Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht!!

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 83x bekeken

Gedreven en enthousiaste zangeres en bassist zijn op zoek naar muzikanten of een band. We zijn op zoek naar muzikanten met een serieuze/ambitieuze instelling qua nummers uitzoeken en spelen. Graag ontmoeten we muzikanten die net als wij voor de volle 100% willen gaan voor deze band. Ons streven is om het origineel zo goed mogelijk te benaderen en ons daarmee te onderscheiden van andere bands. Voor … meer »

Hans Bal

Pianist of Pianiste gezocht voor popkoor.

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 73x bekeken

Ervaren Pianist gezocht, voor onze band bestaande uit, drummer, bassist, gitarist en piano zoeken we n ervaren pianist of pianiste. Repetitie is op woensdag avond in Wagenberg. Je hoeft niet altijd aanwezig te zijn, dat kan in overleg. Onze dirigent speelt zelf ook piano. Heb je intresse neem dan kontakt op voor meer info, tel. 06 23052229 met Wim.

wim

Border Blues Rock zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 162x bekeken

Wij, Natasja, Ludo en ik zijn op zoek naar jou (en een drummer) om onze band compleet te maken! Hou je van bluesrock en vind je het ook leuk om, net zoals wij, geregeld van die stijl af te wijken? Dan zit je bij ons helemaal goed. Waar wij tot nu toe blij van worden, zijn nummers als: Beth Hart - Bad woman blues Aynsley Lister - Angel o mine Koko Taylor - Voodoo woman Doyle Bramhall II - So You … meer »

Muzikantenbank user Nick van den BergNick van den Berg

Blues zanger en toetsenist (Hammond) gezocht

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 229x bekeken

Onze band bestaat al heel wat jaartjes, maar onze zanger is er mee gestopt. We zoeken een blueszanger met een ruige gevoelige stem. We zijn geen jonkies meer. We zijn ook op zoek naar een toetsenist die piano en Hammond kan spelen. We hebben een mooie repetitie-ruimte in Waalwijk. Onze band bestaat nu uit gitaar,drums,mondharmonica en bas. Repertoir JJ Cale, Stevey Ray Vaughen, Jimmi Hendrix, Gary … meer »

Muzikantenbank user Jean-Pierre NijsJean-Pierre Nijs

Enthousiaste muzikanten gezocht voor Wereldmuziek

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 347x bekeken

Word je net als wij helemaal enthousiast van folk en wereldmuziek, woon je in de omgeving van Breda en ben je tussen de - laten we zeggen - 20 en 50 jaar? Dan zijn we op zoek naar jou. Voor het voortzetten van onze band zijn we met name op zoek naar een blazer (saxofoon en/of klarinet) en een pianist, of speel je misschien akoestische gitaar, ukelele of contrabas? In het laatste geval fijn wanneer … meer »

Kevin

Nieuwe bredase rock cover band zoekt drums, bas, toetsen/gitaar

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 826x bekeken

Zanger/gitarist (63) wil in Breda amateur coverband oprichten die albumversies van bekende rock- en popnummers speelt. Dus geen lange solo’s. Wil intensief, gedisciplineerd en in prettige sfeer repeteren op een vaste doordeweekse avond. Wil af en toe een keer optreden als het echt staat. Het blijft een hobby, maar ik wil het wel heel goed laten klinken. Stijlen: bluesrock, pop. Artiesten: John … meer »

Simon

Santana Tribute Band zoekt TOETSENIST

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 327x bekeken

Santana Tribute Band zoekt TOETSENISTHola Santana liefhebber, Wij zijn Santana tribute band / Fuente Del Ritmo uit Eindhoven. Vanwege zijn werk kan onze huidige toetsenist Leon, niet iedere week repeteren en soms ook niet optreden. Vandaar dat we op zoek zijn naar een ervaren toetsenist die zijn plek in wil vullen als hij niet aanwezig kan zijn, zowel bij repetities als optredens. In de praktijk zal dat inhouden dat je gemiddeld … meer »

Bill