Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Assen (Drenthe) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres gezocht voor dance project

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 154x bekeken

Ervaren producer zoekt zangeres voor het inzingen van edm dance producties in de regio Drenthe / Groningen. Eigen inbreng is een pre qua meedenken in de productie. Stijl van de producties zijn vocal trance en progressive. Bij interesse of voor meer informatie stuur even een bericht.

Michel

The Sequel rockcoverband (Drenthe) zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 813x bekeken

The Sequel rockcoverband (Drenthe) zoekt zanger(es)Onze zangeres gaat ons binnenkort verlaten, daarom zoeken wij op korte termijn een waardige opvolger. Iemand met een goeie strot voor rock nummers. Wij zijn allemaal 40+, maar leeftijd is niet het belangrijkst. Vind je muziek maken leuk, en ben je gemotiveerd genoeg om een keer per week te repeteren in Smilde en thuis je "huiswerk" goed voor te bereiden? We hebben niet de ambitie om erg vaak op … meer »

Muzikantenbank user Marloes EsserMarloes Esser

Band zoekt Violist/e

Gitarist gezocht in Assen (Drenthe) | 91x bekeken

Countryband uit Drente is op zoek naar een violist/e met kennis van de moderne countrymuziek.Wij repeteren in Rooden ben jij die persoon reageer dan via email of telefoon op nr 0684018387

Chuck Hendriks

Orkest zoekt (alt)violisten, hoornist en fagottist

Overig en Strijker gezocht in Assen (Drenthe) | 132x bekeken

Orkest zoekt (alt)violisten, hoornist en fagottistHet Noord-Drents Kamerorkest Divertimento speelt onder leiding van de nieuwe dirigent Kees van der Harst dit seizoen muziek die met vogels te maken heeft. We spelen gevarieerde muziek: La Poule (Rameau), Dance of the birds (Rimski Korsakov), Gli Uccelli (Respighi), On hearing the first cuckoo (Delius) en Scene with cranes en Swanwhite van Sibelius. Om dit boeiende programma goed te kunnen uitvoeren … meer »

D. Doek

SKA band in oprichting zoekt

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Assen (Drenthe) | 228x bekeken

Gezocht: Fabulous Fred & Friends (toelichting zie facebook) zoekt: Voor nieuw op te richten (ska-) band: Drummer, bassist,blazers, gitarist. Om originele SKA muziek van The Skatalites (instrumentaal blazers) en SKA legends zoals 'Monkey man' / a message to you Rudy enz. te gaan spelen. Maar ook belangrijk: eigen FabFred ska liedjes in de eigen stijl en stijl a la The Slackers. Repeteren (liefst … meer »

Muzikantenbank user Wilfred VermeulenWilfred Vermeulen

Trio Cirkels zoekt toetsenist(e) voor Ned. talige luisterliedjes

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 135x bekeken

Slechts met 2 mensen vormen wij nog het Trio Cirkels. Wij spelen Nederlandse luisterliedjes (momenteel vooral het oudere werk van Herman van Veen). Wij repeteren éénmaal per week in Norg en treden een paar keer per jaar op (we gaan wel voor kwaliteit). De opbrengsten gaan rechtstreeks naar een goed doel, verbonden met kinderen. Ben de Graaf: gitaar en back-vocals Frank Bijlefeld: zang en dwarsfluit Wil … meer »

Bijlefeld