Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Drenthe - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt zanger en toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 661x bekeken

Wij zijn een pas opgerichte band die voornamelijk classic rock, blues / pop nummers uit de jaren 60/70/80 speelt. Momenteel is de bezetting: drummer, bassist, slaggitarist , sologitarist en zangeres. We zijn op zoek naar een toetsenist en een zanger. Instrument en zang samen kan natuurlijk ook maar als je alleen zingt of toetsen speelt ben je ook welkom om te reageren.. Onze gemiddelde leeftijd ligt … meer »

Jennie

Zangeres voor duo gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Meppel (Drenthe) | 270x bekeken

Hallo, mijn naam is Mark Heite 21 jaar en woonachtig in Wanneperveen. Speel 7 jaar gitaar en zing ook. Ik ben opzoek naar een zangeres voor een duo om mee op te treden en samen te spelen. Zelf houd ik van country, blues, blues rock en Nederlands. Andere genres lijken mij ook leuk om te spelen. Lijkt het je leuk? Neem contact met mij op! Kan ook via Facebook en Instagram.

Muzikantenbank user MarkMark

Zanger gezocht voor Goud van Oud Rock Band in Weiteveen, Drenthe. Gezelligheid, samenwerking en betrokkenheid is wat voorop staat.

Zanger / Zangeres gezocht in Emmen (Drenthe) | 1345x bekeken

Zanger gezocht voor Goud van Oud Rock Band in Weiteveen, Drenthe. Gezelligheid, samenwerking en betrokkenheid is wat voorop staat.NoNonsense is een Goud van Oud rock band uit Weiteveen, gemeente Emmen, Drenthe. Wij zijn op zoek naar een zanger. Belangrijke waarden voor ons: gezelligheid, samenwerking, betrokkenheid en circa 8 optredens per jaar. Doelstelling: de boel in beweging krijgen. Wij zijn geen professionals of topamateurs, wel ervaren muzikanten. Fouten mogen worden gemaakt. Daarom oefenen we 1 x per week op Erica … meer »

Muzikantenbank user Ludo van WijkLudo van Wijk