Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer Gezocht

Drummer gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 156x bekeken

Gegroet Wij Jippe (vocals),Irwan,(bass) en Tjeerd (gitarist en backing vocals) Zijn op zoek naar een drummer Leeftijd liefst vanaf 20 jaar ervaring is een pré maar wel erg handig Wij houden wel van een geintje een biertje enzo De bedoeling is Deathcore te maken Denk aan Lorna Shore Immortal Disfigurement Sign Of The Swarm Hackneyed Etc. (oefenruimte aanwezig) In Leeuwarden Irwan … meer »

Muzikantenbank user Jippe BijkerJippe Bijker

Gitarist zoek muzikanten/band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Drachten (Friesland) | 602x bekeken

Gitarist zoek muzikanten/bandHallo iedereen, Ik ben beginnend gitarist, en ik zoek bandleden om samen een band te beginnen. Heb al een gitarist gevonden maar ben dus nog opzoek naar andere muzikanten. Mijn muzieksmaak is best breed, het liefst zou ik graag muziek maken richting hard rock, psychedelic rock, progressive rock, punk, grunge. Dat staat dus nog best wel open bij mij. Het liefst zoek ik mensen die omgeving oost friesland … meer »

Jessica

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 2116x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld