Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Sound designer / synth speler zoekt zanger/dichter(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 253x bekeken

Ik ben onlangs in de ban geraakt van (modulaire) synthesizers en maak zogenaamde 'soundscapes'.  Ik zoek iemand om (online) mee samen te werken om deze soundscapes te voorzien van passende vocalen (mogen gedichten of verhalen zijn of wat dan ook). Tot nu toe werk ik met samples en fragmenten die ik van internet pluk, maar dat vind ik niet zo origineel en ik wil geen toestanden met auteursrechten … meer »

Gerlof

Gitarist zoekt band

Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 386x bekeken

Gitarist zoekt bandIk ben Jelle, 23 jaar oud, kom uit Leeuwarden en ben op zoek naar een band om als (tweede) gitarist en eventueel zanger bij aan te sluiten. Ik ben geen Hendrix en heb geen eerdere bandervaring maar heb onlangs weer een paar maanden lessen gevolgd om mijn niveau te verhogen en denk dat samen spelen met anderen een mooie volgende stap is om weer meer te leren en ik zou hier prima als slaggitarist bij … meer »

Muzikantenbank user Jelle OverbeekJelle Overbeek

Gitarist met backingvocals gezocht

Gitarist gezocht in Drachten (Friesland) | 357x bekeken

Wij zijn een hardrock/metal-coverband uit het Noorden van Nederland en zoeken een 2e gitarist/gitariste met backingvocals. Behalve betrouwbaarheid en ervaring vinden we de menselijke klik ook heel belangrijk. Na corona willen wij zsm het podium op, de lijntjes hiervoor zijn al uitgezet. Wij repeteren om de week op de maandag in Sumar/Friesland. Leeftijd maakt niet uit, wij zijn 40+. Interesse? Dan … meer »

Muzikantenbank user Corinna Hoving de GraafCorinna Hoving de Graaf

Southern Hardrock band zoekt ervaren bassist (Friesland)

Bassist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 450x bekeken

Southern Hardrock band zoekt ervaren bassist (Friesland)Southern Hardrock band is per direct opzoek naar ervaren bassist! Band speelt eigen werk en ‘’minder’’ bekende covers en repeteren elke woensdag avond in de buurt van Leeuwarden. We zoeken een bassist: Met ervaring en die een volle/stevige sound kan neerzetten. Volgend jaar regelmatig op het podium wil staan (gezien er meerdere optredens gepland staan.) Die covers maar voornamelijk eigen … meer »

Muzikantenbank user Albert van der MeerAlbert van der Meer

Drummer met ervaring gezocht.

Drummer gezocht in Drachten (Friesland) | 292x bekeken

Countrygroep Marum zoekt drummer met ervaring. Repertoire o.a Johnny Cash, Mavericks, Patty Loveless, Heidi Hauge, Carlene Carter,Heather Miles , etc.etc. Reperteren doen we zaterdagmiddag 1 x per week of 1x per 2 wk in overleg. Repetitieruimte vlak bij snelweg A7 gelegen. Onze leeftijd 30 - 60 jr. Je reaktie zien we graag spoedig. M.Vr groet country Marum (gn)

Partyband

Bassist zoekt leden voor post-punk coverband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 296x bekeken

Bassist zoekt leden voor post-punk coverband30-jarige bassist zoekt gelijkgestemden om een post-punk coverband op te starten. Enige ervaring is een pre, maar zeker geen vereiste. Liefde voor dit type muziek is wel van belang, anders heeft het geen zin. Mijn doel is om een aantal Joy Division en The Cure nummers uit te kiezen en daarmee aan de slag te gaan. Dat hoeven zeker niet alleen de hits te zijn. Dus bijv. The Figurehead en The Eternal … meer »

Muzikantenbank user Rob van DeldenRob van Delden

Gezelligheidscombo zoekt Gitarist -regio Franeker

Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 487x bekeken

Gezelligheidscombo zoekt Gitarist -regio FranekerWij zoeken al langer een tweede begeleidings(slag)gitarist. Moet de huidige gitarist vervangen die op bas wil overgaan. Wij zijn al aardig in leeftijd gevorderd, dus oldtimers, hier ligt je kans om weer eens ouderwets los te gaan. Huidige bezetting: Gitarist,accordeonist,drummer en zanger. We draaien al zo'n 15 jaar en treden ca. 15 tot 20 x per jaar op -o.a ook in verzorgingshuizen . We hebben een … meer »

Cor van Croonenburg

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 666x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld