Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Choro chorinho

Gitarist, Overig en Percussionist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 69x bekeken

Ik ben klarinetist en gek op choro muziek. Ik zou dan ook graag een ensemble willen starten om deze muziek uit te voeren. Ik ben dus zoekende naar gitaristen/cavaquinhospeler/pandeiro/ en andere geïnteresseerden in deze muziekstijl. Mocht je geïntereseerd zijn mail dan naar: n.penners@****************.nl of app naar 0652462248

Nico Penners

Beginnend gitarist.

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 154x bekeken

Gezocht , hard rock liefhebbers als ik die van Ac/ dc houden. Ik ben van plan om een beginnend ac dc tribute band op te richten. Durf jij het aan om met een beginnende gitarist dit te crearen? Denk hier bij aan; Tot de cd van Highway to hell, tot aan Black ice. Deze periode. Ik hoor graag enthousiaste reacties. Ik zoek daarom nog een sologitarist, drummer en bassist. Plezier staat voor op..en … meer »

Muzikantenbank user Paul Vd WolfPaul Vd Wolf

Wâldstok zoekt sologitarist (e) of toetsenist (e)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Sneek (Friesland) | 188x bekeken

Wâldstok zoekt sologitarist (e) of toetsenist (e)Hi, Wâldstok is een bluesband uit Wâldsein (omg.Sneek) en zoekt een gitarist die naast onze huidige gitarist enkele solo's voor zijn/haar rekening neemt. Het is een lastige zoektocht vandaar dat we ook uitkijken naar een goede toetsenist. Toch geloof ik dat de gitarist die wij zoeken al geboren is en zich eerdaags aandient. Achtergrondzang is een pré. De repetities zijn op dinsdag in Woudsend. Huidige … meer »

Muzikantenbank user Ingeborg MaudIngeborg Maud

Gitarist gezocht omgeving Bolsward

Bassist en Gitarist gezocht in Sneek (Friesland) | 300x bekeken

Beste gitarist, Aangezien onze gitarist heeft aangegeven om op termijn te willen stoppen, zoeken we een enthousiaste gitarist voor onze band die sinds 2012 in wisselende formaties bestaat. Elk jaar vernieuwen/verfrissen we de setlist, waarbij we actuele nummers spelen met hier en daar een onverwachte klassieker. De afgelopen jaren heeft de band aan verschillende evenementen meegedaan (Ut Sneek, … meer »

R.T. Grijpstra

Death Metal Project zoekt Gitarist

Gitarist gezocht in Drachten (Friesland) | 149x bekeken

Hallo! Wij zijn gemotiveerde en gevorderde drummer en gitarist 19-27 uit de omgeving van Drachten. Wij willen graag een Death Metal band opstarten en daarom zijn wij op zoek naar een creatieve en gevorderde gitarist die niet benauwd is voor een beste bak herrie met strakke atmosfeer. Eigen songs, albums, live shows, t-shirts en festivalbier ligt zeker in onze planning. Qua muzikale richting kun … meer »

Hielke Hielkorsson

Bassist of Gitarist gezocht

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Drachten (Friesland) | 409x bekeken

Mijn maatje is gestopt.. Samen vormden wij een duo waarbij ik (semi akoestische) gitaar speelde en zang voor mijn rekening nam. Hij speelde basgitaar en zorgde voor de tweede stem. Wegens omstandigheden moet hij stoppen en ben ik opzoek naar iemand waar ik dezelfde klik mee heb. Wij hadden een ruim repertoire van gouwe ouwe tot hedendaagse rock en pop en hebben veel opgetreden in kleine zaaltjes, kroegen, … meer »

Muzikantenbank user BertBert

Joy for People Gospel Choir zoekt bassist en gitarist.

Bassist en Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 1313x bekeken

Joy for People Gospel Choir zoekt bassist en gitarist.Met ingang van het nieuwe seizoen (2019-2020) zijn wij op zoek naar een gedreven bassist, die een mooie touch kan geven aan een diversiteit van repertoire, van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock en stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Kennis van akkoorden spreekt voor zich. Als je noten kunt lezen, is dat zeker een pré. Daarnaast zijn we ook op zoek naar een gedreven gitarist, … meer »

wavdh