Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Sologitarist met stem

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 97x bekeken

Coverband PlayAfter zoekt een ervaren solo/slag gitarist (50 plus). Wij spelen gevarieerde muziek uit de jaren 60/70 (rock’nroll) maar ook wel jongere muziek, Wij oefenen 1x per week in een eigen oefenruimte (Leidschendam/Voorburg) en treden gemiddeld 6x per jaar op. Plezier en gelijkgestemdheid staan voorop. Heb je interesse stuur een mail of bel met Willy Kortenbach: 06 54 6 8 16 44 of mail: willykortenbach@******.com.

Willy Kortenbach

Gitarist zoekt leuke band

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 112x bekeken

Gitarist zoekt leuke bandIk ben Albert 65+, slaggitarist en zoek medemuzikanten die muziek willen spelen van de 60/70ties, met een uitstapje naar recentere nummers. Genre: Pop, Soul, Country(rock),NL talig, Ik kan ook nog een zangstem toevoegen indien nodig. Met vriendelijke groet, Albert 06-25550602 P.S.rechts op foto ben ik.

albert weber

Band zoekt leadgitarist; Regio Den Haag/Zoetermeer

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 232x bekeken

Wij zijn een niet professionele, maar wel fanatieke en veelzijdige 50+ pop/rock/blues band. Onze muziekstijl; rock, pop en zelfs wat blues. Van Eric Clapton, Deep Purple, CCR, Fleetwood Mac tot Tina Turner, Beth Hart, Neil Young en The Dandy Warhols. Wij brengen vooral repertoire vanaf de jaren '60 tot vandaag. Naast covernummers spelen wij ook enkele eigen nummers. Wij repeteren om de twee weken … meer »

Chris

Drummer, zanger

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 166x bekeken

Wij (bassist en slaggitarist die samen rouleren van instrument) zijn opzoek naar twee à drie Beatlefanaten die Beatlenummers in een ander jasje op het podium te brengen. Gezocht wordt naar muzikanten die weten wat bedoeld wordt met dynamiek. Leeftijd speelt absoluut geen rol. Het gaat om wat we neerzetten. Geen beginners Wil: 0629242017

Wil

Drummer, leadgitarist, zanger gezocht

Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 255x bekeken

Wij (bassist en slaggitarist die samen rouleren van instrument) zijn op zoek naar twee à drie Beatlefanaten om Beatle songs in een ander jasje op het podium te brengen. Gezocht wordt naar muzikanten die weten wat bedoeld wordt met dynamiek. Leadgitarist moet bereid zijn om afentoe te begeleiden. Leeftijd speelt absoluut geen rol. Het gaat om wat we neerzetten. Geen beginners. Gr Wil: 0629242017

Wil

Bigband Gabanza zoekt een gitarist

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 215x bekeken

Bigband Gabanza is al weer bijna compleet na de herstart. Onze gitarist moet helaas na de zomer stoppen. We hebbeding een vacature voor een gitarist. We repeteren op de donderdagavond in Haarlem noord, onder leiding van Sven Schuster. Gabanza is een Vereniging en ontvangt subsidie van de gemeente Haarlem.

Carlo schooonebeek

Slaggitarist en Accordeonist gezocht gypsy jazz band

Accordeonist en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 223x bekeken

Wij zijn nu een duo met een violist en contrabassist. Afgelopen jaren hebben een mengeling gespeeld van tradional jazz, gypsy jazz, Zuid-Amerikaanse nummers en chansons. Door het vertrek van de slaggitarist en accordeonist zijn we weer op zoek naar deze muzikanten. Als je ervaring of affiniteit hebt met deze stijlen, willen we graag met je kennis maken. Op welke stijl of stijlen we gaan voortbouwen … meer »

Niek