Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Swamp Drifters zoeken een gitarist met 1e en/of 2e stem

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 117x bekeken

The Swamp Drifters zoeken een gitarist met 1e en/of 2e stemThe Swamp Drifters zoeken een gitarist! The Swamp Drifters worden gevormd door een zangeres, drummer en contrabassist. Door het vertrek van de gitarist zijn we op hard op zoek naar een gitarist die bij voorkeur ook nog een 1e of 2e stem erbij kan zingen. We maken een mix van bluegrass, roots, country, americana en een snufje rock & roll. Repetitie elke 2 weken in Eindhoven, optredens 5-10 per jaar. … meer »

Markus Trum

Rock & Roll Band zoekt Lead/Solo Gitarist(e)

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 264x bekeken

Helaas is onze Lead/Solo Gitarist ermee gestopt. Wij Bassist, Drummer, Slag/Solo Gitarist, en een Leadzanger allen tussen de 50 en 60 jaren jong zijn dus op zoek naar jou. Om samen met onze Slag/Solo gitarist de gitaarpartijen te verdelen. Je hoeft geen pro te zijn ( dat zijn wij ook niet ) maar geoefend en enige ervaring is wel gewenst Wij spelen jaren 50/60 Rock & Roll met af en toe een uitstapje … meer »

Muzikantenbank user RiniRini

Goedlopende coverband met boekingskantoor en agenda zoekt gitarist!

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 790x bekeken

Omdat onze huidige gitarist op termijn de band gaat verlaten is KnockOut -The Band (www.knockoutband.nl) is op zoek naar een nieuwe gitarist. Ervaring in het cover-circuit is vereist. Het spreekt voor zich dat je de sterren van de hemel speelt en zowel de solo als slag gitaar-partijen voor je rekening neemt. Als je ook koorwerk/backing kunt invullen is dat helemaal fantastisch. Daarnaast ben je enthousiast, … meer »

RvdH

Bassist en (2de) gitarist gezocht

Bassist en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 511x bekeken

Bassist en (2de) gitarist gezochtWij zijn van begin tot eind 40, redelijk ervaren tot ervaren, en hebben een repetitieruimte in Eindhoven. Setlijst wordt een mix van de bekendere grunge nummers, afgewisseld met wat onbekendere nummers, veelal van bands uit de Seattle grunge scene. Een greep van de bands waarvan nummers gespeeld kunnen worden: Pearl Jam, Nirvana, Alice In Chains, Stone Temple Pilots, Presidents Of the USA, Mother … meer »

Muzikantenbank user Daan KuypersDaan Kuypers

Gitarist GEZOCHT, en toesenist voor Sixtiesband.

Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 456x bekeken

Gitarist en toestsenist Gezocht voor Sixtiesband. we zoeken iemand met veel ambitie. We spelen veel cliff en the Shadows Repetie in overleg, we komen uit Poppel belgie-Tilburg en Roosendaal en hebben n eigen repetitieruimte met alle apperatuur er in Poppel(achter Goirle). Bezetting nu, zanger. drummer, bassist en sologitarist.allemaal ervaren muziekanten. Voor meer info bel dan, Wim. 0623052229 … meer »

wim

Boven Water (Nederpopband uit Deurne met eigen werk) zoekt gitarist.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 626x bekeken

Boven Water (Nederpopband uit Deurne met eigen werk) zoekt gitarist.Nederpopband Boven Water is op zoek naar een veelzijdige elektrisch(/akoestisch) gitarist die het leuk vindt om eigen werk te spelen. We zoeken iemand met de creativiteit om eigen partijen uit te werken en de vaardigheid om mooie lijnen te spelen, te begeleiden, maar zeker ook te soleren. We zijn een 6-koppige band met goede muzikanten in de leeftijdscategorie 35-55. We repeteren wekelijks op donderdagavond … meer »

Muzikantenbank user Leanne BroodLeanne Brood

Pink Floyd Tribute band zoekt...

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 406x bekeken

Hoi medemuziek-liefhebber! Voor onze Pink Floyd tribute band zijn wij op zoek naar een Gitariste/Zangeres. De bedoeling is dat je een opvullende rol gaat spelen. Dus qua gitaar pak je de slagpartijen voor je rekening en op zang gebied de achtergrondpartijen. Neemt overigens niet weg dat je soms in de spotlights mag, als je dat wil. En als je ergens graag een solo stuk wil spelen is dat natuurlijk … meer »

bluestrat75