Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Een extra dimensie aan jullie metalcore/punk band?

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 209x bekeken

Na jaren niet meer in een band te zingen, begint het langzamerhand toch wel weer te kriebelen. Echter heb ik niet meer zo'n zin om alle vocals op mijzelf te nemen en kan ik mijn stem nog niet op alle manieren inzetten die ik zou willen. Daarom ben ik op zoek naar een band die al een heavy vocalist heeft waar ik een extra dimensie aan kan toevoegen. Zelf ben ik beter in falsetto en overdrive/mixed … meer »

Jeske Dolmans

Zangeres, zoek voor en band format : bass,guitar,keyboard/piano,drum,&DJ.

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 283x bekeken

Hallo allemaal, Im searching for a band with format of Guitar,keyboard,bass,drum and a DJ There are no a specific preference on the genre, but soul RNB / pop would be a nice start. I would like to start over my singing carrier in the netherlands especially in groningen. Please dont hesitate to contact me, if anyone of you interested in Joining 💕 Here is a link of some of my rehearsal … meer »

Muzikantenbank user Tami NicholsonTami Nicholson

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 367x bekeken

Hi! Mijn naam is Paula en ben 24 jaar. Ik ben een zangeres met enige ervaring en ben op zoek naar een band om samen mee te jammen/optreden! Qua muzieksgenre houd ik het meest van rock, maar ben erg flexibel. Het lijkt me leuk om covers te maken maar evt ook zelf nummers te schrijven. Mijn favoriete artiesten om nummers van te zingen zijn: - Black Puma’s - Amy winehouse - Duffy - Celeste - … meer »

Muzikantenbank user PaulaPaula

Zanger zoekt bandje!

Zanger / Zangeres zoekt band in Parkstad (Limburg) | 287x bekeken

Hoi! Ik ben een 32 jarige man die graag wil zingen in een band met gelijkgestemden! Ik volg zelf al enkele jaren met veel plezier zangles, en zou iets meer willen doen met deze hobby. Daarom zoek ik mensen met wie ik samen muziek kan maken. Ik hou van heel veel soorten muziek, maar iets met een stevig randje geniet de voorkeur, zoals rock/grudge. Zoeken jullie, of kennen jullie mensen die een zanger … meer »

Roy

Zangeres (25) zoekt nieuwe muzikale uitdaging (Utrecht/Amsterdam)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 469x bekeken

Zangeres (25) zoekt nieuwe muzikale uitdaging (Utrecht/Amsterdam)Hallo! Ik ben Laurien, ik ben 25 jaar en ik woon in Utrecht. Ik zing al mijn hele leven en heb ervaring met optreden op bruiloften (solo) en op feestjes (coverband). Ik heb gestudeerd aan de HKU en heb al eigen nummers uitgebracht. Ik speel ook een beetje piano en gitaar. Ik plaats deze advertentie omdat ik opzoek ben naar verschillende dingen. 1. Ik wil het optreden op bruiloften weer oppakken. … meer »

JZ

JAN 'de band' zoekt muzikanten!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 430x bekeken

JAN 'de band' zoekt muzikanten!!Hi muzikanten! Voor het live spelen van mijn singer-songwriter muziek die valt onder de Nederlandstalige alt-pop, ben ik op zoek naar een toetsenist en percussionist. Samen met nog een bassiste wil ik mijn nummers in een band setting live kunnen spelen. Een aantal van mijn nummers zijn via deze link te luisteren op Spotify: https://open.spotify.com/artist/3gXff5O1fdAcJ8pemqb3fx?si=MZloWFlMQ0GpjiQTE2AApg Mocht … meer »

Janneke Gordebeke