Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht voor acoustisch duo Haarlem/Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 193x bekeken

Gitarist gezocht voor acoustisch duo Haarlem/AmsterdamHallo allemaal! Ik hou van zingen!!!!!! En ik zoek een vriendelijke gezellige gitarist die het leuk zou vinden om samen met mij Blues/Soul/Jazz liedjes te spelen. Misschien eerst bestaande liedjes fatsoenlijk eruit proberen te krijgen, waar we dan lekker ons eigen draaitje aan kunnen geven. En als we later groot zijn kunnen we misschien zelf wat leuks schrijven. Ik zie het in eerste instantie … meer »

Muzikantenbank user Sacha Van Duffelen-KramerSacha Van Duffelen-Kramer

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 101x bekeken

Hi! Ik ben Marlijn Clement, 28 jaar oud en opzoek naar een band in de omgeving Castricum. Ik schrijf zelf muziek en maak nummers met behulp van mn gitaar maar ben opzoek naar een band om lekker muziek te maken en meer te focussen op hetgeen waar ik echt goed ben en dat is vooral zingen en schrijven. Ik vindt verschillende stylen leuk, ben in voor covers maar vindt het vooral leuk om eigen muziek te … meer »

Muzikantenbank user Marlijn ClementMarlijn Clement

Nederlands en/ of Duitstalige band of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 98x bekeken

Beste mede muzikanten, Nu hopelijk corona wat milder word en er wellicht weer mogelijkheden komen om weer muziek te mogen en kunnen maken ben ik op zoek naar het volgende. Ik zoek een band of zangeres om samen in het Nederlandstalige en / of Duitstalige genre wat moois neer te kunnen zetten. Zoeken je als band of zangeres een zanger die hierin zijn kracht heeft liggen schroom dan niet te reageren. Groet, … meer »

Eric Seerden

Popronde | Toetsenist en bassist gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 155x bekeken

Popronde | Toetsenist en bassist gezocht!Beste muzikanten! Mijn naam is Samuel en onder de naam Bonna Nikki doe ik dit jaar mee aan de popronde. Ik ben op dit moment druk met het samenstellen van een band waar ik mee kan gaan spelen in september en hopelijk nog vaker daarna! Onderstaand een link naar de popronde pagina met een omschrijving van de muziek en bij interesse stuur ik graag wat nummers door. Komende maand zal ik een EP opnemen … meer »

Samuel Prins

Jazz, soul, blues zangeres zoekt ervaren band.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 214x bekeken

Jazz, soul, blues zangeres zoekt ervaren band.Ik ben Nicole. Een ervaren jazz, soul, en blues zangeres. Sinds kort woonachtig in Amsterdam en dus op zoek naar een ervaren band. Maar vooral gezellig! Onderstaand een link dan hebben jullie een beetje een idee qua stem. Maar hopelijk kunnen we eens een keer lekker gaan jammen en muziek delen ❤️ lieve groet nicole https://youtu.be/FvqFk7Ie7Lc

Muzikantenbank user Nicole RichardsonNicole Richardson

Pistex Records zoekt artiesten, songwriters en producer

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 210x bekeken

Pistex Records zoekt artiesten, songwriters en producerHallo Allemaal, Ik ben bezig met het opzetten van een nieuw onafhankelijk platenlabel Pistex Records. Pistex heeft een nieuwe visie voor een nieuw onafhankelijk platenlabel met indie-spirt met een groot labelbereik. Pistex wil kwaliteitsmuziek uitbrengen met modern popgeluid. Werk samen met een groep artiesten, songwriters en producers om gezamenlijk nieuwe popsongs te ontwikkelen en te produceren … meer »

Muzikantenbank user KhalidKhalid