Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Backing Vocal (vrouw) gezocht omgeving Rotterdam

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 108x bekeken

Band Them Changes zoekt nog een vrouwelijke backing vocals om de groep te versterken. Je mag/kunt ook deels lead zingen als je wilt. Them Changes is een Blues/Rock/Pop coverband (6 personen) met een eigen twist aan de nummers. O.a. Doobie bros, Eric Clapton, Buddy Miles, Christina Aguilera, Tracy Chapman enz. Heb je humor, ben je enthousiast, meld je dan aan, wij repeteren 2x per maand , meestal … meer »

Muzikantenbank user Ed KuijpersEd Kuijpers

FenderLee zoekt een ZANGER

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 137x bekeken

Wij zijn FenderLee, een band met goede muzikanten. Bezetting: bas, drums, gitaar en toetsen. Wij zoeken een enthousiaste zanger die met ons het muzikale avontuur aangaat. Ons belangrijkste doel is goed spelen en regelmatig optreden. Humor en vriendschap zijn voor ons belangrijk. Ons repertoire bestaat uit Rock en Soul en een uitstapje naar de Blues. Wij geven aan ieder nummer onze eigen draai en wij … meer »

Eric Bouwer

Young @ Heart zoekt een zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Sneek (Friesland) | 134x bekeken

Wij zijn op zoek naar een zanger die onze band Young @ Heart komt versterken. De band bestaat op dit moment uit: zangeres, drummer, 2 gitaristen en een bassist, allemaal 50+. Wij spelen vnl blues en rock uit de jaren 60 en 70 (Clapton, Stones, Dylan, Them, etc.) en oefenen in principe 1x per week op dinsdagmiddag in IJlst. Is het misschien iets voor jou, reageer dan.

Douwe

Zanger m/v= harderwijk gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 184x bekeken

Gezocht zanger M/V voor band in Harderwijk, repeteren op zondag 1x per 14 dagen. band is in stadium van hergroepering, nog niet veel repertoire/ Hotel California/ Get Lucky (dafpunk) en wat 60tiger jaren dingen als Hey Joe/ Spencer Davis Group/ Them/Let it Bee/ Muziek genre is dus ROCK/pop. De band is nog niet heel ver, maar bied ruimte voor degene die wil helpen en meegroeien … meer »

Muzikantenbank user Hakneh Amedeim MiedemaHakneh Amedeim Miedema

Zanger(es) gezocht voor Blues/rock band Williamstown Inc.

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 278x bekeken

Zanger(es) gezocht voor Blues/rock band Williamstown Inc.Blues/rock band Williamstown Inc. is met spoed op zoek naar een zanger(es) met podiumervaring. Info over de band is te vinden op onze website www.williamstowninc.nl, op Facebook, Spotify en Youtube. We repeteren wekelijks in Bovensmilde. Heb je interesse neem dan contact op met Johan Boxem: tel.nr. 06 – 550 50 945 of via de email: williamstowninc@*******.comWe horen graag snel van jou!

Johan Boxem

JackerSnack zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Tiel (Gelderland) | 218x bekeken

JackerSnack,-drummer, bassist en gitarist-, zoekt zanger. We hebben de nodige muzikale ervaring; geen beginners band. Oefenen is iedere maandagavond in Tiel van 20:00 tot 23.00 uur. Streven is 1 a 2 optredens per maand. JackerSnack speelt diverse soorten muziek, van stevige rock tot funk en blues. Covers, maar ook eigen nummers; er is dus voldoende ruimte voor creatieve inbreng! Wat betreft … meer »

Muzikantenbank user Laurens BlommendaalLaurens Blommendaal

Country band in oprichting zkt nog drummer, zangeres evt solo gitarist

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Almere (Flevoland) | 227x bekeken

Hoi, Voor een nieuwe band ik oprichting zoeken we nog diverse muziekanten. Speel je een instrument meld je dan aan. Gewoon lekker samen wat ongecompliceerde country en wat rock spelen. We zijn niet op zoek naar ego-trippers en mensen die ook in een andere band spelen. Oefenen in Amsterdam of Almere. Ik hoor graag van je.

Marcus