Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 280x bekeken

Leadzanger, Lead/Solo gitarist, Slaggitarist en een Drummer uit Noord Brabant regio Tilburg en omstreken zijn op zoek naar een Bassist ( als je naast het bespelen van jou basgitaar ook nog wat backing vocals kunt verzorgen is dat mooi meegenomen ), om onze 50/60er jaren Rock & Roll, Rockabillyband aan te vullen. Denk aan o.a. Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Buddy Holly, Ricky Nelson, Johnny Cash, Cliff … meer »

Muzikantenbank user RiniRini

Souzafonist/bassist en grote tromspeler gezocht

Bassist, Blazer en Percussionist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 124x bekeken

Souzafonist/bassist en grote tromspeler gezochtBlaaskapel Dreddezewir, repeterende in het mooie Etten-leur, is op zoek naar een souzafonist of bassist en een grote trombespeler. Een 21:00 uur tot 5:00 uur mentaliteit is daarbij een pré ;). Met de carnaval zijn wij in en rondom Etten-Leur te vinden en door het jaar heen zijn we te vinden bij bijv. kapellenfestivalletjes, braderieën en marathons (voor langs de kant). Lijkt het je een leuk idee … meer »

Muzikantenbank user Edward VergouwenEdward Vergouwen

Jazzy Rock anyone?

Bassist, Blazer en Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 346x bekeken

Jazzy Rock anyone?Voor een nieuw op te richten band/groep zoek ik: - een drummer - een bassist - blazers Stijl: tussen jazz en rock. Nummers als Tune 88, Affirmation, maar ook nummers als "Cause we ended as Lovers" van Jeff Beck, de ruigere solo's van Eef Albers, John Scofield, met een beetje funk, soul en Gary Moore. Het op te bouwen repertoire zal deels eigen werk zijn, deels interpretatie van standards. Doel … meer »

Muzikantenbank user Jazz RockJazz Rock

Ervaren contrabassist gezocht

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 182x bekeken

Ervaren Zangeres (Liesbeth) en gitarist (Jules) zoeken een contrabassist met ruime ervaring voor jazz trio. We spelen jazz standards maar ook 'verjazzde'popnummers. Wij hebben de draad onlangs weer opgepakt en missen de basnoten. We repeteren in Rijen in de muziekpraktijk van Liesbeth

Muzikantenbank user Liesbeth van den Berg-HermsenLiesbeth van den Berg-Hermsen

Muzikanten gezocht voor popkoor

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 679x bekeken

Muzikanten gezocht voor popkoorHallo, Popkoor Generation in Mierlo zoekt voor de begeleiding een toetsenist, bassist en drummer. Ons koor zingt een een gevarieerd repertoire van Nederlandstalige en Engelstalige nummers (Marco Borsato, Boudewijn de Groot, Blof, Beach Boys, Queen, Bette Midler). We repeteren elke maandagavond in Mierlo, waarbij naast het fanatiek oefenen ook ruimte is voor gezelligheid. Mocht je interesse hebben, … meer »

Erik Janssen

Zoekt bassist

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 409x bekeken

Hallo bassisten, ben jij iemand die van classicrockmuziek jaren 60s en 70s hou en vind je het gaaf om dit muziek te spelen? Wij zijn op zoek naar een bassist met enige ervaring in de leeftijd gemiddeld tussen de 45 tm 65 jaar. Ons genre is Arrowclassicrock met o.a. covers v. V.Morrison, Spencerdavies group, Small Faces, E.L.O , Them, Beatles, D. Bowie, Doors, Santana, Boxtop, Joe Jackson en nog … meer »

Benni de Lima

Bassist gezocht voor classic/hard rock coverband.

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 285x bekeken

Hey bassist! Ben jij die stabiele, maar toch groovende bassist, die samen met onze drummer een strakke boem-tsjak neerlegt? Kun jij een snelle partij van Iron Maiden spelen, maar ook beuken op Pantera? Heb jij het in je om een Slayer-medley te nailen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een ervaren hardrock coverband met twee gitaristen, een drummer, een zangeres en gebruikelijk ook een … meer »

jeroen hoefmans

Gitarist en toetsenist zoeken ervaren bassist, drummer en zang voor rock coverband

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 430x bekeken

Wij zijn resp. als gitarist en toetsenist (beide in de 50) een jaar geleden uit rock coverband gestapt maar konden het muzikaal en persoonlijk zo goed vinden dat we graag een nieuwe willen opstarten. Wat ons betreft bekende rock covers uit de betere pop/rock hoek, met hoog herkenbaarheids- en feest-gehalte voor een breed publiek: Anouk, Pink, Bon Jovi, Aerosmith, Blof, Van Halen, Alanis, Queen, Kiss, … meer »

Anton