Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt gitarist/band in Zaandam/Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 141x bekeken

Zanger zoekt gitarist/band in Zaandam/AmsterdamHoi allemaal, Mijn naam is Steven, 35 jaar. Ik ben een gevorderde amateurzanger, bariton en zing graag liedjes in verschillende genres, zoals pop, jazz en bossa. Ik ben op zoek naar een gitarist of een bandje om mee samen te werken op regelmatige basis in de buurt van Amsterdam/Zaandam. Voorbeelden van dingen die ik graag zing: New light - John Mayer: www.youtube.com/watch?v=2PH7dK6SLC8 Colors … meer »

Muzikantenbank user StevenSteven

Pop/ballads/indie/rock zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 201x bekeken

Pop/ballads/indie/rock zangeres zoekt bandHi, Mijn naam is Amira, 22 jaar en ik ben woonachtig in Amsterdam. Ik zoek graag een band/groep die met mij samen muziek wil maken en live wil optreden. Ik heb 10 jaar lang zangles gehad en kan ook teksten en melodieën verzinnen. Veel mensen hebben mij verteld dat ik talent heb en goed kan zingen. Om mijzelf te bewijzen wil ik heus live zingen, zodat het duidelijk is dat ik het in mij heb. Als … meer »

Muzikantenbank user amiraamira

Singer/songwriter zoekt band (indie/rock)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 143x bekeken

Ik ben op zoek naar een bandje van mensen rond de 18-25 jaar in de regio van Amsterdam. Zelf schrijf en zing ik veel eigen liedjes. Ik wil hier graag een nieuw leven aan geven door middel van een band en ook omdat het mij natuurlijk ook gewoon een leuke ervaring lijkt om samen muziek te maken. Ik ben totaal niet genre gebonden, maar zelf luister ik wel veel naar indie/rock en alternatieve muziek. … meer »

Muzikantenbank user Nevin SmitNevin Smit

Akoestisch gitarist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 150x bekeken

Hallo allemaal, ben je een akoestisch gitarist met ervaring? Heb je zin om met een amateur zanger muziek te maken? Heb je eventueel zin op te treden? Neem dan vooral contact met me op. Mijn voorkeur gaat uit naar hits van grote pop- en rockbands van de jaren 60 tot aan nu. Om je een idee te geven: Coldplay, The Beatles, Springsteen, Queen, Guns n Roses, U2 en nog veel meer. Mijn intentie is … meer »

Joep Bastiaans