Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist(e)

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 137x bekeken

Bassist(e) Gezocht! - Ben jij een bassist(e) met een passie voor rockmuziek en een onweerstaanbare groove? Wij zijn Silverback Storm, een gedreven rockband uit Zoetermeer en omstreken. Wij zijn op zoek naar een nieuwe muzikale held(in) om ons geluid compleet te maken. Leeftijd tussen 30 en de 50 jaar. Wij zoeken een bassist(e) met ruime ervaring en een goede stage presence, passie voor rock en een … meer »

Mischa

Toetsenist, basist en drummer gezocht voor indie / folk band

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 250x bekeken

Toetsenist, basist en drummer gezocht voor indie / folk bandHoi! Ik ben Sietske, 27 jaar, uit Den Haag. Ik zoek andere muzikanten (20-35 jaar) om een nieuwe indie/folk band op te starten en vooral samen te jammen! Ik speel akoestische en elektrische gitaar en houd van verschillende muziekstijlen: van Indie (Alt-J en The Lumineers) tot Rock (Black Keys en Queen) en rustigere akoestisch/jazzy nummers (Fleetwood Mac en Nina Simone). Ik heb eerder in bandjes … meer »

Muzikantenbank user SietskeSietske

Soulband zoekt bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 345x bekeken

Onze band bestaat uit een zangeres, gitarist, toetsenist en drummer. Helaas heeft onze bassist de band verlaten, we zoeken dus een nieuwe bassist die zich kan vinden in onze muziekkeuze. We spelen covers van aanstekelijke bands zoals Mothers Finest, Tower of Power of Brother Strut. Maar mellow schuwen we ook niet, denk aan Ain’t no sunshine of Smooth operator. Gewoon om lekker muziek te maken en … meer »

René Snel

Bassit gezocht voor Bryan Adams Tribute band

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 188x bekeken

Bassit gezocht voor Bryan Adams Tribute bandVoor een nieuw te starten Bryan Adams Tribute zoeken wij een bassist. Niveau is gevorderd/semi-pro. Doelen zijn 1-2 gigs per maand op festivals en poppodia. Voor de uitstraling en setlist richten we ons op het bekende concert op Slane Castle. We gaan spelen in een setting van 4, zanger/gitarist, solo gitarist, bassist en drums. Repetities zullen in de regio Dordrecht zijn en doel is 1 x … meer »

Lennart Brand

Bassit gezocht voor Bryan Adams Tribute band

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 171x bekeken

Bassit gezocht voor Bryan Adams Tribute bandVoor een nieuw te starten Bryan Adams Tribute zoeken wij een bassist. Niveau is gevorderd/semi-pro. Doelen zijn 1-2 gigs per maand op festivals en poppodia. Voor de uitstraling en setlist richten we ons op het bekende concert op Slane Castle. We gaan spelen in een setting van 4, zanger/gitarist, solo gitarist, bassist en drums. Repetities zullen in de regio Dordrecht zijn en doel is 1 x … meer »

Lennart Brand

Band zoekt drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 415x bekeken

Hallo ervaren muzikanten, wij zijn een alround band met 2 gitaristen en een zangeres. Wat wij nog niet hebben is een drummer en een bassist die op elkaar ingespeeld zijn. Los mag natuurlijk ook als ze maar wel zeer ervaren zijn. Wij noemen hier 4 nummers o.a. Watermellon moonshine - Lainey Wilson - CIS, Piece of my heart - Faith Hill - D, White liar - Miranda Lambert-F en This is the life - Amy … meer »

Krammelo

Hé bassist(e), wij zijn op zoek naar jou!

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 331x bekeken

Wij zijn een amateur band uit den Haag en spelen sinds een half jaar samen. Elke dinsdagavond oefenen we in de Musicon. De band bestaat nu uit 5 leden; drumster, zangeres, toetsenist /zanger, sologitarist en slaggitariste. We hebben inmiddels al een aardige gevarieerde playlist. We spelen bv nummers van the Cure, Roxy music, Stretch, Iggy Pop en the Black Puma’s. De nummers worden met elkaar … meer »

Muzikantenbank user Jeannette DroogerJeannette Drooger

Bassist gezocht voor beginnende jazz band

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 179x bekeken

Hallo! Ik ben een jazz band begonnen en ik ben nog op zoek naar een (contra)bassist. We hebben al een pianist, saxofonist en een drummer. Voor nu is het de bedoeling om elkaar instrumentaal goed te leren kennen en het vooral gezellig te hebben. We zullen om de week in Rotterdam, op een weekend-middag repeteren. Het uiteindelijke doel is om op te treden en naast jazz standards spelen ook eigen muziek … meer »

Muzikantenbank user MaceoMaceo

Coverband zoekt Drummer en Bassist

Bassist en Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 535x bekeken

Coverband zoekt Drummer en BassistHeyo! Wij zijn Pilars, een coverbandje bestaand uit een toetsenist/zanger (Milad, 22) en gitarist/zanger (Peter, 25). Wij zouden er graag een voltallige band van maken en zoeken dus nog een drummer en bassist! We oefenen op het moment rond de omgeving Rotterdam/Dordrecht in een thuisstudio die alles bevat om te kunnen spelen (zowel instrumenten als versterkers etc). We zouden ook nog graag willen … meer »

Muzikantenbank user Peter SmaalPeter Smaal