Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenisten ( M / V )

Toetsenist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 126x bekeken

Hallo Toetsenisten ( M /V ) Wegens drukte werk en privé heeft de Toetsenist besloten om te stoppen daarom zoeken wij een vervanger ( M /V ) Wij zijn 2Cover een gezellige allround cover band en onze thuis basis is in Leeuwarden. Wij repeteren op elke donderdagavond van 19.30 uur tot 22.30 uur Wil je graag auditie komen doen , schroom niet , graag woonachtig in Leeuwarden en omgeving. Heb je belangstelling … meer »

Muzikantenbank user Pedro RakPedro Rak

Band in oprichting zoekt mede muzikanten.

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 473x bekeken

Wij ervaren gitarist en zangeres zoeken een ervaren enthousiaste zanger, bassist, toetsenist en drummer voor het oprichten van een coverband. Ons doel is om regelmatig op te treden tijdens/in dorpsfeesten, festivals, cafés, bruiloften en partijen. Ben jij deze happy musician, stuur ons dan een berichtje. Wij zijn alvast bezig met het opbouwen van een repertoire.😏 Graag horen we van je. Groetjes😉

Muzikantenbank user J.R.J.J.R.J.

2e gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Sneek (Friesland) | 241x bekeken

Wij zijn een rock coverband, bestaande uit een drummer, zangeres, bassist en gitarist. Vanwege vertrek van onze 2e gitarist zijn we op zoek naar aanvulling. Repetoir is te omschrijven als rock tot classic rock. Denkende aan bands zoals Pearl jam, Led zeppelin en thin lizzy. We oefenen in landscape studio te Gauw. Voor ons is het plezier en de muzikale klik het aller belangrijkst. Spreekt dit je … meer »

Muzikantenbank user Yvonne WapstraYvonne Wapstra

Joy for People Gospel Choir zoekt bassist en gitarist.

Bassist en Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 516x bekeken

Joy for People Gospel Choir zoekt bassist en gitarist.Met ingang van het nieuwe seizoen (2019-2020) zijn wij op zoek naar een gedreven bassist en gitarist, die een mooie touch kunnen geven aan een diversiteit van repertoire, van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock en stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Kennis van akkoorden spreekt voor zich. Als je noten kunt lezen, is dat zeker een pré. Wie zijn wij? Joy for People Gospel Choir … meer »

wavdh

Muziekvereniging "Ons Genoegen" bouwt aan een nieuw harmonieorkest in Leeuwarden.

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 996x bekeken

Muziekvereniging Na een moeilijke periode begin 2016, waarbij door omstandigheden alle activiteiten moesten worden stilgelegd, heeft het bestuur van Muziekvereniging "Ons Genoegen" uit Leeuwarden besloten een nieuw harmonieorkest op te bouwen Het betreft bespelers van dwarsfluit, hobo, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, trombone, euphonium, bas en slagwerk. Ook bespelers van andere blaasinstrumenten, zoals bijvoorbeeld … meer »

Chris van Hardeveld