Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

We zoeken blazers en strijkers!

Blazer en Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 337x bekeken

We zoeken blazers en strijkers!Hoi!!   Wij zijn: ***Chez LeFunk***  Disco Soul Motown showband. Wij zijn op dit moment met acht personen, drum, guitar, bass, rythm, keybord, vocals, horns. We zoeken blazers en strijkers die zich herkennen in ons muziekgenre. We spelen versterkt met het liefst zo weinig mogelijk elektronica. Het funk ritme, de groove en de choreografie vinden wij voor onze muziek erg belangrijk. We zijn geen … meer »

Muzikantenbank user WilliamWilliam

Violist/Fidler zoekt leuke band

Strijker gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 466x bekeken

Violist/Fidler zoekt aansluiting bij een Ierse -of Countryband. Ik speel ook gitaar, dus kan van instrument wisselen. Op de viool ben ik zeker geen virtuoos, maar als begeleiding bij Ierse- of Countrynummers en voor diverse instrumentale reels en jigs. Verder eventueel aanvulling van lage zangpartij. Als ik een aanvulling kan zijn, mail of bel me dan op tel.nr. 0610430465

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Gezocht drummer/ violist

Drummer, Gitarist en Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 2386x bekeken

Gezocht drummer/ violistStevige Folk Band zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral eigen werk te spelen, maar ook stevige covers zoals Steve Miller, ACDC etc. Ons Genre Folk, blues, country, rock. Wij zijn gezellige serieuze band met gitaar, meerdere zangers/zangeres, bas, banjo en doedelzak. Wij zijn met spoed op zoek naar een drummer en tevens een violist(e). Spreekt jou dit aan en lijkt het je leuk om een keer … meer »

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter