Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Amsterdamse big band zoekt uitbreiding

Blazer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 122x bekeken

wij zijn een alweer 15 jaar oud, gezellig maar ook serieus repeterend orkest in amsterdam. we spelen op maandagavond in de jordaan van alles dat ter tafel komt, oude swingtime stukken, jazz standards, wereldmuziek, latin, en van alles nog aan moois! doel: plezier beleven aan het muziek maken en soms optreden. en daarbij hebben we nog ruimte voor trombone,trompet en altsax. ook zoeken we een (inval-)gitarist. … meer »

Michel Fabre

Gitarist en Drummer zoeken muzikanten

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 202x bekeken

Gitarist en drummer 60+, zoeken een sologitarist bassist en zanger(es) en evt.toetsenman of vrouw. Backing vocals zou wenselijk zijn . Muziekvoorkeur gaat uit naar 60/70er jaren . The Beatles Rolling, Stones, Byrds, Searchers Animals C.C.R. Beach Boys etc. Repertoirekeuze is bespreekbaar, eigen inbreng word gewaardeerd. repetitieruimte en tijd in overleg. Met muzikale groet, Albert.

albert weber

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 206x bekeken

Door het overlijden van onze gitarist, is Shanty en zeemanskoor de Turfschippers uit Vinkeveen op zoek naar een gitarist, die samen met de andere comboleden het koor wil begeleiden. Het combo bestaat uit twee accordeonisten, toetsenist, kleine trom en grote trom. We repeteren eens in de twee weken in Vinkeveen en treden regelmatig op in verzorgingshuizen, op verjaardagen, festivals en openbare feestelijkheden. Meer … meer »

Leo Blom

Gitarist gezocht voor band in Enschede

Gitarist gezocht in Enschede (Overijssel) | 128x bekeken

Hallo gitarist . Wij, doorstartende band van 45 - 60 jarige muzikanten, zoeken nog een funky gitarist. Wij maken eigen pop / rock / funk nummers. Repeteren in Enschede (Atak). Huidige bezetting: zanger, bas, gitaar, drums. Ben je tevens in staat zelf met een basis voor een nummer te komen, neem dan zeker contact met ons op. Bel even en ik vertel je meer over onze ideeën. Gr rob Evers 0622381180

rob evers

GItarist(e) gezocht voor Delftse Band 'Defenders of Rock'

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 253x bekeken

Ben jij een rhythm gitarist (slag) en zoek je ervaren muzikanten om covers te spelen, dan zoeken wij ook jou. Wij zijn Defenders of Rock en onze muzikale smaak is ruim en breed van o.a. Melissa Etheridge, Sass Jordan, Beth Hart, Anouk tot Johnny Lang, The Black Crowes. De lijst met nummers sturen we je op verzoek graag even toe. We oefenen op maandagavonden in Delft. Op Facebook staan een paar live-opnamen … meer »

Petra Verton

Gitarist/zanger(es) (ev/mv) gezocht voor akoestisch duo of trio

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 350x bekeken

Zanger/gitarist, begin 60 zoekt muziekmaatjes om samen te zingen en te spelen en een repertoire op te bouwen. Mijn voorkeur gaat uit naar akoestische, meerstemmige muziek in de sfeer van CS&N, crowded house, Del Amitri, Damien Rice, etc. Tweewekelijks oefenen, thuis je partijen en arrangementen uitwerken en instuderen, samen een stijl ontwikkelen en af en toe bij gelegenheden optreden. Laat je me … meer »

Rob Olthof

Gezocht: ervaren sologitarist

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 247x bekeken

GEZOCHT: ERVAREN SOLOGITARIST Wij zijn een coverband die een ervaren sologitarist zoekt omdat onze huidige sologitarist ons over een poosje gaat verlaten. Bij voorkeur niet te jong want wij zijn zelf 50+. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit dansbare muziek uit de jaren 60 en 70, o.a. rock & roll, linedance en foxtrot. Zoek maar eens op Youtube naar Jamber coverband, dan krijg je een goed idee. https://www.youtube.com/channel/UCx3nSCucEwrfGhUcfxo52mA/videos We … meer »

Jamber