Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Drenthe - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Assen (Drenthe) | 124x bekeken

Hey hallo allemaal, 2 jaar geleden ben ik begonnen met drummen en kan (al zeg ik het zelf) al wel aardig spelen. Nu lijkt het mij ontzettend leuk om in een band te zitten. Ik hoef nog niet zo zeer op te treden (ook al zou het wel leuk zijn) maar ik zoek vooral mensem om lekker mee te jammen en hoop ik hiermee dat we allemaal beter worden met ons instrument. Beetje over mezelf: Ik ben Julian, … meer »

Julian Vianen

Gospel/Worship Bassist. Regio Drenthe, kop van Overijssel,

Bassist zoekt band in Hoogeveen (Drenthe) | 436x bekeken

Gospel/Worship Bassist. Regio Drenthe, kop van Overijssel,Hallo, Na 12,5 jaar als gitarist te hebben gespeeld in een coverband heb ik al een hele tijd de behoefte om mijn eerste liefde weer op te pakken, de bas! Al een tijdje ben ik aan het rondkijken of er ergens een gospel/worship band is die een bassist zoekt.. Helaas blijkt dat nogal een speurtocht dus nu via deze weg is proberen! Speel jij in een gospel/worship band en zoek je een bassist dan hoor … meer »

Muzikantenbank user Erwin SandersErwin Sanders

Drummer zoekt band/muzikanten

Drummer zoekt band in Hoogeveen (Drenthe) | 151x bekeken

Hallo, mijn naam is Rik, 20 jaar en drummer uit omgeving Hoogeveen. Ik ben opzoek naar een band of muzikanten om een band te vormen. Speel zelf graag classic rock, hard rock en grunge. Ben voorzien van eigen vervoer. Mocht je interesse hebben dan hoor ik dat graag! Rik 0612544204

RikT

Ervaren allround zangeres zoekt ervaren gitarist/zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Meppel (Drenthe) | 232x bekeken

Ik, Frieda, ben op zoek naar een ervaren zanger/ gitarist of 2 gitaristen om samen een repertoire op te bouwen met als doel: optreden!! Ik houd van jazzy, blues, popsongs, country, evergreens, nederlandstalige luisterliedjes of franse chansons etc. Bestaande liedjes in een ‘nieuw jasje’…. Ik woon in Meppel. Het zou handig zijn als je in die omgeving woont.

Frieda Bosch

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Emmen (Drenthe) | 315x bekeken

Zangeres zoekt bandIk ben Janet,woonachtig in Emmen en ben 46 jaar oud. Ik zoek een band waar ik.mag komen zingen. Zingen is mijn passie. Ik zing balads, pop, rock, jaren 40/60/70/80/90 muziek, nederlandstalig en soms country. Eerder zong ik veel en in een theater. Door ziekte heb ik lang niet meer kunnen zingen, maar gelukkig kan ik weer zingen en zoek ik meer uitdaging. Ik heb 1 eigen geschreven nummer uitgebracht … meer »

Muzikantenbank user Janet CamiesJanet Camies