Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland, Jonger dan 20 - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 306x bekeken

Zangeres zoekt bandHoihoi, Ik ben Bibi, 19 jaar oud, en ik ben op zoek naar een bandje waarin ik kan zingen. Ik houd van optreden en heb daar ook ervaring mee. Ik zing nu 8 jaar waarvan ik 3 jaar zangles heb gehad. Ik speel van alles, van alternatieve muziek tot rock. Zie deze link voor een zangfilmpje van 2 jaar geleden: https://youtu.be/z6ioKAeRN5Y Instragram: https://www.instagram.com/bibimakescovers/?hl=en

Bibi

Zangeres (14) zoekt classic rock band! (Gelderland)

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 204x bekeken

Zangeres (14) zoekt classic rock band! (Gelderland)Hoi! Ik ben Emma, 14 jaar, en ik zoek een classic rock band. Ik heb veel zangervaring omdat ik vanaf mijn 6de zangles heb in een koor. Nu zou je denken dat ik alleen klassiek kan zingen maar daar zit je fout! Haha. Hoe dan ook, ik zoek dus een classic rock band. Ik heb al veel advertenties doorzocht maar er zijn weinig bands in mijn leeftijdscategorie, in principe zoek ik dus naar een bestaande band … meer »

Muzikantenbank user EmmaEmma

Ik zoek een jaren 50/60 band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 234x bekeken

Hoi allemaal, Ik ben Jari Hamming en ik ben 17 jaar oud en woon in de buurt van Amsterdam en ik zoek een band. Mijn muziek stylen zijn (rockabilly, country, blues, rock n roll en jazz) in de jaren 50 en 60. Zoals Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Roy Orbison en Carl Perkins en nog veel meer. Ik zing zelf en speel gitaar der bij en ik zoek een band waar ik kan spelen. Plaats in de buurt … meer »

Jari Hamming