Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Countrypop ladies

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 208x bekeken

Hi Ik zou graag willen zingen met nog 2 zangeressen die ook houden van country - gospel, blues, jazz en pop denk een beetje aan Norah Jones, Church sisters Bedoeling is dat we alledrie verschillende stemmen kunnen zingen en solo zingen. We ondersteunen elkaars sololied. Voorlopig regelmatig repeteren en wie weet in de toekomst met een of meerdere muzikanten of met tracks. Maar eerst kijken of het … meer »

Elizabeth Landegent

Wie houdt er wél van eigen nummers schrijven en spelen?

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 371x bekeken

Wil je graag je eigen liedjes uitvoeren, maar ben je er ook achter gekomen dat de meesten mensen liever covers spelen :-( Neem dan alsjeblieft contact met me op. Ik ben al een tijdje op zoek naar een band of losse muzikanten die wél eigen composities willen spelen. Ik schrijf en zing graag m'n eigen liedjes maar beheers geen instrument, dus kan wel wat hulp bij de uitvoering gebruiken. Als … meer »

Muzikantenbank user Tanya SteehouwerTanya Steehouwer

Zingende wasvrouw zoekt bandje!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 822x bekeken

Zingende wasvrouw zoekt bandje!!Hallo allemaal!! Ik zing tijdens het vouwen van de was. Maar ik wil meer!!! Dus ik hoop dat er een bandje is in Haarlem eo die een gekke zingende wasvrouw wel ziet zitten. Liefst zonder ingewikkeld gedoe en zonder teveel ambitie, want daar krijg ik jeuk van. Volgens mijn zangjuf past mijn rauwe stemgeluid het beste bij Blues. Maar ik hou niet zo van dat benauwde hokjesgedoe. Dus ik wil liever … meer »

Muzikantenbank user Sacha Van Duffelen-KramerSacha Van Duffelen-Kramer

Gitarist gezocht voor acoustisch duo Haarlem/Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 1151x bekeken

Gitarist gezocht voor acoustisch duo Haarlem/AmsterdamHallo allemaal! Ik hou van zingen!!!!!! En ik zoek een vriendelijke gezellige gitarist die het leuk zou vinden om samen met mij Blues/Soul/Jazz liedjes te spelen. Misschien eerst bestaande liedjes fatsoenlijk eruit proberen te krijgen, waar we dan lekker ons eigen draaitje aan kunnen geven. En als we later groot zijn kunnen we misschien zelf wat leuks schrijven. Ik zie het in eerste instantie … meer »

Muzikantenbank user Sacha Van Duffelen-KramerSacha Van Duffelen-Kramer