Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

THA Ugchelen zoekt muzikanten

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 317x bekeken

THA Ugchelen zoekt muzikantenTHA-Ugchelen, wil haar Steirische Harmonika groep uitbreiden met een trompettist en een klarinettist. Wij repeteren op de donderdagmiddag van 13.00 uur tot 14.15 uur adres Clubhuis Prins Bernhard, Groenlingweg 21 7331 EB Apeldoorn

Muzikantenbank user Henk van den BergHenk van den Berg

Fanfareorkest zoekt blazer

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 463x bekeken

Fanfareorkest zoekt blazerDe WAMV is een gezellige vereniging in Arnhem West met een fanfareorkest én wereldpercussiegroepen. Je hoort ons overal bij evenementen in de stad. We zoeken nog versterking op hoorn, bugel en bariton. Zin om mee te doen in ons fanfareorkest? We zien je graag op maandagavond in ons clubhuis.

Muzikantenbank user West Arnhemse Muziek VerenigingWest Arnhemse Muziek Vereniging

Orkest zoekt enthousiaste trompettisten

Blazer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 596x bekeken

Orkest zoekt enthousiaste trompettistenFull Stage Collective uit regio Den Bosch is een amateurorkest dat bestaat uit 40 muzikanten en 6 vocals. Het orkest heeft een uiteenlopend repertoire van 400 nummers in vele stijlen en van alle tijden variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads. Wij zoeken voor de blaassectie enthousiaste trompettisten.

Frank Dirne

MamboChoc Amsterdam zoekt trompetisten en trombonisten

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 2379x bekeken

MamboChoc Amsterdam zoekt trompetisten en trombonistenMamboChoc Amsterdam heeft plaats voor een 2e trompet en een trombonist .Ben je geinteresseerd in Latinmusic kom dan bij ons spelen. Noten lezen is wel aan te raden. Breng een bezoekje aan onze website en wordt enthousiast. Wij spelen onder leiding van Gerrit Jan Binkhorst (CubopCity Bigband e.a.) peterlaan26@*****.nl We repeteren op dinsdagavond in Amsterdam in het Cygnus Gymnasium aan de Wibautstraat … meer »

Muzikantenbank user Peter LaanPeter Laan

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 2088x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld