Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Tornado rockers zoeken bassist

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 136x bekeken

Hallo wij zijn de band The Tornado Rockers. En wij zijn opzoek naar een bassist. wegens gevorderde leeftijd van onze huidige bassist Onze Genre is Rock&Roll;. Waaronder ,Cliff Richard , Elvis,The shadows enz. Ben jij degene die wij zoeken? Neem dan contact met ons op. Neem ook gerust een kijkje op onze facebook pagina voor meer informatie Theo:013-5365177 Groetjes, De Band

tonnie

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 340x bekeken

Hej muziekliefhebber! Heb jij ook zo'n zin om toffe muziek te maken met gezellige mensen? Dan ben je bij ons bij het juiste adres :-). Wij zijn Patrick, Sophie en Martijn. Samen vervullen we de drums, gitaar, toetsen en zang. Op dit moment repeteren we op dinsdag, maar een maandag is evt. ook mogelijk. We zijn op zoek naar een leuke bassist(e), rond de leeftijd eind 20 - begin 40. We vinden het … meer »

Patrick Versantvoort

Bassist

Bassist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 572x bekeken

Folk'Jazz is een bandje uit Bergen op Zoom. We repeteren gemiddeld één keer per week op verschillende locaties. We maken lichte jazzy/bossa muziek, veelal eigen composities met veel ruimte voor improvisaties. Helaas gaat de bassist ons verlaten. We zoeken een bassist die creatief is en volgens akkoordenprogressies met ons wil samenspelen. Bezetting: zang/gitaar, drums, trompet en dwarsfluit/tenorsax. Leeftijd … meer »

Ton Manni

Tornado Rockers zoeken basgitarist

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 247x bekeken

Hallo, Wegens gevorderde leeftijd van onze huidige basgitarist. Zijn wij opzoek naar een basgitarist voor de Tornado rockers! wij zijn in bezit van eigen repetitie ruimte en overige benodigheden. Genre : Rock & Roll waaronder Cliff richard , elvis , the shadows etc.. kijk ook eens op onze facebook pagina. Voor meer informatie kunt u bellen naar 013-5365177

Muzikantenbank user Theo HeesbeenTheo Heesbeen

Bassist gezocht voor semi akoestische popcoverband regio Roosendaal

Bassist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 389x bekeken

We zijn op zoek naar een enthousiaste bassist(e) voor onze semi akoestische popcoverband. De band bestaat verder uit een zangeres, enthousiaste drummer en veelzijdige toetsenist. Voor de rol van gitarist zoeken we nog iemand. Repeteren om de week in het dorp Heerle op de woensdagavond. Ons concept is dat het allemaal wel wat minder hard kan dus we ruilen wat volume in voor nuance, variatie en … meer »

Wilfred Wayop