Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt bandleden

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 139x bekeken

Hallo, Ik ben een beginnend/intermediate gitarist en kan al veel liedjes begeleiden. Soleren is nog nieuw voor mij. Ik ben reeds gepensioneerd, maar nog jeugdig van geest. Blues muziek maken is mijn grote passie. Daarnaast speel ik ook graag covers van bekende jaren 70,80, 90 muziek. Wie durft het met mij aan om met mij te spelen. Ik hoor graag van jullie.

Muzikantenbank user Chris van der KallenChris van der Kallen

(Lead) gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 220x bekeken

Hey muziekliefhebbers, ik ben op zoek naar een (rock) coverband die plezier heeft in repetities, samen muziek maken en optredens. Ik heb de nodige bandervaring en optredens maar zoek vooral muzikale en sociale klik. Nummers waar ik een goed gevoel bij heb , tie your mother down, twilight zone, going to the run, are you gonna go my way, like the way i do, blow (ed sheeran), sex on fire, hard to handle, … meer »

Arie Sterrenburg

18 jarige gitarist / zanger

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 99x bekeken

Yo! Ik ben Richie, ik ben 18 jaar en ik woon in Amersfoort. Ik speel al jaren gitaar en ik zing. Ik speel vooral indie / rock / pop. Ik zoek een band van mensen rond dezelfde leeftijd die eigen muziek maken in die genres. Ik speel lead gitaar, maar ook rythm gitaar. Ook kan ik 2e stem zingen.

Muzikantenbank user Richie van der SchaftRichie van der Schaft

Gitarist zoekt band of nieuw project!

Gitarist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 134x bekeken

Gitarist zoekt band of nieuw project!Gitarist (36) zoekt band of nieuw project! Het mag cover of eigen werk zijn. Goede sfeer en geen opgeblazen ego’s! Genre: Classic, Prog, Hard Rock, Heavy, Thrash etc. Omgeving: Overijssel, Drenthe, Groningen, Gelderland, Utrecht. Beschikbaarheid: Vrijdag, Zaterdag, Zondag. Bij serieuze interesse, volgt meer informatie.

Thomas

25-jarige Gitarist zoekt Band - Funk, Blues, Rock & Reggae (Amsterdam)

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 112x bekeken

25-jarige Gitarist zoekt Band - Funk, Blues, Rock & Reggae (Amsterdam)Hoi! Mijn naam is Youri en ik ben een 25-jarige gitarist uit Amsterdam. Toen ik 7 jaar geleden de gitaar oppakte wist ik het meteen: hier wil ik iets mee doen. Sindsdien ben ik volop bezig met spelen en zijn mijn interesses verder gegaan dan gitaar. Ik produceer vette beats en nummers in Ableton, begonnen met piano en heb tijdens Corona dan ook eindelijk zangles genomen. Voor Corona zat ik in een … meer »

Youri Dudock

Muzikant zoekt band omgeving zwolle Ommen Raalte

Gitarist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 240x bekeken

Muzikant zoekt band omgeving zwolle Ommen RaalteIk ben Raymon (30) speel zelf al ongeveer 12 jaar als pianist en sinds 7 a 8 jaar akoestisch en electrisch, voornamelijk als slaggitarist. En sinds 2 jaar beginnend bassist. Ik heb redelijk podium ervaring dmv koor begeleiding, gelegenheidsduo. Zelf wil ik weer wat meer gaan doen in muziek en zoek hierbij een band met ongeveer dezelfde muziekstijl: voornamelijk '60 '70 Check vooral ook mn youtube … meer »

Muzikantenbank user Raymon ArnoldRaymon Arnold

Gitarist/zanger zoekt instrumentalisten voor folk band

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 114x bekeken

Ik ben Jelle, woon in Bennekom, pensionado, gitarist/zanger, met de nodige band ervaring. Ik speel verschillende genres, met een voorkeur voor country/folk muziek, met name Ierse/Schotse/Americana/Balkan muziek. Ik zou heel graag een folkmuziek groep willen beginnen. Ik zoek daarom een groep mede-instrumentalisten (gitarist, violist, fluitist, toetsenist, ed.), die zo mogelijk ook nog kunnen zingen. … meer »

Muzikantenbank user Jelle WiersmaJelle Wiersma

Gitarist zoekt bluesrock band

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 165x bekeken

Gitarist zoekt bluesrock bandAls gitarist (67) zoek ik een bandje met lekkere bluesrock muziek. Ik denk daarbij aan muziek van Lynyrd Skynyrd, Rory Gallagher, Bad Company, Stones, Dan Baird, Bob Seger, e.d. Ook voor andere Engelstalige muziek ben ik wel te porren. Ik heb in verschillende bandjes gespeeld in Arnhem/Elst en Oss en vind het leuk om hooguit een paar keer per jaar op te treden. Speelplezier met leuke mensen is wat … meer »

Hans Hubertus

Slaggitarist zoekt (classic)rockband

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 154x bekeken

Hoi, ik zoek een enthousiaste band waarmee ik mijn favoriete muziek kan spelen: (classic)rock! Ik ben zeer gemotiveerd en beleef veel lol in het samen muziek maken. Plezier in het spelen staat voorop, maar af en toe een optreden zou leuk zijn. Ik heb bandervaring. Ben benieuwd!

Martin