Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ben jij die ENTHOUSIASTE TOETSENIST (M/V) voor die nieuwe band met oudere rockers?

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 150x bekeken

Even voorstellen: wij zijn vijf mannen uit de ruime omgeving van Breda, tussen 60 en 70 jaar. Wij hebben nog niet eerder met elkaar gespeeld, maar willen weer graag in een coverband muziek gaan maken. Met liefst veel rock en blues op het repertoire, voornamelijk gezongen in het Engels en Nederlands. Van de Stones tot de Dijk, van Joe Cocker tot de Scene. Het gaat ons vooral om het plezier van samen … meer »

Kees Roozen

Back on Track is op zoek naar een toetsenist(e)!

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Back on Track is op zoek naar een toetsenist(e)!Back on Track is een pop/rock coverband in de omgeving Roosendaal. Wij zijn op zoek naar een toetsenist(e). Wij bestaan uit zangeres/toetseniste, zangeres, gitarist/zanger, gitarist, drummer/ backing en bassist/backing. Omdat onze zangeres zich wil volledig wil gaan toeleggen op de zang zoeken we een toetsenist(e). We repeteren iedere week op dinsdagavond (in Dinteloord) en het doel is om een … meer »

Muzikantenbank user Cheryl JolingCheryl Joling

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 103x bekeken

Leadzanger, Bassiste, Slaggitarist, en een Drummer uit Noord Brabant regio Tilburg en omstreken zijn op zoek naar een Toetsenist m/v, ( als je naast het bespelen van jou Keyboard ook nog wat backing vocals kunt verzorgen is dat mooi meegenomen ), om een 50/60er jaren Rock & Roll, Rockabilly, Country band op te zetten. Denk aan o.a. Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Cliff Richard, The Stray … meer »

Muzikantenbank user RiniRini

Bigband The Big Bandits zoekt muzikanten

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 215x bekeken

Bigband The Big Bandits is op zoek naar trombonisten, tenorsaxofonisten en een gitarist en toetsenist. Wij zijn een Bigband die bestaat uit hobbyisten die voornamelijk pop achtige nummers speelt zoals Dancing in the street, Make me Smile, Ain't no Sunshine, Birdland, EWF Hitmix e.a.. Eens per jaar maken we een muzikaal uitstapje naar het z.g. “Toppers Repertoir” en worden er in een carnavals-setting … meer »

Eddy

Toetsenist gezocht M/V Top40, Allround Coverband Turnback & The Blazing Babes

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 155x bekeken

Toetsenist gezocht M/V Top40, Allround Coverband Turnback & The Blazing BabesWord jij onze nieuwe toetsenbabe of toetsenman en wil jij samen met ons knallen op verschillende optredens? Laat dan snel iets van je horen! 12 tot 17 optredens per jaar, repetitie op woensdagavond in Weert/Bergeijk DELEN? Graag zelfs! 🎉 Video: ➡️ https://youtu.be/zPm6-cyCDOE #bandturnback #tussentijdsetoets #hihi www.turnback.nl

Muzikantenbank user Pieter BiemansPieter Biemans

Funky jazzy gitarist zoekt idem toetsenist voor oprichten band

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 160x bekeken

Nu de corona op z'n retour is wordt het weer tijd om een strakke funk band op te richten. Goeie toetsenisten in dit genre die echt wat kunnen zijn dun gezaaid heb ik in het verleden gemerkt, dus daarom hoop ik die eerst te vinden en vervolgens de rest erbij te zoeken. Een drummer heb ik so wie so beschikbaar. Als die basis staat is de rest (bassist, blazer, zang) er snel bij te zoeken. Qua stijl is … meer »

Anton

LIKE THIS! Coverband zoekt (solo)gitarist en toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 653x bekeken

LIKE THIS! Coverband zoekt (solo)gitarist en toetsenistLike This! is een amateur coverband waarin het plezier in samen muziek maken centraal staat. Daarin zijn de wekelijkse repetities voor ons zeker net zo belangrijk als periodieke optredens. Na de opstart eind 2019 zijn inmiddels enkele bandleden vertrokken vanwege andere ambities en hebben we natuurlijk ook een tijd stil gelegen. We bestaan nu uit zanger, zangeres, bassist en nieuwe drummer, allen … meer »

Bassie 67