Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Sologitarist (Shadowsfanaat)

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 111x bekeken

SOLOGITARIST voor gitaarband, omgeving Zevenbergen/Etten-Leur, Wij zijn pensionados maar nog lang niet uitgespeeld! Serieus gezellig oefenen is belangrijker is dan veel optreden. Maar een paar keer per jaar je kunstjes vertonen is Stik leutig 🤣. Onze voorkeur ligt bij 60/70, Shadows en Cliff maar andere stijlen zijn ook welkom. Nu aanwezig: drummer, zanger, slag-sologitarist en bassist. Repetitieruimte … meer »

Bas van Wijngaarden

Slaggitarist

Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 186x bekeken

Gezocht voor Cliff Richard & the Shadows coverband een slaggitarist. Repetities om de week op dinsdag in Ravels . Eigen repetitieruimte met PA. Repertoire voornamelijk “The Final Tour” Leeftijd onbelangrijk,enthousiasme des te meer.

Muzikantenbank user Johan PeijenJohan Peijen

Zanger(es)/gitarist gezocht voor rockband

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 254x bekeken

Zanger(es)/gitarist gezocht voor rockbandWij The Damn Ugly zijn ervaren muzikanten op zoek naar een zanger/gitarist voor onze rock band daar onze zanger/gitarist is gestopt wegens drukte De bezetting is momenteel leadgitaar, Bas en drums. Wij repeteren op maandagavond in Budel elke even week van de maand in een oefenruimte van muziekvereniging Soulex Onze leeftijden zijn gemiddeld 40 jaar maar je mag ook ouder of jonger zijn Ons repertoire … meer »

Fred Gerits

Sologitarist en Bassist gezocht!

Bassist en Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 247x bekeken

Voor de doorstart van Rocky-Bluesy-Country band, zoeken wij, drummer en zangeres een sologitarist en bassist die affiniteit hebben met genoemde muziekstijlen. Stevigere rocknummers zijn al in het repertoire, wij willen speciale nummers er aan toevoegen. Eigen inbreng! Geen saaie covernummers! Leeftijd niet belangrijk!

Maureen van Ommen

Toetsewonder en gitarist gezocht

Gitarist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 286x bekeken

Halo Wij drummer /leadzang , bassist , gitarist/ zang zijn op zoek naar een toetsenist en gitarist om onze coverband kompleet te maken. Ons repertoire varieert van Hazes tot the Eagles ook the Shadows staan in ons lijstje . Win repeteren wekelijks in Udenhout ( welke dag zijn we nog in overleg ). Wij zijn niet meer de jongste van lijf maar wel van geest ! We zoeken wel muzikanten met enige ervaring. Gr … meer »

Theo Liebregts

Creatieve Gitarist voor band met ambities en agenda gezocht!

Gitarist gezocht in Tiel (Gelderland) | 373x bekeken

Creatieve Gitarist voor band met ambities en agenda gezocht!Voor ons geen coverliedjes maar het echte werk: Eigen Werk dus. En dat speelt heel anders. Het vraagt creativiteit, inlevingsvermogen en groep cohesie! Je moet het als gitarist maar aandurven, soleren en de ster zijn en om daarna de slaggitarist te zijn, in dienst van de groep. We zijn allemaal ervaren qua spel maar ook qua leeftijd. Onze lijfspreuk zegt voldoende: 300 years of Rock & Soul. We zoeken … meer »

The Upgrade Band

Blues gitarist / zanger gezocht

Gitarist gezocht in Veendam (Groningen) | 345x bekeken

Opstartende bluesband met zeer ervaren muzikanten zoeken gitarist , die bij voorkeur ook wat nummers kan zingen. Bestaan momenteel uit drummer , gitarist zanger en bassist. We hebben al heel wat nummers op ons lijstje staan. We Repeteren In Sappemeer en het zou wel prettig zijn als je ook een beetje in de buurt woont. Bij vragen kun je me ook bellen 0641240588 of mailen j.f.duzink@****.nl

Muzikantenbank user Johan DuzinkJohan Duzink

MACONICS zoeken zanger(es) en toetsenist(e) of sologitaris(e)

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 912x bekeken

MACONICS zoeken zanger(es) en toetsenist(e) of sologitaris(e)Met drums, bas en gitaar is de basis van de band nog steeds stevig maar voor een doorstart hebben we echt een zanger(es) [2 mag ook] en een toetsenist(e) of sologitarist(e) nodig! Leeftijd is bij ons geen item en qua niveau krijg je wel een indruk door onze live video’s op YouTube of Facebook te bekijken. De huidige playlist (die sturen we op verzoek graag toe) geeft je een idee waar wij voor gingen … meer »

Frans