Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 75x bekeken

Zangeres zoekt bandHoi, Ik ben Sandy (39 jaar) en ik zoek een band met (enige) ervaring in omgeving Essen/Kalmthout (België) of Bergen op Zoom/Roosendaal (Nederland) en omgeving Breda gaat ook qua afstand! Ik volg zangles bij Petra Honing van A Different Tune. Ik heb geen last van podiumvrees, na ruim 10 jaar toneel ervaring bij toneelvereniging weet ik hoe geweldig het voelt om voor een volle zaal te spelen. Ik hou … meer »

Muzikantenbank user Sandy LeendertseSandy Leendertse

Zanger zoekt schrijfpartner(s)

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 95x bekeken

Getalenteerd zanger met bescheiden gitaarkwaliteiten zoekt muzikanten in of rond de stad Groningen om op fanatieke basis samen nummers mee te schrijven en om uiteindelijk mee op te treden. Het mooist zou zijn als je goed gitaar en/of piano kan spelen en handig bent met productie. Genre Americana / Pop / Blues / Folk. Leeftijd en geslacht maken mij niet uit. Ik ben zelf 32. Zie bijgevoegd YouTube-filmpje … meer »

Muzikantenbank user Rudmer HeijRudmer Heij

Beginnende zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 199x bekeken

Hallo! Mijn naam is Angela, 26 jaar en ik woon dicht bij s'Hertogenbosch. Zingen is altijd een passie geweest waar ik graag een hobby van maak. Ik heb recent weer een nummer opgenomen in een studio en de geluidstechnicus adviseerde mij meer te gaan doen met mijn stem. Ik ben daarvoor op zoek naar een (beginnende) band waar ik leuke muziek mee kan maken en plezier mee kan hebben. Wellicht optreden? Muziekstylen … meer »

Muzikantenbank user AngelaAngela

Deathmetal vocalist zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 83x bekeken

hi ik zoek mensen om samen wat mee te beginnen of die al in een band zitten. ik ben zelf een deathmetal vocalist met ongeveer 2 jaar ervaring die zelf teksten schrijft. ik woon in leiden en zou graag met mensen wat willen die in de regio zitten kan ook gewoon er buiten dat is ook geen probleem. interesse 06-53432165

bryan

Blues/americana zangeres zoekt bandleden

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 150x bekeken

Mijn naam is Liz en ik ben een 25 jarige student uit Utrecht. Ik ben een zangeres op zoek naar een bassist, gitarist, drummer en toetsenist/ of een al bestaande band. Ik ben een zangeres met veel power en ben er niet vies van om lekker met distortion te zingen. Ik ben pas begonnen met het leren van bluesharp en wil deze uiteindelijk ook kunnen gebruiken bij optredens. De genres waarin ik graag wil … meer »

Muzikantenbank user Elizabeth McphersonElizabeth Mcpherson

Zangeres zoekt metalband :)

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 158x bekeken

Zangeres zoekt metalband :)Hoi! Mijn naam is Tessa, ik ben 23 en ik ben op zoek naar een (metal)band, of mensen die het leuk zouden vinden een band op te starten. Ik zing zelf al zolang ik me kan herinneren, van heavy metal tot klassieke musicals. Mijn ouders hebben een muziekschool (en opnamestudio, wel zo handig) Wat zoek ik? Een band in de stijl van Amorphis/Hammerfall/Gloryhammer. Mensen die het dus leuk vinden om … meer »

Muzikantenbank user TessaTessa