Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikant il band oprichten

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 136x bekeken

Hallo allemaal, Ik ben een gitarist (elektrisch) die zelf of bij voorkeur met anderen muziek wil ontwikkelen. Ik zoek creatieve muzikanten die er van houden om op een gezellige manier leuke muziek te maken. In principe is elk instrument bespelende muzikant of zanger(es)welkom.Leeftijd 35+

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

Muziek

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 86x bekeken

Ervaren zanger/gitarist zoekt begeleider(s) bij het spelen van uiteenlopende stijlen acoustische (pop)muziek. Mogelijkheden als meerstemmige zang, inspraak in muziekkeuze, etc. maken het extra aantrekkelijk. Oefenen overdag in prima eigen ruimte in Heerhugowaard en de frequentie bepalen we in overleg en op nader te bespreken weekdag. Zie het als puur het plezier van samen muziek maken met zo nu en … meer »

Muzikantenbank user George LeeringGeorge Leering

Rauschenberg zoekt instrumentalisten o.a. BLAZER en GITARIST

Blazer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 106x bekeken

Rauschenberg zoekt instrumentalisten o.a. BLAZER en GITARISTRauschenberg is een impro-band waar instrumentale interactie centraal staat. Uitgangspunt is creëren van beeldende muziek. We laten klanken, patronen en ritmes intuïtief ontstaan. Opnames zijn instant composing. Onze muziek is energiek en kent veel verbindingen met verschillende muziekstijlen. Bezetting: Gitarist / samples en loops, bassist, drummer / vocal performer / loops /samples. Jouw inbreng … meer »

Toon Borghuis

Zanger en Gitarist gezocht voor Wave Tribute Band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 106x bekeken

Goed op elkaar ingespeelde drummer en bassist zetten, op opheffing van hun vorige band, hun samenwerking voort. We denken aan een wave tribute band waarbij we de juweeltjes van dat tijdperk toevoegen aan het repertoire en deze wekelijk/tweewekelijks oefenen. Uiteraard met live optredens als doel. Denk aan The Smiths, The Cure, The Cult, The Sisters Of Mercy, The Mission enz. Herken je je hierin … meer »

Muzikantenbank user Robert MelsRobert Mels

Rauschenberg zoekt eigenzinnige instrumentalisten!!!

Blazer en Gitarist gezocht in Deventer (Overijssel) | 80x bekeken

Rauschenberg zoekt eigenzinnige instrumentalisten!!!Rauschenberg is een impro-band waar instrumentale interactie centraal staat. Uitgangspunt is creëren van beeldende muziek. We laten klanken, patronen en ritmes intuïtief ontstaan. Opnames zijn instant composing. Onze muziek is energiek en kent veel verbindingen met verschillende muziekstijlen. Jouw inbreng is volwaardig en medebepalend voor het verloop en ontwikkeling het muzikale avontuur. Rauschenberg … meer »

Toon Borghuis

De Band Blue Cats

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 211x bekeken

Wij zoek naar gemotiveerden muzikanten. Kom je uit de beurt van Steenwijk/Meppel dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn 50+ muzikanten die nog steeds het optreden leuk vinden. wij zijn op zoek naar een slag/zanger gitarist, Zanger, en pianist. wij spelen nummers van Dire Staits, Clapton, Bill Wyman, Jimmy Hendrix, Van Morrison, tom Petty, Beatels, enzovoort. heb ik je in tressen gewekt en je wilt … meer »

René R

Bandleden gezocht

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 204x bekeken

Hallo Wij zijn drie zestig plussers die het muziek spelen weer hebben opgepakt. Zijn drummer, bas- en solo gitarist. Zijn op zoek naar toetsenist en zanger of zangeres. Spelen muziek uit de jaren 50, 60 , 70. Rock, blues. Doen het echt voor de fun, maar eventuele optredes is mogenlijk. Komen uit regio Roosendaal , Indien geïnteresseerd laat wat horen. Mail: t.vdorst@****.nl of tel. 0657566099.

Tony

Gitarist/zanger(es) gezocht voor akoestisch trio/kwartet

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 247x bekeken

Ik zoek als gitarist en zanger medemuzikanten (gitaar, zang, percussie, andere instrumenten?) om samen plezier te beleven aan akoestische muziek en meerstemmige zang. Denk bijvoorbeeld aan CSNY reportoire. Mijn naam is Rob en ik ben een jonge 60'er uit Vught en zoek enthousiaste muzikanten uit de omgeving Tilburg/Den Bosch/Eindhoven die ook weten waar Abraham zijn mosterd haalt.

Rob Olthof