lekker spelen en podium op. Bereikbaar op 06-83777335

Muzikantenbank user Ron BroekhartRon Broekhart

Gitarist (semi-akoestisch)

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 110x bekeken

Gitarist (semi-akoestisch)Hallo, ik heb zo’n 18 jaar bandervaring én last van oorsuizen (tinitus). Vandaar de keus om het volume wat terug te draaien, en dus nu zoveel mogelijk akoestisch te spelen. Optreden is leuk, maar kan altijd nog wel (en dan spelen we wél over een amp). Eerst maar weer gewoon lekker muziek maken, geschikt voor cafeetjes dus een mix van oude en nieuwere lekkere nummers . Ik speel zelf gitaar (Rythm … meer »

Frits Kronenburg

Gitarist/pianist/trompettist zoekt band

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 72x bekeken

Hallo, nu ik studeer in Wageningen en woon in Ede lijkt het me leuk om in een bandje te spelen. Ik heb echter nog geen ervaring met het spelen in een band. Wel met het spelen in een groot orkest. Ik speel vooral rock, pop en country maar ik sta open voor alles. Ik zou graag in een band willen spelen en het maakt mij niet zozeer uit welk instrument of welke rol.

Muzikantenbank user Mark BoeveMark Boeve