Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Drenthe - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht ZANGERES voor band in Assen

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 341x bekeken

GEZOCHT ZANGERES (40+) VOOR BAND IN ASSEN Lijkt het je leuk om in een splinternieuwe band te zingen die een breed assortiment aan bekende popsongs spelen uit de periode 60’s t/m nu? En lijkt het je plezierig om gewoon ‘One of the guys’ te zijn, te midden van een groep relaxte muzikanten? Lijkt het je een uitdaging om ook een mooie rol te hebben als het gaat om het zingen vanuit de 2e stem (en … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel

Country zanger zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Emmen (Drenthe) | 441x bekeken

Howdy folks. Mijn naam is Manfred Rohling en ben 53 jaar oud en zit al sinds mijn 16e in de muziek en sinds 2016 ben ik overgestapt naar de country. Ik speel gitaar, bas en een klein beetje mandoline. Ik kom zelf uit de regio van Emmen. Ik ben op zoek naar een zangeres die mijn passie voor de country wil aanvullen tot een duo en misschien in de toekomst een band. Een zangeres met dezelfde passie, … meer »

Muzikantenbank user Manfred RohlingManfred Rohling

Zanger gezocht voor Goud van Oud Rock Band in Weiteveen, Drenthe. Gezelligheid, samenwerking en betrokkenheid is wat voorop staat.

Zanger / Zangeres gezocht in Emmen (Drenthe) | 1600x bekeken

Zanger gezocht voor Goud van Oud Rock Band in Weiteveen, Drenthe. Gezelligheid, samenwerking en betrokkenheid is wat voorop staat.NoNonsense is een Goud van Oud rock band uit Weiteveen, gemeente Emmen, Drenthe. Wij zijn op zoek naar een zanger. Belangrijke waarden voor ons: gezelligheid, samenwerking, betrokkenheid en circa 8 optredens per jaar. Doelstelling: de boel in beweging krijgen. Wij zijn geen professionals of topamateurs, wel ervaren muzikanten. Fouten mogen worden gemaakt. Daarom oefenen we ongeveer 1 x per week … meer »

Muzikantenbank user Ludo van WijkLudo van Wijk