Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt muzikanten/band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 300x bekeken

Zangeres zoekt muzikanten/bandHoi, mijn naam is Marijn, ik ben 24 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik zing supergraag en heb redelijk ervaring. Ik ben er al een tijdje niet actief mee bezig geweest en merk dat ik het zingen ontzettend mis. Het lijkt mij leuk om samen met een muzikant of meerdere, covers te repeteren en eventueel samen ook liedjes te schrijven. Ik ben beslist niet podiumschuw en heb de ambitie om samen met muzikanten … meer »

Muzikantenbank user Marijn TeunissenMarijn Teunissen

Zangeres zoekt band - Amsterdam 16-18

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 134x bekeken

Zangeres zoekt band - Amsterdam 16-18Hi iedereen, ik ben Anna ik ben 17 en ik zoek een band. Ik speel zelf piano en drum, maar mijn voorkeur ligt bij zingen. Alles is eigenlijk wel welkom, maar vooral de meer rock band bezetting instrumenten. Een blazer is ook leuk! Anyways, de stijl/smaak waar ik een beetje voor ga is in de richting van bruce sprinsgteen/cure/rolling stones, maar om eerlijk te zijn, is alles wel welkom! Ik sta open … meer »

Anna

Jazz/swing zangeres zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Hilversum (Noord-Holland) | 200x bekeken

Ik ben naast mijn werk singer/songwriter, woon in Hilversum, ben 52 jaar en ervaren. Mijn stijl is jazz/swing. Momenteel zing ik een jazz trio, maar ik heb nog wat tijd over. Ik zing veel jazz standards zoals Fly me to the moon, Cheek to cheek, Satin doll, Slow boat to China. Maar ook Misty, So nice, Just the way you are, Age, Destination moon etc. Huidige pop/rocknummers omzetten naar jazz/swing is … meer »

I Dijst

15 jarige zangeres zoekt mensen om een rockband mee op te richten

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 341x bekeken

Hoi, ik ben Mila en ik ben een 15 jarige zangeres en ik ben ook pas begonnen met gitaar spelen. Zelf heb ik nog geen ervaring in een band. Ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden om samen met mij muziek te maken, het liefst rock, inspiraties voor mij zijn: Halestorm, The pretty Reckless en Evanescence etc... Ik ben opzoek naar: drummer gitarist bassist het lijkt mij erg leuk om samen … meer »

Mila Roosendaal

Muzikanten Gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 252x bekeken

NEDRAMUSIC Zoekt Muziekanten!!! Ik ben Nedra de Feelgood artiest. Ik maak samen met een fantastisch team eigen repertoire wat bestaat uit een mix van reggea/pop/rock.Om dit live ten gehore te brengen zowel online als offline zijn we op zoek naar een bassist,drummer,gitarist en een toetsenist. Ben al wat jaartjes aan de weg aan het timmeren en dat niet zonder resultaat. Heb je interesse om samen het … meer »

Muzikantenbank user Nedra AnijsNedra Anijs

All round zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 414x bekeken

All round zangeresIk zoek één of meer muzikanten om muziek (plezier) mee te maken en te produceren. Op het gebied van muziek ben ik erg veelzijdig. Van Jazz tot Techno. Ik heb een warme, krachtige stem en groot bereik. Ik schrijf zelf graag teksten. Kan nog onvoldoende piano en gitaar om zelf makkelijk te een arrangement te maken. Hopelijk tot gauw!

Muzikantenbank user Barbara van der ZantBarbara van der Zant

Zanger zoekt gitarist/band

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 341x bekeken

Zanger zoekt gitarist/bandHallo allemaal, ik ben Steven. Ik ben een gevorderde amateurzanger (lichte bariton stem) en ik ben via deze weg op zoek naar muzikanten, gitaristen, bandjes, producers, voor muzikale projectjes in de omgeving van Zaanstad/Amsterdam. Ik vind het leuk om covers te zingen (pop, jazz, bossa, r&b etc), maar ik ben ook zelf liedjes aan het schrijven. Ook opnemen staat nog op mijn lijstje. Ik heb ervaring … meer »

Muzikantenbank user StevenSteven