Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Drenthe - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres (40+) gezocht voor semi-akoestische band uit Assen

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 82x bekeken

*** Gezocht Zangeres *** Gezellige Semi Akoestische band in Assen is per direct op zoek naar een 40+ zangeres. Repetitie in Assen op de donderdagavond in een fraaie grote ruimte. We spelen lichte, gangbare popmuziek in de breedste zin van het woord en we slaan af en toe ook wel eens een muzikale zijstraat in. Bezetting: solo/slaggitaar/zang (M) solo/slaggitaar/zang (M) basgitaar (V) Percussie … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel

Pianist zoekt gevorderde muzikanten en/of vocalist voor duo of trio

Overig, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 152x bekeken

Ik ben een pianist van 60+ en zoek muzikanten in de regio Drenthe/zuid-Friesland (gemeente Westerveld) om samen te spelen. Mijn achtergrond is lichte muziek, maar ben daarin heel breed: pop, jazz, easy listening. Ervaring in begeleiding van zangeres, maar andere instrumenten lijkt mij ook leuk. Eventueel ook eigen werk. Ik ben conservatorium geschoold als gitarist, maar heb ca. 5 jaar geleden moeten … meer »

Walter

Zangeres of zanger voor coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Emmen (Drenthe) | 270x bekeken

Wij (ervaren allround coverband: drums, gitaar, toetsen en bas met 3 zangstemmen) zoeken per direkt een enthousiaste en gedreven ZANGERES of ZANGER die ons publiek kan opzwepen!! Als je ook nog een beetje gitaar speelt, helemaal top natuurlijk! (Dit is echter geen vereiste, de lol in live muziek maken staat voorop) Regelmatig optreden, repetitie per 2 weken op vrijdagavond. Repertoire kan zeer breed … meer »

Muzikantenbank user Bert HemmenBert Hemmen