Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland, Jonger dan 20 - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 115x bekeken

Hey, ik ben Sophie(16) en ik zoek een band. Ik zit al 6 jaar op zangles en ik kan ook noten lezen. Ik zing echt van alles en mijn stem is wat meer genijgt naar de hoge kant. Ik zoek een band, maar een paar meiden die een meidengroep willen vormen zou ik ook leuk vinden. Ik sta er allemaal voor open

Sophie Elbers

Band gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 101x bekeken

Hi! Ik zou graag een band willen starten of een band joinen. Of gewoon met mensen van mijn leeftijd muziek maken. Misschien tot 18 jaar? Zelf speel ik keyboard en de gitaar (amateur), maar ik zing het meest. Ook ben ik aan het experimenteren met songwriting. In de aankomende zomervakantie ben ik ook van plan om eventueel nog de basgitaar en (elektrische) drums aan het lijstje toe te voegen. Ik heb … meer »

Muzikantenbank user IinIin

Jonge muzikanten meet up

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 162x bekeken

Hi! Ik ben Iin, 15 jaar en ik zou graag meerdere, jongere muzikanten in Zuid-Holland willen ontmoeten (of misschien een band joinen). Zelf speel ik keyboard (amateur), beginnner gitaar en ukelele en ik probeer mijn eigen liedjes te schrijven. Ik luister vooral naar (punk) pop, jazz achtig, (klassieke) rock en soms Engelse rap. Stuur me een berichtje naar mijn zang account op Instagram: @/coldiilocks

Muzikantenbank user IinIin

Ervaren professionele allround zangeres zoekt optredens!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 409x bekeken

Ervaren professionele allround zangeres zoekt optredens!Hi, mijn naam is Yo, mijn liefde is zingen, ik ben een allround entertainer/zangeres, met veel ervaring! Ik heb gespeeld in diverse Joop van den Ende musicals, dinnershows, en bands. Momenteel zing ik in de vocaal swing groep The Cherries. Neem een kijkje op www.thecherries.nl voor meer info en beluisteren van fragmenten en filmpjes. Ik zoek betaalde optredens in dinnershows, met bands, in diverse … meer »

Muzikantenbank user YoYo

Beginnende zangeres zoekt bandleden.

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 340x bekeken

Hoi, ik ben Britt Jongejan, 18 jaar en woon in Deventer. Ik vind het heel erg leuk om te zingen. Hierbij begeleid ik mezelf regelmatig op de piano. Ik ben opzoek naar mensen die goed gitaar/piano kunnen spelen. Zelf zing ik graag popnummers, ballads etc. Mijn idee is dan om covers op te nemen en deze op Youtube/Spotify te publiceren. Ik heb thuis opnameapparatuur voor de piano en gitaar. Ik zou het … meer »

Britt Jongejan