Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Drenthe - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist (55+) gezocht voor gezellige band uit Assen

Bassist gezocht in Assen (Drenthe) | 205x bekeken

Onze pas toegetreden bassist heeft omwille van medische redenen onze band helaas vroegtijdig moeten verlaten. Speel je basgitaar, dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. We spelen een toegankelijke vorm van dansbare popsongs en ballads uit the 60’s, 70’s, 80’s en 90’s en we repeteren op een plezierig volume-niveau. Repetities wekelijks in Assen op de donderdagavonden. Doel: Vooral … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel

Gezocht Hardrock/ Rock Drummer en Bassist

Bassist en Drummer gezocht in Assen (Drenthe) | 294x bekeken

Gezocht Hardrock/ Rock Drummer en BassistWij (Fireship) zijn opzoek naar een enthousiaste drummer en Bassist om de bemanning van het Fireship weer compleet te maken. Fireship is een Hardrock band met een repetoire van covers, aangevuld met eigen werk. We zijn een enthousiaste club van dertigers en we repeteren wekelijks in Assen. ( Tijdens vakanties hebben we een uitwijkmogelijkheid naar bovensmilde) Het doel is om de covers steeds meer … meer »

Winston

Allround Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Assen (Drenthe) | 306x bekeken

Allround coverband met optredens en connecties zoekt allround toetsenist en bassist. Genres: Feest, Rock, Pop, Nederlandstalig, 80's en 90's, top 40. Optredens: we spelen 12-30x per jaar in cafés en pleinen. Podium ervaring is een vereiste. De meeste optredens en repetities zijn omgeving Assen, Drenthe. Stuur een bericht en we vertellen je graag meer over onze band!

Marcel

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.

Bassist en Toetsenist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 243x bekeken

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.Hoi hoi, Heb je zin in rock / metal, neem dan contact op met ons. We spelen op Donderdagavond in het podium te Hoogeveen. Van 19.00 tot max 22.30. Compleet ingericht met apparatuur. Momenteel spelen we covers van, diverse bands van MUSE tot METALLICA. Met in de toekomst eigen werk. Drummer, gitarist en zangeres zijn de huidige muzikanten. Kom eens kennis maken om lekker te spelen. Met muzikale … meer »

Muzikantenbank user DannyDanny