Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Eigen muziek maken met als inspiratiebron; Eefje de Visser

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 136x bekeken

Hoi allen :), Mijn naam is Serena, ik ben 34 en woonachtig in Amsterdam. Ik heb een tijdje geleden meegedaan aan de popprijs Amsterdam echter ligt het muziek maken op dit moment stil en ik ben dus eigenlijk opzoek naar nieuwe bandleden om eigen muziek mee te maken en daarmee op te treden. Ik haal mijn inspiratie uit Eefje de Visser, Londen Grammer, Aurora, deze stijlen spreken mij aan. Ik heb ook … meer »

Serena

Band gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 157x bekeken

Hoi, ik ben Liedie en ik ben 17 jaar. Ik hou heel erg van muziek luisteren en maken. Ik luister veel naar Red hot Chili peppers maar ook Billie Eilish, Taylor Swift en Lana del Rey. Het lijkt me leuk om een bandje te beginnen, ik kan zelf zingen en beginnend gitaar. Het liefst in Amsterdam! Stuur me een bericht via de muzikanten bank en dan kunnen we een keer jammen!

Liedie

Zanger zoekt band (Amsterdam)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 267x bekeken

Zanger zoekt band (Amsterdam)Hi! Ik ben Ruben, 29 jaar en sinds kort weer gesetteld in Nederland. Ik wil graag weer de muziekwereld in na altijd in bandjes gezongen/gespeeld te hebben. Ik heb een rauw stemgeluid dat goed past bij Classic/Alternative Rock of Contemporary country, maar ik weet veel genres eigen te maken. Er is niets liever dat ik doe dan op een podium staan en ben zeker niet verlegen om een spotlight te pakken … meer »

Ruben Pot

Zangeres zoekt band (pop/neo-soul/r&b)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 270x bekeken

Hoi! Mijn naam is Fannah, ik ben (bijna) 30, ik kom uit en woon in Amsterdam en ik ben op zoek naar een bandje. Ik ben afgestudeerd aan de Rockacademie in 2017. Daarna ben ik verder gaan studeren en momenteel werk ik als freelance vertaler en redacteur. Ik heb het al een tijd niet gedaan, maar merk steeds meer dat ik muziek maken - vooral met anderen - heel erg mis. Ik zou graag samen eigen werk … meer »

Fannah

VOCALIST. Looking for a band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 445x bekeken

Hello! I'm a vocalist. I am 31 years old. I've been doing vocals for 15 years now. I am Ukrainian, but I have been living in Holland for more than two years and I practice vocals here almost every day for 2 hours a day. In Ukraine, I was the vocalist of such bands as TKN (Thin Red Thread) and MALAYA. I used to sing exclusively in metal music, but now I sing in any genre. You can listen to … meer »

Muzikantenbank user OlgaOlga

Semi prof Bluesrock zangeres zoekt dito band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 302x bekeken

Ha fijne medemuzikanten, Ik: jonge veertiger met ruime band, studio, gig en schrijfervaring is op zoek naar een goed op elkaar ingespeelde bluesrock band in een straal van 45 km van Amsterdam. Zangstem: Alt, goed ontwikkelde timing en dynamiek, in de stijl van Beth Hart. Janis Joplin, Joanne Shaw Taylor (zie onder voor links). Op zoek naar: band met ervaren muzikanten met optreedbereidheid … meer »

Muzikantenbank user Victoria RekatsinasVictoria Rekatsinas

Zangeres zoekt muzikant of band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Helder (Noord-Holland) | 335x bekeken

Zangeres zoekt muzikant of band!Hallo allemaal! Al heel lang lijkt het mij geweldig om meer op muziek te gaan richten en iets te doen samen met anderen. Uiteindelijk wil ik graag toe werken naar optredens op bijvoorbeeld bruiloften en feesten. Zelf zing ik en kan ik geen instrument bespelen dus iemand anders die dat wel kan heeft mijn voorkeur. Ik ben zelf 25 jaar oud en ga binnenkort in Noord-Holland Noord wonen. Maar ik heb … meer »

Muzikantenbank user Maxime FrerichsMaxime Frerichs