Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland, Jonger dan 20 - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 305x bekeken

Zangeres zoekt bandHoi! Aankomend jaar wil ik me gaan focussen op muziek. Ik heb een tuusenjaar na 6 jaar middelbare school, en wil dus graag meer ervaring op doen. Ik heb vaker met bands gespeeld maar wil op zoek naar iets vasters. Heb je interesse om samen met mij dit aan te gaan, nummers te schrijven en op te treden, stuur me een berichtje! Genre die ik vooral zing is pop/rock! Ben je benieuwd naar mijn stem? … meer »

Muzikantenbank user DieuwkeDieuwke

Bandje oprichten!:)

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 276x bekeken

Bandje oprichten!:)Heyhoiiii, mijn naam is Sylvie Rodijk ik ben 18 jaar ik woon in Raalte en werk veel in deventer. Ik zing al jaren en heb al een redelijke ervaring opgebouwd met het zingen. Mij lijkt het super leuk om een bandje te vormen! Om een bandje te vormen zoek ik: -bassist -gitarist -drummer -eventuele 2e zanger/res Dus ben jij geïnteresseerd?? Of het nou voor de hobby is of dat we er straks centen … meer »

Sylvie

Zangeres zoekt Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 159x bekeken

Hey, ik ben Sophie(16) en ik zoek een band. Ik zit al 6 jaar op zangles en ik kan ook noten lezen. Ik zing echt van alles en mijn stem is wat meer genijgt naar de hoge kant. Ik zoek een band, maar een paar meiden die een meidengroep willen vormen zou ik ook leuk vinden. Ik sta er allemaal voor open

Sophie Elbers

Beginnende zanger zoekt 60's - 90's rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 207x bekeken

Beginnende zanger zoekt 60's - 90's rock bandIk ben een beginnende zanger van 18 jaar (ik zing nu ongeveer een jaartje), en ben klaar om met een aantal enthousiaste mensen een leuke band te beginnen! Ik zing voornamelijk rock, blues, en grunge uit de jaren 60 tot en met de jaren 90, maar alles erbuiten is des te spannender :) Zelf woon in ik Thorn, maar ben bereid om wat te reizen. Dus zoekt jullie nieuwe band nog een zanger, of wil je samen … meer »

Muzikantenbank user Raffaele van DunRaffaele van Dun

Band gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 154x bekeken

Hi! Ik zou graag een band willen starten of een band joinen. Of gewoon met mensen van mijn leeftijd muziek maken. Misschien tot 18 jaar? Zelf speel ik keyboard en de gitaar (amateur), maar ik zing het meest. Ook ben ik aan het experimenteren met songwriting. In de aankomende zomervakantie ben ik ook van plan om eventueel nog de basgitaar en (elektrische) drums aan het lijstje toe te voegen. Ik heb … meer »

Muzikantenbank user IinIin

Ervaren professionele allround zangeres zoekt optredens!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 471x bekeken

Ervaren professionele allround zangeres zoekt optredens!Hi, mijn naam is Yo, mijn liefde is zingen, ik ben een allround entertainer/zangeres, met veel ervaring! Ik heb gespeeld in diverse Joop van den Ende musicals, dinnershows, en bands. Momenteel zing ik in de vocaal swing groep The Cherries. Neem een kijkje op www.thecherries.nl voor meer info en beluisteren van fragmenten en filmpjes. Ik zoek betaalde optredens in dinnershows, met bands, in diverse … meer »

Muzikantenbank user YoYo