Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt band(leden) in Noord-Holland (Noord)

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 212x bekeken

Beste muzikanten, Wil jij/ jullie samen met mij de Nederlandse muziekwereld opschudden, podia veroveren en hitlijsten bestormen? Deze zanger wil zich graag aansluiten bij een bestaande band of een nieuwe band starten met enthousiaste, gedreven en (semi-)professionele muzikanten. Ik ben 27 en heb veel (podium)ervaring op mogen doen, o.a. in voorprogramma’s van bekende Nederlandse artiesten … meer »

Mike

Bandleden gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 361x bekeken

Hoi! Omdat de kans dat er een reactie komt op mijn andere advertentie waarin ik zoek naar een reeds bestaande (cover)band om mee te zingen in een achtergrondkoor, vrij klein is in de regio waarin ik zoek, dacht ik: Ik draai het om en misschien zijn er gelijkgestemden die ook een band willen beginnen! met blazers, percussie, 3 stemmig achtergrondkoor.... Genre is lastig, want er is zoveel … meer »

Tamara Kamp

Achtergrondkoortje gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 221x bekeken

Hoi! Ik vroeg mij af of er in de directe omgeving van Heemskerk/Beverwijk/Uitgeest etc.. een leuke, swingende cover-band is die nog een plekje heeft voor mij in de backing vocals? Liefst 3- stemmig ( lekker vol), maar mag ook 2-stemmig.. ik zing al heel wat jaartjes omdat ik er heel blij van word, heb zangles gehad, heb in een groot pop-en soulkoor gezongen, zing in een kleiner jazzkoortje … meer »

Tamara Kamp

Zanger zoekt ervaren band

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 249x bekeken

Hoi ik ben op zoek naar een serieuze ervaren band die veel optreed. Ik speel veel gitaar en zit sinds kort op pianoles en heb al een keer een (unreleased) eigen EP opname laten maken dus ben een beetje bekend met muziek :). Ik heb een Soundcloud account onder mijn eigen naam (Wessel Knol) voor een impressie (neem aan dat stemklank belangrijk is). Misschien even luisteren naar mn Cover van Trouble van … meer »

Muzikantenbank user WesselWessel

Zanger zoekt band of jammen

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 262x bekeken

Hallo, ik ben Tim woon in Amsterdam ik ben op zoek naar een band of een gitarist pianist etc, die wel eens wil jammen. Ik ben een zanger die heel makelijk kan overschakelen naar veel soorten muziek. Country,rock, reggae, jazz, Hip hop, rap, soul funk Nederlands Portugees en Engels talig! Stuur me een berichtje voor meer informatie about me! Cheers

Muzikantenbank user TimTim

Zangeres zoekt gezellige band

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 645x bekeken

Zangeres zoekt gezellige bandSinds de rockband waarin ik zong,uit elkaar is, mis ik iets in mijn leven,namelijk de energie die ik krijg van zingen. Ik zou dolgraag weer de energie door mijn lijf voelen stromen en ben daarom op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging. Ik ben 50 jaar en kom uit de omgeving Heerhugowaard/Alkmaar. Ik heb een brede muzieksmaak, maar mijn stem leent zich het beste voor rock- en popnummers. Welke … meer »

Muzikantenbank user Muriel van DoornenMuriel van Doornen

Zangeres zoekt indie rock band/Singer looking for indie rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 233x bekeken

ENGLISH BELOW Hi ik ben Anna, een 19 jarige student die graag wil zingen in een band in Rotterdam. Ik ben ook een drummer maar ik heb 15 jaar zangervaring en zoek eigenlijk een manier om zingen weer terug te brengen in mijn leven. Ik zoek een band die covers doet maar wil ook graag samen nieuwe nummers schrijveb. Ik zoek een band in Rotterdam met leeftijden van 18-25. Stuur me een berichtje als je … meer »

Anna