Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blues band zoekt zanger

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 39x bekeken

Blues band zoekt zangerBeschrijving Reeds goed ingespeelde bluesmuziekanten zoeken blueszanger. Er worden nummers gespeeld van Gary Moore, SRV, Walter Trout, Blues Brothers, Omar Dykes, Coco Montoya, Elmore James en vele andern, eigen inbreng wordt zeer op prijs gesteld. Songlist wordt in overleg samengesteld. Bezetting is heden drums, bassist en 2 gitaristen. Geoefend wordt er op vrijdagavond in Dordrecht(PopCentrale), … meer »

Case

Nederlandstalige folkrockband zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Strijker gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 77x bekeken

Nederlandstalige folkrockband De Twee Kanten van Nuance heeft nog een paar posities in te vullen, te weten: - bassist - gitarist (voornamelijk western, evt. hier en daar ook elektrisch, afwisselend ritme en lead) - violist We spelen eigen werk, covers en vertalingen. Muzikale inspiratie o.a. Leonard Cohen, Bob Dylan. We repeteren wekelijks in Leiden. Ambitie is ongeveer maandelijks optreden … meer »

Mark de Haan

Bassist en zangeres gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 119x bekeken

Hallo Wij zijn een allroundband. We zijn heel knap in het spelen van country en blues, maar kunnen ook heel erg goed andere soorten muziek spelen. Bijvoorbeeld: john mayer-perfectly lonely,neon moon-Brooks and Dunn,dead flowers-Rolling Stones, working man blues-A, route 66 The Rolling Stones A, The loosing side of me - The Mavericks-A, Tender Heart-Walter Trout. Daarom zoeken wij nog een goede bassist … meer »

Krammelo

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 221x bekeken

Onze rockband bestaat uit vier vijftig plussers en we zoeken een bassist. Heb je een gevarieerde smaak van glamrock tot bluesrock en van softrock tot indierock misschien is dit wat voor jou? De setlist bestaat voor de helft uit covers en de andere helft uit eigen nummers. We zijn een team en we zoeken dan ook een teamspeler. Je kan ons horen op SoundCloud onder Fountastic. We oefenen wekelijks op woensdag … meer »

Hugo ‘t Hart

STOÏC•SOULS zoekt grunge/rock bassist

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 299x bekeken

Ben jij de bassist die ons geluid compleet maakt? Wij, STOÏC•SOULS zijn op zoek naar een getalenteerde bevlogen bassist om onze muzikale reis naar nieuwe hoogten te tillen. Ben jij gepassioneerd door diepe, rauwe klanken en gedreven om een krachtige muzikale impact te maken? Wij zijn een groep gedreven muzikanten die op zoek zijn naar een solide basis voor onze gruizige sound. Als jij wilt bijdragen … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

Bassist voor eigen werk gezocht!

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 470x bekeken

Bassist voor eigen werk gezocht!Geachte muzikant, Kort geleden is onze bassist gestopt en op dit moment zijn wij daarom op zoek naar een gemotiveerde bassist die graag wilt meedenken met eigengemaakte nummers en ook lekker af en toe een cover wilt spelen. Het genre is een mix van Singer/Songwriter en Rock. Wat ons betreft is het niveau niet super belangrijk als je maar graag wilt oefenen en ervoor wilt gaan met uiteindelijke … meer »

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic

Doorstartende gave coverband, zoekt bassist en toetsenist m/v

Bassist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 846x bekeken

We zijn oudere jongeren, rond de 60 en willen weer een complete band samenstellen. We zoeken geen semi- profs, maar wel gevorderde muzikanten.het gaat ons om de lol, maar zoeken wel mensen die hun partij goed oefenen voordat we als band repeteren. Momenteel hebben we een gitarist, zangeres, backup zangeres en drummer. Hier wat nummers die we met je willen gaan doen; bad lady blues, its allright … meer »

Muzikantenbank user John GrottendieckJohn Grottendieck

Bassist en zanger(es) gezocht voor bestaande coverband!

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 1293x bekeken

Hallo muziekliefhebbers! Wij zijn een lang bestaande groep van muzikanten die wekelijks op donderdag repeteert in onze eigen oefenruimte in Zoetermeer. Onze bassist gaat tegenwoordig regelmatig voor langere tijd naar het buitenland en is daarmee een onzekere factor voor ons bestaan geworden. Wij (2 gitaristen en drummer) zijn daarom op zoek naar een nieuwe bassist, alsook een nieuwe zanger of zangeres. Leeftijd … meer »

Jeroen

MEMORIAL zoekt bassist metal

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 303x bekeken

MEMORIAL zoekt bassist metalMemorial zoekt bassist Wij spelen metal, maar mocht je alleen ervaring hebben met stevige rock is dat natuurlijk geen probleem. Wij spelen eigen werk en enkele covers. Eigen oefenruimte in Alblasserdam (omgeving Rotterdam-Dordrecht) Wij oefenen op vrijdag avond, maar maandag/dinsdag avond is eventueel ook mogelijk. Basversterker en speakercab is aanwezigmemorialchamber@*******.com06-17506672

Roeland