Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist / zanger

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 36x bekeken

Hoi ben allround gitarist/zanger met ruim 40 jaar ervaring in vele genre muziek,geniet van mijn pension tijd genoeg om nog muziek te maken in 'n band,Zing lead en backing,speel slaggitaar en ook solo's genre Oldies jaren'60/70 ook voor de hobby geen bezwaar woon in de regio midden Limburg (Echt)

peter herfs

Slaggitarist/zangeres

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 42x bekeken

Vroeger heb ik veel optredens gehad als zangeres en saxofoniste/ percussiewerk. Nu speel ik elektrische gitaar/acoustisch. Ik speel voornamelijk slaggitaar en kan ook koortjes zingen en ik heb een strakke timing.Ik houd van pop/soul/rock maar ook van Latin. Ik zoek enthousiaste medemuzikanten van 45 + in Baarn/Soest of Hilversum die lol hebben in het samenspelen en eventueel optredens. Ook schrijf … meer »

Liane Beste

Semi Pro Lead Guitarist Zoek Band

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 67x bekeken

20+ jaar ervaring, met semi-professionele uitrusting op zoek naar een goede band. pop-rock / rock / of cover. stuur me alsjeblieft je link. en ook indien mogelijk kan ik alleen op zaterdag en zondag komen om dit moment te oefenen. Hoop van je te horen. (Zuid holland) leeftijd (30-45)

Muzikantenbank user Venn ZachVenn Zach

Beginnend Gitarist/Bassist zoekt mensen voor Metallica tribute band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 70x bekeken

Hoi beste lezers. Ik ben Bas. Ik ben 16 jaar en een enorm fan van Metallica. Ik woon in Eindhoven en ik zoek mensen om een soort tributebandje voor Metallics op te starten. Ik speel zelf gitaar en basgitaar. Ik ben opzoek naar een lead gitarist, drummer, zanger en dus een rythm gitarist of bassist. Heb je interesse? Laat me zsm iets weten en lets rock!

Muzikantenbank user Bas GroenendaalBas Groenendaal

Sologitarist, 65 plus, zoekt (hobby)band.

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 121x bekeken

Ik ben een enthousiaste sologitarist (69 jaar) en heb ruime band- en podiumervaring. Hoewel ik diverse muziekstijlen kan spelen (rock, country e.d.), gaat mijn muzikale voorkeur uit naar zestiger jaren muziek van, bijvoorbeeld, The Shadows. Ook Rock&Roll muziek uit die tijd spreekt mij aan. Naast gitaar spelen, kan ik ook een tweede stem zingen. Gezelligheid en op een leuke manier muziek maken staan … meer »

Muzikantenbank user Theo GamelkoornTheo Gamelkoorn

Gitarist zoekt muzikanten of band in regio Rotterdam/Leiden

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 129x bekeken

Deze 18-jarige gitarist (v) zoekt een aantal muzikanten waarmee eventueel een band gevormd kan worden of een bestaande band waarbij ik kan aansluiten (pop/rock). Ik speel nu zo'n 5 jaar dagelijks gitaar. Daarbij zing ik en speel ik keyboard. Omdat ik weinig theoretische basis heb, doe ik veel op gehoor en gevoel. Wel vaker in een band formatie gespeeld, maar heb nog geen podiumervaring. Heb je interesse, … meer »

Muzikantenbank user Louise WolffLouise Wolff