Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt gitarist.

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 96x bekeken

Zangeres zoekt gitarist.Beste lezer, Mijn naam is Lotte en ik ben 20 jaar oud. Ik zing al een hele tijd en treedt ook regelmatig op, dit soms met een gitarist, soms met een karaoke versie van YouTube geplukt ;). Ik wil graag wat meer gaan doen met muziek, maar loop vast omdat ik geen instrument kan bespelen. Het lijkt mij heel tof om covers op te nemen (ik heb eventueel opname apparatuur), eigen nummers te schrijven en op … meer »

Muzikantenbank user Lotte SturkLotte Sturk

Zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 99x bekeken

Hallo ik ben Jari Hamming ik ben 16 jaar oud en ik zoek een band. Ik zoek mensen met de zelfde muziek style van de jaren 50s and 60s zoals rock n roll, blues, rockabilly, rhythm and blues en country. Zoals muziek van Johnny cash, Elvis presley, Carl Perkins en jerry lee lewis. Heb jij een band met die muziek style lijkt het mij leuk om een keer te langs te komen en te komen spelen. Ik woon in de buurt … meer »

Jari Hamming

Zanger & Pianist zoekt een band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 189x bekeken

Zanger & Pianist zoekt een bandNa jaren mijn buren te hebben geïrriteerd met mijn muziek ben ik nu op zoek naar een band om samen muziek mee te maken. Ik zing en ik begeleid mezelf met piano en soms met gitaar. Met optreden heb ik ervaring. Ik heb jaren zangles en pianoles gehad en ik heb mezelf gitaar geleerd. Ik ben erg flexibel, creatief en ik heb veel muziekkennis. Kwa muziekstijlen speel ik voornamelijk pop/rock, maar … meer »

Muzikantenbank user Niek KlaverNiek Klaver

Ervaren leadzanger/frontman zoekt “gouwe-ouwe” (rock)band (60/70/80’s)

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 549x bekeken

Ervaren leadzanger/frontman uit Beverwijk zoekt regionale “gouwe-ouwe” (rock)band (60-70-80’s) met goed op elkaar ingespeelde muzikanten (geen beginners) die gaan voor optredens. Speelt tevens bluesharp. Genres: Rock, Rock ’n Roll, Pop, Blues, Ballads. Invloeden: o.a. Rolling Stones, Van Morrison, Blues Brothers, Bruce Springsteen, Herman Brood, Dire Straits, Brian Ferry, Kinks, Normaal, CCR, … meer »

Ferdi Ponstein

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 521x bekeken

Zangeres zoekt bandHi! Ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden om muziek met me te gaan maken. Een leuke tijd tijdens het repeteren, maar wel met het doel om wat optredens te gaan doen. Zelf hou ik van rock en country en zou graag die richting een beetje opgaan. Ik ben 26, woon in Amsterdam en heb enige podiumervaring. Indien nodig kan ik (heel basic) gitaar spelen. Heb jij een band en zoek je een … meer »

Julia

Ervaren zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 153x bekeken

He mensen, wil graag aansluiten bij een bestaande coverband, heb zelf ruime zang en podium ervaring, een entertainer en sta ook open voor eigen songs, ben zelf van van Bowie, Jagger, Kerr, Bono en vele andere, zit ook nog in andere band maar heb tijd over

Muzikantenbank user Frank SpieringsFrank Spierings

Cher Tribute Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 179x bekeken

Cher Tribute BandHey! Ik ben Madelon, zangeres en net 29 geworden (if i could turn back time ;) ) Ik speel al een tijdje met het idee om een Cher Tribute band op te zetten. Waarom? Ik heb echt bewondering voor deze vrouw en ben echt gek op haar songs! Daarbij denk ik dat er een groot publiek kan zijn voor een tribute band van Cher! Daarbij heb ik mijn contacten bij verschillende podia en tribute liefhebbers! Het … meer »

Muzikantenbank user Madelon JansenMadelon Jansen

Ik wil zingen!

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 295x bekeken

Ik heb al een aantal jaar zangles ( ik leer nog steeds bij) en zit bij een super leuk popkoor maar..... ik wil meer, ik wil vaker , ik wil het podium op!!! Daar voel ik me thuis en geniet ik volop!!wie heeft er plek voor mij als 2e zangeres of achtergrond zangeres? Is er ergens in de omgeving van Haarlem een coverband oid die mijn stem kan gebruiken?? Ik hou van jazz, pop, soul en Nederlandstalig! … meer »

Muzikantenbank user EllenEllen

Zangeres wil graag weer een formatie beginnen met rock&roll, country, fifties en sixties covers

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 448x bekeken

Zangeres wil graag weer een formatie beginnen met rock&roll, country, fifties en sixties coversDoor een crash van de computer ben ik alle aanvragen kwijt, dus probeer ik het opnieuw. Hoi ik ben Anneke (Ankey) woon nu ruim een jaar in Zaandam en heb jaren een eigen band gehad in Veenendaal e.o. Ik wil graag weer een formatie vormen in de omgeving van Zaandam om lekker Rock'nRoll, 50 - 60 er jaren en country covers te kunnen spelen, ook andere genres behoren tot de mogelijkheden. Ik zoek dus … meer »

Muzikantenbank user Gert van RietGert van Riet