Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Look for a bass Guy/Girl

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 151x bekeken

Hi Musicians, We are a band in Amsterdam, and we play our songs. It is around blues, Funk, acoustic and Rock. We are looking to find a bass dude to carry on on our journey, studio and gigs. IF you are interesting do not hesitate to let us know and come for a nice try and beer. Cheers

Leo Boukert

Electro Pop Metal Band zoekt gitarist, bassist en drummer!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 259x bekeken

Wij, Louise (zangeres, artiestennaam Emoby) en ik, Wiard (screamer, artiestennaam Jamy X Climaxz), zijn op zoek naar getalenteerde muzikanten om samen een serieuze Electro Pop Metal band te vormen. Wij streven naar een carrière in de muziek en zijn daarom op zoek naar leden die dezelfde passie en toewijding hebben. Onze invloeden omvatten bands als BabyMetal, Electric Callboy, Amaranthe, Motionless … meer »

Wiard

LUST zoekt Bassist

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 356x bekeken

LUST zoekt BassistWij zijn een Nederlandstalige rock band met eigen muziek uit Alkmaar en we zijn op zoek naar een nieuwe bassist. We zijn nu als band een half jaar bezig en zijn druk met optreden en nummers schrijven. We zijn opzoek naar een bassist tussen de 20 en 30 jaar. Motivatie is belangrijker dan muzikale vaardigheid. De band bestaat nu uit 3 man: Bas (25) Drums Timo (25) Zang en gitaar Stef (30) lead … meer »

Bas de Groot

Startende Deathmetal/Blackmetal band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 343x bekeken

Startende Deathmetal/Blackmetal bandOm mezelf in het kort voor te stellen. Mijn naam is Jessie ik ben een 26 jarige Amsterdammer. Zelf ben ik begonnen als een éénmans band, toch lijkt het me leuker om muziek met andere te maken, die ook in deze genre/genres geinteresseerd is. Ondertussen heb ik wel een zanger gevonden. En zelf speel ik meer als rythm guitarist. Lijkt dit je een interessant aanbod? Laat het me weten!

Muzikantenbank user Jessie KootJessie Koot

Veelzijdig, energieke zanger zoekt band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 674x bekeken

Veelzijdig, energieke zanger zoekt bandIk zoek muzikanten om mee te jammen en optreden. Zingen is voor mij een instrument, een vertaling van de energie van het moment. Ik speel ook piano/keybord, jam op viool en schrijf ook eigen materiaal. Ben veelzijdig, heb een flink bereik. Beetje Sting-achtige sound. Bariton met een flinke kopstem. Ik geniet van performen, heb enorm veel energie. Af en toe een gitaarsolo op viool erbij jammen. … meer »

Willem