Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band

Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 385x bekeken

Gitarist zoekt bandIk ben Jelle, 23 jaar oud, kom uit Leeuwarden en ben op zoek naar een band om als (tweede) gitarist en eventueel zanger bij aan te sluiten. Ik ben geen Hendrix en heb geen eerdere bandervaring maar heb onlangs weer een paar maanden lessen gevolgd om mijn niveau te verhogen en denk dat samen spelen met anderen een mooie volgende stap is om weer meer te leren en ik zou hier prima als slaggitarist bij … meer »

Muzikantenbank user Jelle OverbeekJelle Overbeek

Gitarist met backingvocals gezocht

Gitarist gezocht in Drachten (Friesland) | 354x bekeken

Wij zijn een hardrock/metal-coverband uit het Noorden van Nederland en zoeken een 2e gitarist/gitariste met backingvocals. Behalve betrouwbaarheid en ervaring vinden we de menselijke klik ook heel belangrijk. Na corona willen wij zsm het podium op, de lijntjes hiervoor zijn al uitgezet. Wij repeteren om de week op de maandag in Sumar/Friesland. Leeftijd maakt niet uit, wij zijn 40+. Interesse? Dan … meer »

Muzikantenbank user Corinna Hoving de GraafCorinna Hoving de Graaf

Bassist zoekt leden voor post-punk coverband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 295x bekeken

Bassist zoekt leden voor post-punk coverband30-jarige bassist zoekt gelijkgestemden om een post-punk coverband op te starten. Enige ervaring is een pre, maar zeker geen vereiste. Liefde voor dit type muziek is wel van belang, anders heeft het geen zin. Mijn doel is om een aantal Joy Division en The Cure nummers uit te kiezen en daarmee aan de slag te gaan. Dat hoeven zeker niet alleen de hits te zijn. Dus bijv. The Figurehead en The Eternal … meer »

Muzikantenbank user Rob van DeldenRob van Delden

Gezelligheidscombo zoekt Gitarist -regio Franeker

Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 483x bekeken

Gezelligheidscombo zoekt Gitarist -regio FranekerWij zoeken al langer een tweede begeleidings(slag)gitarist. Moet de huidige gitarist vervangen die op bas wil overgaan. Wij zijn al aardig in leeftijd gevorderd, dus oldtimers, hier ligt je kans om weer eens ouderwets los te gaan. Huidige bezetting: Gitarist,accordeonist,drummer en zanger. We draaien al zo'n 15 jaar en treden ca. 15 tot 20 x per jaar op -o.a ook in verzorgingshuizen . We hebben een … meer »

Cor van Croonenburg