Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

(Vrouwelijke) drummer zoekt band, omgeving Nijverdal

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 108x bekeken

Hi! Ik ben een drummer van 34 jaar die op zoek is naar een bestaande of nieuw op te richten band in de omgeving van Nijverdal (Overijssel). Muziekgenre: rock, blues, country, funk, soul, americana, roots. Ik heb een brede muzieksmaak en sta voor veel genres open. NB: ik heb nog niet veel ervaring met drummen live optredens, maar wel een flinke portie enthousiasme en discipline! Interesse? Stuur … meer »

Myrthe

Ervaren Doom/stoner/psychedelische formatie (zangeres/gitariste en drummer) zoekt bassist.

Bassist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 227x bekeken

Ervaren Doom/stoner/psychedelische formatie (zangeres/gitariste en drummer) zoekt bassist.Ik heb even voor deze facebookgroep een Facebook account aangemaakt. Verder bereikbaar via Messenger en op 0611214956 via Whatsapp. Helaas heeft onze huidige bassist het te druk en om die reden zijn we op zoek naar een nieuwe bassist. We maken muziek in de genres stoner/doom/psychelisch met knallende groovy riffs,melodische stukken, afgewisseld met psychedelische instrumentale stukken. Momenteel … meer »

Muzikantenbank user Esma LarabiEsma Larabi

Madness from the east

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 405x bekeken

Madness from the eastGezocht muzikanten voor een Twentse ska-band. Madness tribute, ska tribute, eigen muziek. Madness als uitgangspunt. Uitstapje naar andere ska muziek? En op termijn ook eigen songs? Wat mij betreft allemaal mogelijk. Starten met Madness dus. Zelf doe ik de sax. Doel toffe optredens. Serieus muziek maken met veel lol. Come on you nutty boys from the east! Oefenen omg. Oldenzaal/Almelo. Nader te bepalen … meer »

Muzikantenbank user Madness from the eastMadness from the east

Band zoekt Bassist

Bassist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 316x bekeken

Onze band zoekt een bassist. Wij zijn band bestaande uit vijf leden (incl. bassist). We oefenen eens in de 14 dagen in de omgeving van Nieuwleusen op de woensdagavond. We spelen nummers welke we zelf leuk vinden zoals: Coldplay, CCR, De Dijk, Starsailor, Greenday. We hebben nog niet vaak opgetreden maar we willen dit wel graag. De leeftijd van onze bandleden loopt uiteen van 31 tot 57 jaar.

Roel Bovenhuis