Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Senior muzikanten gevraagd!

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 283x bekeken

Senior muzikanten gevraagd!Gevraagd: goede senior-muzikanten om samen gezellig, maar ook goede muziek te maken en zo nu en dan op te treden. Met name denk ik aan een gitarist, toetsenist, violist, saxofonist, een percussionist, etcetera. Zelf heb ik veel ervaring als zangeres. Als genre denk ik onder andere aan jaren 60-70-muziek met een uitstapje naar wereldmuziek en wat ieder verder inbrengt. Regio Arnhem-Nijmegen-Den Bosch. … meer »

Muzikantenbank user Mieke HydraMieke Hydra

Pink Floyd Tribute zoekt gitarist lead/slag m/v

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 279x bekeken

Pink Floyd Tribute zoekt gitarist lead/slag m/vBen jij gek van Pink Floyd en dus Dave Gilmour? en kan jij zijn spel en sound benaderen of evenaren? Dan zoeken wij jou. We repeteren in midden Zuid Holland en willen de band vanaf de basis opbouwen zodat we zeker weten dat we de juiste club mensen bij elkaar krijgen voor DE sound. We hebben nu een uitstekende jonge gitarist met wie je samen deze rol gaat vertolken, met het oog op de live setting. … meer »

michael henninger

Pink Floyd Tribute zoekt toetsenist m/v

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 351x bekeken

Pink Floyd Tribute zoekt toetsenist m/vBen jij gek op Pink Floyd en beschik jij over de skills/sounds, kan jij de samples uitdokteren en de click aansturen om in de buurt te komen van good old Richard Wright? Reageer dan svp. Wij pakken de draad weer op, we hebben een topper van een Gilmour in huis, een steady bassist en een drummer, ik dus, ex Absolutely Floyd. We spelen op de juiste gear, vintage daar waar het kan. We bouwen de band … meer »

michael henninger

Jazzheads zoekt pianist m/v

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 231x bekeken

Jazzheads zoekt pianist m/vJazzheads is een jazz- latin- en funkkwartet uit Haarlem. Jazzheads bestaat uit drums, bas, sax en toetsen. We zijn op zoek naar een pianist die lekker swingt en latin speelt, maar die ook een toffe funk-groove kan neerzetten. Leeftijd maakt niet zoveel uit. We oefenen wekelijks, de ene keer in Haarlem, de andere keer in Amsterdam (maar we passen ons ook graag aan jou aan). We treden gemiddeld één … meer »

Gijs

Zangeres en toetsenist gezocht

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 192x bekeken

Hallo, voor een cd-project zoek ik nog een zangeres en toetsenspeler. We hebben een achttal ideeën voor nummers opgenomen. Wij zoeken muzikanten die creatief zijn en een eigen invulling aan deze nummers kunnen geven. Voorlopig is het wel op pro deo basis, maar de bedoeling is wel om een cd uit te brengen en op termijn deze ook live te gaan brengen.

Evert Oldenhuis

Band zoekt toesenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 140x bekeken

Band zoekt een toetsenist. Wij zijn een Rock and Roll cover band op dit moment bestaande uit een solo gitarist / leadzanger, bassist, rhythm gitarist , drummer Wij spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 Wij oefenen elke week in Delft F Tel.: 06 51 34 27 19

Peter van Heijningen

Toetsenist gezocht- omgeving Assen / Drenthe

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 167x bekeken

Toetsenist gezocht- omgeving Assen / DrentheToetsenist gezocht omgeving Assen / Drenthe Onze Coverband Sweet Nothings, bestaat ruim 10 jaar. Bezetting: Zangeres, Gitarist Zanger, Keyboards, Bas, Drums + 2 x background vocals. We hebben een prima Top 2000 repertoire opgebouwd waarmee we veel succes hebben tijdens de optredens, ongeveer 6 x per jaar. Helaas heeft onze toetsenist ons wegens omstandigheden verlaten. We zoeken een enthousiaste … meer »

Frits