Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jazz pianist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 154x bekeken

Jazz pianist gezochtBen je een serieuze jazzpianist die met hart en ziel muziek maakt en met plezier en creativiteit een vocalist begeleidt? Laten we dan muzikaal kennis maken en verder kijken of onze muzikale smaken overeenkomen. Mijn voorkeur gaat uit naar jazz en bossa nova. Ik heb al een combootje met bas en saxofoon en ook al aardig wat podiumervaring. Daarnaast zou ik graag een duo vormen met een pianist en toe … meer »

Muzikantenbank user Joyce CordusJoyce Cordus

Zanger (17) zoekt Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 115x bekeken

Wie wil een band samen oprichten? Ik ben een 17 jaar oude zanger uit Amsterdam, en ik zoek andere muzikanten om samen mee te spelen. Denk dan aan bestaande nummers coveren, een eigen draai aan geven, maar ook misschien zelf nummers schrijven. Ik zing al een tijdje en heb ook al in een paar bandjes gezeten, overigens kan ik ook heel basis piano spelen. Ik luister bijna alle genres, maar voornamelijk … meer »

etienne

Bruiloft

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 202x bekeken

Hoi allemaal! Ik zoek een pianist of gitarist en het liefst ook nog iemand die een tweede stem kan zingen. Ik mag 1 juni zingen op een bruiloft (4 nummers) echter kan degene met wie ik dit zou doen niet meer. Je krijgt er 150 euro voor + reiskosten. Hoor je graag! Groetjes, Serena

Serena

Achtergrondzangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 265x bekeken

Hoi! Is er in de omgeving Haarlem/Alkmaar een swingende coverband die wat vocale ondersteuning kan gebruiken? Ik zing al heel wat jaren en word daar erg blij van! heb een aantal jaren in een pop-en soulkoor gezongen, en nu als backingvocaliste in een funk/soulband maar ik wil er heel graag nog een band bij, zodat ik elke week een repetitie heb. Mijn stemsoort is alt/hoge alt en hoewel ik een brede … meer »

Tamara Kamp

Meerstemmig zingen

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 185x bekeken

George Michael fan zoekt zoekt zangeres(sen) en/of zangers om samen eens te zingen of wij bijvoorbeeld met onze stemmen prachtige nummers ten gehore kunnen brengen. Er zijn zoveel mooie nummers om met meerdere stemmen te kunnen doen. Wie durft en heeft zin om eens bij elkaar te komen? Zie graag jullie reacties tegemoet.

Har