Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Solo Gitarisen ( M / V )

Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 198x bekeken

Solo Gitarisen ( M / V )Hallo Solo Gitarisen, 2Cover is op zoek naar een vaste Ervaren Solo Gitarist,leeftijd 50+ ( M / V ) Wij zijn een gezellige coverband met als thuisbasis Leeuwarden Friesland Wat wij zoeken is wel iemand die in Friesland en omstreken woont en tijd en zin heeft om iets moois van te maken. Onze muziekstijlen zijn : Pop, Soul, Jazz, Funky enz. met eigen inbreng van de bandleden. Wij repeteren elke … meer »

Muzikantenbank user Pedro RakPedro Rak

Open repetitie TBrass in Sneek

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Sneek (Friesland) | 145x bekeken

Open repetitie TBrass in SneekEnhousiaste muzikant uit de buurt van Sneek? Ik ben op zoek naar jou! Kom langs op onze open repetitie a.s. maandag 1 juli om 20.30 in Sneek! Wij zijn specifiek op zoek naar een drummer en een toetsenist, maar daarnaast staan wij ook altijd open voor andere muzikanten die met ons willen meedoen! We zijn een groep van ongeveer 20 man/vrouw. De basis bestaat uit toetsen, gitaar, basgitaar, drums … meer »

Muzikantenbank user Rianne WierdaRianne Wierda

2e gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Sneek (Friesland) | 361x bekeken

Wij zijn een rock coverband, bestaande uit een drummer, zangeres, bassist en gitarist. Vanwege vertrek van onze 2e gitarist zijn we op zoek naar aanvulling. Repetoir is te omschrijven als rock tot classic rock. Denkende aan bands zoals Pearl jam, Led zeppelin en thin lizzy. We oefenen in landscape studio te Gauw. Voor ons is het plezier en de muzikale klik het aller belangrijkst. Spreekt dit je … meer »

Muzikantenbank user Yvonne WapstraYvonne Wapstra