Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht Toetsenist m/v

Blazer en Toetsenist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 173x bekeken

Hallo Toetsenisten (m/v), Wij zijn op zoek naar een ervaren toetsenist m/v die het leuk zou vinden om met onze band “ 2Cover “ samen aan een goed repertoire in het Blues – Rock – Soul – Pop – Reggae - RnB genre te werken. We zijn al een heel end met het repertoire en we willen eigenlijk zo snel mogelijk samen een aantal keer per jaar het podium op en hebben voor de soort songs die we … meer »

Muzikantenbank user Pedro RakPedro Rak

Achtkoppig koperensemble zoekt een trompettist(e), bugel/trompettist(e) en trombonist(e)

Blazer gezocht in Heerenveen (Friesland) | 142x bekeken

Gezocht, koperblazers voor achtkoppig koperensemble Muziek maken op hoog niveau in een bijzondere samenstelling? Wij zijn een koperoctet uit het noorden van het land en op zoek naar verschillende vergevorderde muzikanten (conservatoriumstudenten, afgestudeerden, vergevorderde muzikanten met D niveau) om onze samenstelling compleet te maken. Wij zijn op zoek naar muzikanten om de volgende partijen … meer »

Bart v/d Ploeg

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 269x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld