Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Loud Hailer zoekt met spoed bassist!

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 469x bekeken

Bassistgezocht in Nijmegen (Gelderland) Loud Hailer, startende blues/bluesrock band zoekt een bassist ( met graag ook enig vocaal talent). Voor de huidige bassist was de reisafstand uiteindelijk toch te ver. Huidige bezetting drummer, zangeres en gitarist. We zijn een band met een mix van zeer ervaren en minder ervaren muzikanten. Repetitiestudio aanwezig ( 70 m2) met alle noodzakelijke apparatuur. Wie … meer »

Hans Timmermans

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Accordeonist, Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 514x bekeken

Hallo allemaal, wij zijn een gitarist/componist en drummerop zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd 40 plus Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

Gezocht: swingende CONTRABASSIST voor bigband

Bassist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 744x bekeken

Gezocht: swingende CONTRABASSIST voor bigbandSwing is our thing! De All Times bigband is een bigband die houdt van swingende bigbandmuziek en deze muziek graag op het podium brengt. 17 toegewijde musici/muziekvrienden die elke woensdagavond repeteren in een prettige sfeer met een gezonde ambitie. Wegens vertrek onze zeer gewaardeerde CONTRABASSIST zijn we op zoek naar een vervangende CONTRABASSIST die onze uitstekende ritmesectie komt versterken. Ben … meer »

Muzikantenbank user Hans Peter HerwigHans Peter Herwig

Bassist(e) gevraagd uit Eindhoven of omgeving

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1848x bekeken

Bassist(e) gevraagd uit Eindhoven of omgevingLiefst z.s.m...... We willen in een workshopband gaan spelen en krijgen daarin professionele begeleiding. Alle apparatuur is aanwezig voor gebruik. 1,5 uur zeer gericht repeteren. Kosten 16,50 per persoon. Iets voor jou?... Laat snel wat weten. Kijk niet naar de plaatsingsdatum want er worden steeds nieuwe muzikanten gevraagd bij ons.

Nico Spruijt