Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt leden voor post-punk coverband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 82x bekeken

30-jarige bassist zoekt gelijkgestemden om een post-punk coverband op te starten. Enige ervaring is een pre, maar zeker geen vereiste. Liefde voor dit type muziek is wel van belang, anders heeft het geen zin. Mijn doel is om een aantal Joy Division en The Cure nummers uit te kiezen en daarmee aan de slag te gaan. Dat hoeven zeker niet alleen de hits te zijn. Dus bijv. The Figurehead en The Eternal … meer »

Muzikantenbank user Rob van DeldenRob van Delden

Drummer zoekt muzikanten voor een nieuw op te zetten classic rock coverband

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 575x bekeken

Hallo mede muzikanten, Mijn naam is Alwyn van 29 jaar. Na jaren in een commerciële feestcoverband te hebben gespeeld ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Hiervoor ben ik op zoek naar allerlei muzikanten om een nieuwe band te vormen in de vorm van een classic rock coverband. Om een beetje een beeld te krijgen van het idee, zie youtube "the classic rockshow". Dit is mijn inspiratie voor deze … meer »

Muzikantenbank user Alwyn BreeuwsmaAlwyn Breeuwsma

Coverband zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 288x bekeken

Wij zoeken op korte termijn een sologitarist die onze band komt verrijken. We proberen originele tracks te benaderen en daar waar mogelijk er iets eigens in te leggen. Het repertoire bestaat uit o.a.: Molly Hatchett, De Dijk, The Outfield, Bryan Adams, Boston, Journey, Kim Wilde etc. De band bestaat uit: drummer, (slag)gitarist, zanger, zangeres, toetseniste en bassist. Het betref een nieuw project … meer »

Jeep Zwier

Gezelligheidscombo zoekt Gitarist -regio Franeker

Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 251x bekeken

Wij zoeken al langer een tweede begeleidings(slag)gitarist. Moet de huidige gitarist vervangen die op bas wil overgaan. Wij zijn al aardig in leeftijd gevorderd, dus oldtimers, hier ligt je kans om weer eens ouderwets los te gaan. Huidige bezetting: Gitarist,accordeonist,drummer en zanger. We draaien al zo'n 15 jaar en treden ca. 15 tot 20 x per jaar op -o.a ook in verzorgingshuizen . We hebben een … meer »

Cor van Croonenburg