Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist

Drummer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 151x bekeken

ToetsenistBeste muzikant, Voor een klein/leuk orkestje in Schaijk zijn we opzoek naar Muzikanten die graag gezamenlijk zijn/haar hobby willen uitoefenen. We spelen verschillende muziekstukken, van Queen en Oasis tot Beatles, maar ook musical en filmmuziek staat op het programma. Een elektrische piano is aanwezig. We repeteren op maandagavond in Schaijk (regio Uden-Oss-Wijchen). Stuur gerust een … meer »

Ron

Muzikanten gezocht voor popkoor

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 679x bekeken

Muzikanten gezocht voor popkoorHallo, Popkoor Generation in Mierlo zoekt voor de begeleiding een toetsenist, bassist en drummer. Ons koor zingt een een gevarieerd repertoire van Nederlandstalige en Engelstalige nummers (Marco Borsato, Boudewijn de Groot, Blof, Beach Boys, Queen, Bette Midler). We repeteren elke maandagavond in Mierlo, waarbij naast het fanatiek oefenen ook ruimte is voor gezelligheid. Mocht je interesse hebben, … meer »

Erik Janssen

Blazers gezocht ! (Klarinet, Hobo, Trompet etc.)

Blazer, Drummer en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 147x bekeken

Blazers gezocht ! (Klarinet, Hobo, Trompet etc.)Speel je een blaasinstrument? Heb je zin om weer lekker samen muziek te maken? Dat kan bij Musica-Landerd! Locatie Schaijk. (Leuke muziekstukken onder begeleiding van een docent/dirigent). Voor deze recent gestarte muziekvereniging zijn er nog aanvullingen gewenst op alle groepen blaasinstrumenten. Of je nu fluit, klarinet, hobo, hoorn of trompet speelt, bij ons ben je welkom! Locatie Schaijk (Tussen … meer »

Ron

Ben jij die ENTHOUSIASTE TOETSENIST (M/V) voor die nieuwe band met oudere rockers?

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 298x bekeken

Even voorstellen: wij zijn vijf mannen uit de ruime omgeving van Breda, tussen 60 en 70 jaar. Wij hebben nog niet eerder met elkaar gespeeld, maar willen weer graag in een coverband muziek gaan maken. Met liefst veel rock en blues op het repertoire, voornamelijk gezongen in het Engels en Nederlands. Van de Stones tot de Dijk, van Joe Cocker tot de Scene. Het gaat ons vooral om het plezier van samen … meer »

Kees Roozen

Back on Track is op zoek naar een toetsenist(e)!

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 255x bekeken

Back on Track is op zoek naar een toetsenist(e)!Back on Track is een pop/rock coverband in de omgeving Roosendaal. Wij zijn op zoek naar een toetsenist(e). Wij bestaan uit zangeres/toetseniste, zangeres, gitarist/zanger, gitarist, drummer/ backing en bassist/backing. Omdat onze zangeres zich wil volledig wil gaan toeleggen op de zang zoeken we een toetsenist(e). We repeteren iedere week op dinsdagavond (in Dinteloord) en het doel is om een … meer »

Muzikantenbank user Cheryl JolingCheryl Joling

Bigband The Big Bandits zoekt muzikanten

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 364x bekeken

Bigband The Big Bandits is op zoek naar trombonisten, tenorsaxofonisten en een gitarist en toetsenist. Wij zijn een Bigband die bestaat uit hobbyisten die voornamelijk pop achtige nummers speelt zoals Dancing in the street, Make me Smile, Ain't no Sunshine, Birdland, EWF Hitmix e.a.. Eens per jaar maken we een muzikaal uitstapje naar het z.g. “Toppers Repertoir” en worden er in een carnavals-setting … meer »

Eddy

Toetsenist gezocht M/V Top40, Allround Coverband Turnback & The Blazing Babes

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 217x bekeken

Toetsenist gezocht M/V Top40, Allround Coverband Turnback & The Blazing BabesWord jij onze nieuwe toetsenbabe of toetsenman en wil jij samen met ons knallen op verschillende optredens? Laat dan snel iets van je horen! 12 tot 17 optredens per jaar, repetitie op woensdagavond in Weert/Bergeijk DELEN? Graag zelfs! 🎉 Video: ➡️ https://youtu.be/zPm6-cyCDOE #bandturnback #tussentijdsetoets #hihi www.turnback.nl

Muzikantenbank user Pieter BiemansPieter Biemans

Funky jazzy gitarist zoekt idem toetsenist voor oprichten band

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 227x bekeken

Nu de corona op z'n retour is wordt het weer tijd om een strakke funk band op te richten. Goeie toetsenisten in dit genre die echt wat kunnen zijn dun gezaaid heb ik in het verleden gemerkt, dus daarom hoop ik die eerst te vinden en vervolgens de rest erbij te zoeken. Een drummer heb ik so wie so beschikbaar. Als die basis staat is de rest (bassist, blazer, zang) er snel bij te zoeken. Qua stijl is … meer »

Anton