Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Souzafonist/bassist en grote tromspeler gezocht

Bassist, Blazer en Percussionist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 125x bekeken

Souzafonist/bassist en grote tromspeler gezochtBlaaskapel Dreddezewir, repeterende in het mooie Etten-leur, is op zoek naar een souzafonist of bassist en een grote trombespeler. Een 21:00 uur tot 5:00 uur mentaliteit is daarbij een pré ;). Met de carnaval zijn wij in en rondom Etten-Leur te vinden en door het jaar heen zijn we te vinden bij bijv. kapellenfestivalletjes, braderieën en marathons (voor langs de kant). Lijkt het je een leuk idee … meer »

Muzikantenbank user Edward VergouwenEdward Vergouwen

Jazzy Rock anyone?

Bassist, Blazer en Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 346x bekeken

Jazzy Rock anyone?Voor een nieuw op te richten band/groep zoek ik: - een drummer - een bassist - blazers Stijl: tussen jazz en rock. Nummers als Tune 88, Affirmation, maar ook nummers als "Cause we ended as Lovers" van Jeff Beck, de ruigere solo's van Eef Albers, John Scofield, met een beetje funk, soul en Gary Moore. Het op te bouwen repertoire zal deels eigen werk zijn, deels interpretatie van standards. Doel … meer »

Muzikantenbank user Jazz RockJazz Rock

Blazers gezocht ! (Klarinet, Hobo, Trompet etc.)

Blazer, Drummer en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 152x bekeken

Blazers gezocht ! (Klarinet, Hobo, Trompet etc.)Speel je een blaasinstrument? Heb je zin om weer lekker samen muziek te maken? Dat kan bij Musica-Landerd! Locatie Schaijk. (Leuke muziekstukken onder begeleiding van een docent/dirigent). Voor deze recent gestarte muziekvereniging zijn er nog aanvullingen gewenst op alle groepen blaasinstrumenten. Of je nu fluit, klarinet, hobo, hoorn of trompet speelt, bij ons ben je welkom! Locatie Schaijk (Tussen … meer »

Ron

Enthousiaste trombonist voor Dancebrass

Blazer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 140x bekeken

Enthousiaste trombonist voor DancebrassWij zijn een DANCEBRASS band bestaande uit 7 man. Met dance muziek spelen wij het dak eraf! Wij zoeken een trombonist. De samenstelling waarmee wij nu spelen is met een drummer, drie trompetten, een trombone, een sousafoon en een bariton sax. Ben jij cool, relaxed, in de leeftijd van 30 tot 45 jaar en heb je interesse? Stuur dan een bericht naar 06 526 61 860

Muzikantenbank user Rob StumpelRob Stumpel

Bigband The Big Bandits zoekt muzikanten

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 364x bekeken

Bigband The Big Bandits is op zoek naar trombonisten, tenorsaxofonisten en een gitarist en toetsenist. Wij zijn een Bigband die bestaat uit hobbyisten die voornamelijk pop achtige nummers speelt zoals Dancing in the street, Make me Smile, Ain't no Sunshine, Birdland, EWF Hitmix e.a.. Eens per jaar maken we een muzikaal uitstapje naar het z.g. “Toppers Repertoir” en worden er in een carnavals-setting … meer »

Eddy

Jazz-combo in oprichting zoekt muzikant(e)

Accordeonist, Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 434x bekeken

Ons jazz-combo is in oprichting en bestaat nu uit een akoestisch gitarist (Daan) en contrabassiste (Naomi). We zijn dus op zoek naar leuke aanvulling die de combo compleet kan (of kunnen) maken. Wij denken aan een zanger(es), blazer (saxofoon, trompet, ....), een accordeonist of pianist. De subgenres binnen jazz waar we mee willen starten zijn straight jazz en latin-jazz. Wie heeft zijn om met ons … meer »

Naomi Tielen

NightCats BigBand uit Eersel zoekt trombone

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1470x bekeken

NightCats BigBand uit Eersel zoekt tromboneNightCats BigBand uit Eersel is op zoek naar een trombonist. Het brede basisrepertoire van de band bestaat, naast de traditionele big band-swing, uit lekkere jazzy bewerkingen van hedendaagse populaire muziek, aangevuld met niet altijd voor de hand, maar wel altijd goed in het gehoor, liggende eigen arrangementen. De energie spat er van af. Het vonkt, schuurt, swingt en kraakt en dan is er ineens … meer »

Mario van Leeuwen