Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger/gitarist zoekt drummer en bassist voor rockband

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 330x bekeken

Zanger/gitarist zoekt drummer en bassist voor rockbandHoi, ik ben Nick, 29 jaar oud en ik ben op zoek naar een (ervaren) drummer en bassist voor een nieuw project in de omgeving van Amsterdam. Ik speel al meer dan 10 jaar in verschillende bands in de omgeving van Breda. Nu ik in Amsterdam woon ben ik op zoek naar een toffe drummer en bassist om een nieuwe band mee te starten in de stijl van o.a. Jack White, Black Keys maar ook wat meer de blues kant … meer »

Muzikantenbank user Nick KerkhoffNick Kerkhoff

Zangeres zoekt drummer, gitarist, bassist en toetsenist.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 284x bekeken

Hallo muzikanten! Ik ben Ruby, 22 jaar en op zoek naar muzikale mensen om samen muziek mee te maken (en coveren). Zelf schrijf ik muziek en heb ik een 2 jarige studie sound engineering achter de rug. Ik heb een voorliefde voor soul, jazz en pop. Het lijkt mij leuk om een keer in de week samen te komen om, vooral nu in deze tijden, even wat stoom af te blazen en creatief bezig te zijn. Wie weet wat … meer »

Ruby

2 zangeressen zoeken akoestische gitarist(en)

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 281x bekeken

Hoi, wij zijn 2 zusjes van 55+ die samen zo'n 15 jaar toffe muziek hebben gemaakt. Met o.a. gitaristen cajon en bleusharp. Solo en meerstemmigheid Zijn heden op zoek naar een nieuwe gitarist(en) die er zin in heeft/hebben dit avontuur met ons voort te zetten Ons repertoire bestaat uit folk, country en pop. Oefenen doen we in de huiskamersfeer, (liefst 1xper week) om zo naar een optreden toe te … meer »

Milena en Renate Waal

Gezocht: zanger(es) voor opbouwen acoustisch repertoire

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 240x bekeken

Gezocht: zanger(es) voor opbouwen acoustisch repertoireHi,ik ben gitarist en ik ben op zoek naar een zanger/zangeres om samen een acoustisch repertoire op te bouwen.Gewoon in de huiskamer of eventueel buiten in het park :) dus zonder veel gedoe met ruimtes afhuren. De sfeer is ongedwongen en voorop staat het plezier in het samenspelen en de kik natuurlijk als het lekker klinkt. We kunnen bestaande songs spelen maar het uitwerken van eigen liedjes is ook … meer »

Muzikantenbank user Frank BogaertsFrank Bogaerts

Zangeres zoekt gitarist en/of pianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 223x bekeken

Hallo, Ik ben Anka, 43 jaar en ervaren zangeres. Ik zoek muzikanten om samen muziek te maken. Ik vind het leuk om te improviseren, samen muziek maken en ook bestaande nummers in een nieuw jasje te steken. Momenteel doe ik 2e jaars jazz opleiding bij Djam Amsterdam. Lijkt het je leuk om met mij dit te gaan proberen, neem contact met mij op. 0619033281

anna

Zangeres zoekt metal/rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 249x bekeken

Haay mijn naam is Derya en ik ben afgestudeerd zangeres van mbo 4 opleiding ddrive te Leeuwarden. Sinds kort ben ik verhuisd naar Egmond en ben opzoek naar een nieuwe band in omgeving Alkmaar. Ik vind covers maken erg leuk en wil van normale nummers rock a metal versies maken! Ik zoek nog 2 gitaristen, drummer, bassist en keys.

Muzikantenbank user Derya VerraDerya Verra

Zingende wasvrouw zoekt bandje!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 600x bekeken

Zingende wasvrouw zoekt bandje!!Hallo allemaal!! Ik zing tijdens het vouwen van de was. Maar ik wil meer!!! Dus ik hoop dat er een bandje is in Haarlem eo die een gekke zingende wasvrouw wel ziet zitten. Liefst zonder ingewikkeld gedoe en zonder teveel ambitie, want daar krijg ik jeuk van. Volgens mijn zangjuf past mijn rauwe stemgeluid het beste bij Blues. Maar ik hou niet zo van dat benauwde hokjesgedoe. Dus ik wil liever … meer »

Muzikantenbank user Sacha Van Duffelen-KramerSacha Van Duffelen-Kramer