Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 119x bekeken

Door het overlijden van onze gitarist, is Shanty en zeemanskoor de Turfschippers uit Vinkeveen op zoek naar een gitarist, die samen met de andere comboleden het koor wil begeleiden. Het combo bestaat uit twee accordeonisten, toetsenist, kleine trom en grote trom. We repeteren eens in de twee weken in Vinkeveen en treden regelmatig op in verzorgingshuizen, op verjaardagen, festivals en openbare … meer »

Leo Blom

Gouwe Ouwe Band FLACH zoekt 50+ Sologitarist/Zanger

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 150x bekeken

Gouwe Ouwe Band FLACH zoekt 50+ Sologitarist/ZangerWij zoeken een goede 50+ sologitarist/zanger voor onze Gouwe Ouwe band FLACH. De muziek uit de jaren '60 '70 is ons doel en dan vooral de (zang)nummers die niet elke band speelt. Wij staan voor gezelligheid en goede omgang met elkaar om samen fijne muziek te maken. Omdat wij een geweldige solozanger hebben die dezelfde stem heeft als- (en ook lijkt op) Roy Orbison, spelen wij dan ook flink wat nummers … meer »

Hans Nijhof

Gezocht toetsenist en/of gitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 221x bekeken

Band van pensionado speelt Pop covers, jazz en latin repertoire (realbook o.a.) en zoekt een gitarist en/ of toetsenist. In de band zijn nu 3 man: 1x bas electr. en contra. 1x drum en 1x blazer/ gitarist met sax alt/tenor en dwarsfluit en zang. We repeteren nu op dinsdag overdag van 10.30 tot 15 uur andere tijden zijn bespreekbaar. Repetitie ruimte in Wijchen met mengpaneel actieve boxen en opname … meer »

Muzikantenbank user Rembert WeijersRembert Weijers

SEMI-AKOESTISCHE LEADGITARIST gezocht voor semi-akoestische band in Assen

Gitarist gezocht in Assen (Drenthe) | 146x bekeken

SEMI-AKOESTISCHE LEAD-GITARIST GEZOCHT voor semi-akoestische band in Assen. We zijn op zoek naar een semi-akoestische leadgitarist voor onze band. Leeftijd zo tussen de 45 en 65 jaar. We spelen zg. Americana muziek, maar dan in de breedste zin van het woord (vaak meerstemmig). Denk aan Eagles, maar ook aan bijvoorbeeld Common Linnets met Ilse de Lange en daarnaast songs van een heel breed scala aan … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel

Revival band zoekt gitarist/ zanger

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 306x bekeken

Revival band zoekt gitarist/ zangerHallo, wij, een Revival Band met een voorkeur voor muziek uit de sixties en de seventies zijn op zoek naar een Gitarist/ Zanger. Gemakkelijk een 2e en/ of 3e stem is een pré. We zijn momenteel: Sologitarist/ toetsenist, Zangeres en Drummer/ zanger. Daarnaast zij wij ook op zoek naar een Bassist/ zanger. Wij repeteren eens in de 2 weken op de maandagavond, omgeving Boxmeer. Info van de band vindt je … meer »

Muzikantenbank user Hans BoumansHans Boumans

Band pop/rock/blues zoekt een leadgitarist/componist vanaf 50 jaar; Regio: Katwijk

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 290x bekeken

Band pop/rock/blues zoekt een leadgitarist/componist vanaf 50 jaar; Regio: Katwijk Wie zijn wij: Wij zijn een niet professionele veelzijdige 50+ band. Onze band bestaat momenteel uit een zangeres, slaggitarist (af en toe solo), bassist en drummer. Wij spelen ruim 5 jaar in deze samenstelling. Onlangs zijn wij naast covernummers begonnen met het schrijven/spelen van eigen repertoire. Vooral de combinatie … meer »

Chris

Bassist/e en gitarist/e met liefde voor latin/latin-jazz

Bassist en Gitarist gezocht in Assen (Drenthe) | 393x bekeken

Bassist/e en gitarist/e met liefde voor latin/latin-jazzHola, wij zijn AbandA en spelen al een paar jaar met passie en liefde muziek uit met name Cuba en Brazilië. Zangeres, gitaar, percussie, trompet. We zoeken versterking in (contra-)bas en (2e)gitaar. Dus ben je bassist/e of gitarist/e met voorliefde voor good old latin en latin-jazz (samba, son, bossa, bolero, cumbia enz.), bellen! Wij komen uit Zwolle en omgeving Assen. Oefenplaats is Grolloo. Leeftijd … meer »

Muzikantenbank user Theo SmitTheo Smit