Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Popronde | Toetsenist en bassist gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 155x bekeken

Popronde | Toetsenist en bassist gezocht!Beste muzikanten! Mijn naam is Samuel en onder de naam Bonna Nikki doe ik dit jaar mee aan de popronde. Ik ben op dit moment druk met het samenstellen van een band waar ik mee kan gaan spelen in september en hopelijk nog vaker daarna! Onderstaand een link naar de popronde pagina met een omschrijving van de muziek en bij interesse stuur ik graag wat nummers door. Komende maand zal ik een EP opnemen … meer »

Samuel Prins

Jazz, soul, blues zangeres zoekt ervaren band.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 212x bekeken

Jazz, soul, blues zangeres zoekt ervaren band.Ik ben Nicole. Een ervaren jazz, soul, en blues zangeres. Sinds kort woonachtig in Amsterdam en dus op zoek naar een ervaren band. Maar vooral gezellig! Onderstaand een link dan hebben jullie een beetje een idee qua stem. Maar hopelijk kunnen we eens een keer lekker gaan jammen en muziek delen ❤️ lieve groet nicole https://youtu.be/FvqFk7Ie7Lc

Muzikantenbank user Nicole RichardsonNicole Richardson

Pistex Records zoekt artiesten, songwriters en producer

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 210x bekeken

Pistex Records zoekt artiesten, songwriters en producerHallo Allemaal, Ik ben bezig met het opzetten van een nieuw onafhankelijk platenlabel Pistex Records. Pistex heeft een nieuwe visie voor een nieuw onafhankelijk platenlabel met indie-spirt met een groot labelbereik. Pistex wil kwaliteitsmuziek uitbrengen met modern popgeluid. Werk samen met een groep artiesten, songwriters en producers om gezamenlijk nieuwe popsongs te ontwikkelen en te produceren … meer »

Muzikantenbank user KhalidKhalid

Ik zoek een jaren 50/60 band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 233x bekeken

Hoi allemaal, Ik ben Jari Hamming en ik ben 17 jaar oud en woon in de buurt van Amsterdam en ik zoek een band. Mijn muziek stylen zijn (rockabilly, country, blues, rock n roll en jazz) in de jaren 50 en 60. Zoals Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Roy Orbison en Carl Perkins en nog veel meer. Ik zing zelf en speel gitaar der bij en ik zoek een band waar ik kan spelen. Plaats in de buurt … meer »

Jari Hamming

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 564x bekeken

Zangeres zoekt bandIk ben een zangeres 50 plus met een rauw randje en zoek een leuke band. Podiumbeest, gedreven, fijn met elkaar muziek maken. Ik ben o.a. thuis in de blues, covers, rock, en ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe uitdagingen. Omgeving Amsterdam, Aalsmeer, Hoofddorp, Haarlem.

Muzikantenbank user Ireighn HartelIreighn Hartel