Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 82x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld

Open repetitie TBrass in Sneek

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Sneek (Friesland) | 116x bekeken

Open repetitie TBrass in SneekEnhousiaste muzikant uit de buurt van Sneek? Ik ben op zoek naar jou! Kom langs op onze open repetitie a.s. maandag 1 juli om 20.30 in Sneek! Wij zijn specifiek op zoek naar een drummer en een toetsenist, maar daarnaast staan wij ook altijd open voor andere muzikanten die met ons willen meedoen! We zijn een groep van ongeveer 20 man/vrouw. De basis bestaat uit toetsen, gitaar, basgitaar, drums … meer »

Muzikantenbank user Rianne WierdaRianne Wierda

Toetsenist en drummer gezocht in Sneek

Drummer en Toetsenist gezocht in Sneek (Friesland) | 349x bekeken

Toetsenist en drummer gezocht in SneekVoor onze swingende en gezellige band "T-Brass" uit Sneek ben ik op zoek naar een toetsenist en een drummer, wegens het stoppen van onze huidige. Heb jij zin om op maandagavond van 20.30 tot 22.30 met ons te repeteren en een aantal keer per jaar op te treden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! We zijn een gezellige groep mensen en ons genre gaat van pop tot soul en van eigentijds tot echte … meer »

Muzikantenbank user Rianne WierdaRianne Wierda

Band in oprichting zoekt mede muzikanten.

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 549x bekeken

Wij ervaren gitarist en zangeres zoeken een ervaren enthousiaste zanger, bassist, toetsenist en drummer voor het oprichten van een coverband. Ons doel is om regelmatig op te treden tijdens/in dorpsfeesten, festivals, cafés, bruiloften en partijen. Ben jij deze happy musician, stuur ons dan een berichtje. Wij zijn alvast bezig met het opbouwen van een repertoire.😏 Graag horen we van je. Groetjes😉

Muzikantenbank user J.R.J.J.R.J.