Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt muzikanten voor z.am (Kaseko,calypso,soca,soul .....) band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 52x bekeken

Ervaren zanger zoekt ervaren muzikanten voor zuid/Amerikaanse i.o. band om o.a. kaseko,soca,calypso,reggae,soul,merengue enz... om een zeer goede dans/party band op te zetten met de bedoeling regelmatig optredens o.a. verjaardagen,feesten kortom overal waar deze muzik gewild is. Belangrijk is wel dat de muzikanten partij (backing vocals) moeten kunnen geven dus enige zang ervaring is een pre. Ook … meer »

Ike.

Allround zeer ervaren zanger zoekt toetsenist voor duo.

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 201x bekeken

Ik ben een zeer ervaren zanger met meer dan 35jaar podium ervaring. Om het gedoe met muzikanten heb ik ruim 20jaar met zeer ervaren alround toetsenisten optredens verzorgd op o.a. bruiloften, bedrijfsfeestjes, verjaardagen 40/60plus, recepties, casinos met muziek uit de jaren 40-90 in allerlei genres.Ik maakte mijn repertiore maar hield mij er nooit aan bij een optreden omdat het publiek bepaald. Een … meer »

Ike.

Zangeres zoekt een bandje!

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 191x bekeken

Zangeres zoekt een bandje!Hoi, ik ben Elin en ik ben 14 jaar. Ik zit in 3 mavo van het Parcival College in Groningen, maar ben bereid om een eindje te reizen met de trein. Het lijkt me super leuk om me bij een bandje met leeftijdsgenoten aan te sluiten. Ik zing, maar ik speel ook ukelele en ben begonnen met gitaarspelen. Ik heb nog geen ervaringen met een bandje, maar eens moet de eerste keer zijn, toch? Ik hou voornamelijk … meer »

Elin Albers

Prog/Alt Rock Singer searching for musicians

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 135x bekeken

Prog/Alt Rock Singer searching for musiciansHi there! I'm new in Groningen and I would like to form a band here. I had a band back in Spain (https://open.spotify.com/album/2zJVjUJ2RzIfO1sFjnWUDB) and I would like to start a new project with experienced musicians, not amateurs. I would love to combine rock and some electronic music, industrial sound or something similar, but I'm opened to ideas and to people who want to create music. I also love … meer »

Muzikantenbank user JoseJose

Zanger zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 63x bekeken

Opzoek naar muzikanten om een band te beginnen in de stijl, panic at the disco meets Brandon Flowers. Ik ben 30 jaar, veel podium ervaring. Ik zoek muzikanten in de leeftijd 20 tot 30. Van drummer tot toetsen en van gitarist tot blazer. Groet

basz de jonge