Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pop- rockcoverband zoekt drummer en gitarist

Drummer en Gitarist gezocht in Sneek (Friesland) | 326x bekeken

Pop- rockcoverband zoekt drummer en gitaristZangeres, toetseniste/zangeres en bassist zoeken een drummer en een gitarist om deels bestaand materiaal een doorstart te maken. Ambitieniveau: samen muziek maken, geregeld optreden en eventueel iets met eigen nummer(s). Genre: pop en rock uit de afgelopen 50 jaar (FleetwoodMac, Journey, Foreigner, Carly Simon, Kim Wilde, Heart, Linda Ronstedt etc).

Jeep Zwier

Beginnend gitarist.

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 252x bekeken

Gezocht , hard rock liefhebbers als ik die van Ac/ dc houden. Ik ben van plan om een beginnend ac dc tribute band op te richten. Durf jij het aan om met een beginnende gitarist dit te crearen? Denk hier bij aan; Tot de cd van Highway to hell, tot aan Black ice. Deze periode. Ik hoor graag enthousiaste reacties. Ik zoek daarom nog een sologitarist, drummer en bassist. Plezier staat voor op..en … meer »

Muzikantenbank user Paul Vd WolfPaul Vd Wolf

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 306x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld