Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 230x bekeken

(amateur) Zangeres zoekt muzikanten om gezamenlijk een leuk repertoire op te bouwen. Het lijkt mij leuk om bestaande nummers een eigen twist te geven, samen op zoek te gaan naar die twist, elkaar te inspireren, nieuwe nummers proberen enz. Denk aan bijvoorbeeld jaren 60/70. Pop, jazzy, bluesy, misschien cabaret?, Nederlands, Engels, Frans, beetje Spaans.... Eagles, Beatles, Amy W., Everly Brothers, … meer »

Anna

Voormalig semi/pro R&B zanger zoekt band of muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 322x bekeken

Ik ben een R&B zanger die in de begin jaren 2000 samen met mijn band als leadzanger door heel de Benelux heeft opgetreden. Onze CD werd verkocht in o.a. de Free Record shop en wij werden enige tijd gedraaid op de radio en waren zo nu en dan te zien op TV. De band is al lange tijd uit elkaar maar ik houd mij nog steeds bezig met het maken van muziek en het maken van goeie tracks. Naast dat ik zanger … meer »

Jodeci

Zangeres zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 458x bekeken

Die het leuk vinden om gezamenlijk een leuk repertoire op te bouwen. Door samen uit te proberen, elkaar inspireren, ideeën op te doen, te leren en vooral muziek te maken. En gewoon kijken waar het naar toe gaat Liefst ook 50 plus, net als ik. Ik heb niet super veel ervaring met een band, maar wel een jarenlange wens en het lijkt mij het leukste wat er is. Wat zing ik dan zo al? tot nu toe … meer »

Muzikantenbank user Annelies van DorpAnnelies van Dorp

Gregory Porter project

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 161x bekeken

Voor een GP project ben ik op zoek naar muzikanten om in een kleine bezetting te werken (semi acoustisch). Bas, gitaar, piano. Niveau gevorderde amateur, geen beroeps. Doel is circa 12 door hem geschreven nummers te spelen, eventueel met het project wat optredens te doen en een EP op te nemen. Oefenruimte en installatie aanwezig locatie Arnhem.

Nencee

Ervaren zangeres zoekt 50+ muzikant(en) voor semi-akoestisch duo of trio, omgeving Achterhoek

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 218x bekeken

Ik ben op zoek naar een gitarist die ook ervaring heeft met zingen. Kan uitgebreid worden met b.v. toetsenist tot trio. Ik zing al jarenlang in pop-rockbandjes en kleine semi-akoestische formaties. Ben gewend om allerlei genres te zingen zoals pop, rock, ballads. Zowel oude als nieuwe nummers. Doel is om op te treden in kleine cafés, op feestjes, of bij andere gelegenheden. Oefenruimte is beschikbaar. Als … meer »

vocalist

Ervaren zangeres zoekt 50+ muzikant(en) voor semi-akoestisch duo of trio, omgeving Achterhoek

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 190x bekeken

Ik zoek een toetsenist(e) en/of gitarist(e) die ook wat ervaring heeft met zingen. Ik zing al jarenlang in pop-rockbandjes en kleine semi-akoestische formaties. Ben gewend om allerlei genres te zingen zoals pop, rock, ballads. Zowel oude als nieuwe nummers. Doel is om op te treden in kleine cafés, op feestjes, of bij andere gelegenheden. Oefenruimte is beschikbaar. Als je belangstelling hebt … meer »

vocalist