Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Knallende rockband gezocht die durft te experimenteren

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Na weer een aantal jaren bandloos te zijn geweest begin ik de muziek wel weer te missen. Ik ben 44 jaar, speel gitaar sinds 1993 en heb in allerhande bandjes gespeeld, van hardcore tot progrock. Ben geen Steve Vai maar kan redelijk spelen, als je dat van jezelf mag zeggen. Ik zoek een rockband, die ook open staat voor andere invloeden. Liefst zou ik zonder vaste stijl willen spelen, maar dat is denk … meer »

Jeroen

Akoestische band gezocht

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 138x bekeken

Akoestische gitarist/zanger zoekt good ‘ol band. Ik houd van folk en country met een rafelig randje, samenzang en melodie, ballades en up-tempo. Omgeving Arnhem of Doetinchem zou mooi zijn. Een gezellige band die een kritische noot kan kraken als het moet en van optreden weet. Covers en/of (waarom niet) eigen werk. Ik ben zestiger. Niet per se van de oude stempel.

Muzikantenbank user Robert PierszRobert Piersz

Gitarist zoek 60/70 band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 91x bekeken

Hallo, ik ben een 60 jarige zeer ervaren gitarist die thuis is in diverse soorten muziek zoals pop, blues, soul, rock. Ik ben op zoek naar een band die graag 60/70 jaren muziek speelt of een tribute-band met muziek uit die periode op hoog niveau en graag wil optreden. Muziek maken is belangrijk maar de klik met elkaar moet er voor mij wel zijn, waarbij leeftijd dan een onbelangrijke factor wordt … meer »

Paul Geraedts

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 126x bekeken

Hallo , Ik ben een 13 jarige gitarist en zoek een band met leeftijdsgenoten. De stijlen die ik speel zijn vrij divers. Ik heb al wat bandervaring. Het liefst speel ik 70's, 80's , 90's muziek. Bijv. Guns 'n Roses, Metallica,Red Hot Chili Peppers, Radiohead. Eventueel kan ik ook redelijk keys of bas spelen als het nodig is. Ik woon in omgeving Utrecht. Mocht je een gitarist zoeken laat het mij dan … meer »

Tygo van Amstel

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 87x bekeken

Hai. Ik ben Thijs 15 jaar en ik maak country, bluegrass en folk muziek. Mijn probleem is dat dat het enige is wat ik kan. Ik had eerst een baantje en ik moest folders vouwen. Dat kon ik niet netjes genoeg na 2 jaar dus nam ik ontslag. Dus.. Iemand die een country, bluegrass of folk gitarist zoekt? Hoor graag van je! Ik woon in Groningen en ben 15 dus ja.. Geen rijbewijs..

Muzikantenbank user Thijs VrolijkThijs Vrolijk

Gitarist zoekt echt goed spelende band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 179x bekeken

Gitarist zoekt echt goed spelende bandGitarist, prima geluid, spullen en eigen vervoer, zoekt band met muzikanten die echt kunnen spelen. Bij voorkeur blues of blues-georiënteerd, in ieder geval gevoelsmuziek. Geen top 2000-vermaak voor het volk, wel goed niveau en ook regelmatig optredens. Ruime ervaring in veel soorten muziek: sixties, rock, blues, americana etc etc. Ook tweede of derde stem is geen probleem.

Kees Poulus