Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Assen (Drenthe) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

SEMI-AKOESTISCHE LEADGITARIST gezocht voor semi-akoestische band in Assen

Gitarist gezocht in Assen (Drenthe) | 146x bekeken

SEMI-AKOESTISCHE LEAD-GITARIST GEZOCHT voor semi-akoestische band in Assen. We zijn op zoek naar een semi-akoestische leadgitarist voor onze band. Leeftijd zo tussen de 45 en 65 jaar. We spelen zg. Americana muziek, maar dan in de breedste zin van het woord (vaak meerstemmig). Denk aan Eagles, maar ook aan bijvoorbeeld Common Linnets met Ilse de Lange en daarnaast songs van een heel breed scala aan … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel

Bassist/e en gitarist/e met liefde voor latin/latin-jazz

Bassist en Gitarist gezocht in Assen (Drenthe) | 393x bekeken

Bassist/e en gitarist/e met liefde voor latin/latin-jazzHola, wij zijn AbandA en spelen al een paar jaar met passie en liefde muziek uit met name Cuba en Brazilië. Zangeres, gitaar, percussie, trompet. We zoeken versterking in (contra-)bas en (2e)gitaar. Dus ben je bassist/e of gitarist/e met voorliefde voor good old latin en latin-jazz (samba, son, bossa, bolero, cumbia enz.), bellen! Wij komen uit Zwolle en omgeving Assen. Oefenplaats is Grolloo. Leeftijd … meer »

Muzikantenbank user Theo SmitTheo Smit

Drummer / Percussionist gezocht voor semi-akoestische band in Assen

Drummer en Percussionist gezocht in Assen (Drenthe) | 238x bekeken

Drummer / Percussionist gezocht voor semi-akoestische band in AssenWe zijn op zoek naar een drummer of percussionist voor onze semi-akoestische band. Leeftijd zo tussen de 45 en 65 jaar. We spelen zg. Americana muziek, maar dan in de breedste zin van het woord. Denk aan Eagles, maar ook aan bijvoorbeeld Common Linnets en daarnaast songs van een heel breed scala aan bekende en minder bekende artiesten in een stijl die over het algemeen wel iets van Folk of Country(achtige) … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel

Semi Akoestische Leadgitarist gezocht voor semi-akoestische band in Assen

Gitarist gezocht in Assen (Drenthe) | 227x bekeken

Semi Akoestische Leadgitarist gezocht voor semi-akoestische band in AssenWe zijn op zoek naar een semi-akoestische leadgitarist voor onze semi-akoestische band. Leeftijd zo tussen de 45 en 65 jaar. We spelen zg. Americana muziek, (vaak meerstemmig) maar dan in de breedste zin van het woord. Denk aan Eagles, maar ook aan bijvoorbeeld Common Linnets en daarnaast songs van een heel breed scala aan bekende en minder bekende artiesten in een stijl die over het algemeen wel iets … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel