Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger of zangeres gezocht, coverband The Cube

Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 179x bekeken

Zanger of zangeres gezocht, coverband The CubeTot onze grote spijt heeft onze leadzanger Kees aangegeven te stoppen bij The Cube per februari. Bij deze zijn we nu op zoek naar een zanger of zangeres die samen met Geartsje het 'front' wil gaan vormen van onze band! Ben jij serieus bezig met zingen, heb je podiumervaring en zoek je een leuke allround coverband? Dan zoeken wij jou! Wij spelen covers van toen en nu en in meerdere genres (o.a. Queen, … meer »

Muzikantenbank user Geartsje Van DijkGeartsje Van Dijk

Joy for People Gospel Choir zoekt dirigent m/v!!

Overig gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 92x bekeken

Joy for People Gospel Choir zoekt dirigent m/v!!Ben jij de inspirerende leider voor ons Gospel Choir met de ambitie om een onvergetelijke indruk achter te laten bij ons publiek? WIE ZIJN WIJ Joy for People Gospel Choir is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al meer dan 45 jaar wil Joy for People Gospel Choir op deze manier De prachtige Boodschap delen met ieder die het wil horen. In die jaren is de gospelgroep uitgegroeid … meer »

wavdh

Startende muzikanten zoeken toetseniste

Toetsenist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 85x bekeken

Startende muzikanten zoeken toetseniste. Geen beginneling) Waarom zoeken wij een vrouwelijke kandidaat? Om het totaalplaatje compleet te maken. Genre: uiteraard in overleg. Dingen doen waar ieders hart ligt is ons (bassist en gitarist) uitgangspunt. Doel van ons is om te oefenen en om op te treden. NB: mannelijke knoppendrukkers NIET reageren; er komt toch geen reactie. M. 0634595425

Neil Y. Frysk

Waldstok zoekt cahonist

Drummer gezocht in Sneek (Friesland) | 154x bekeken

Hi drummer....,kan jij "klein" spelen?? dan zoeken wij jou!!. Semi akoestische bluesband bestaande uit zangeres, contrabassist, accordeoniste en 2 gitaristen zoeken nog een cajonist. Omgeving Woudsend. Repeteren om de week in een studio. Neem contact op met Maud. 06-536 221 00

Muzikantenbank user Ingeborg MaudIngeborg Maud

Muziekvereniging "Ons Genoegen" bouwt aan een nieuw harmonieorkest in Leeuwarden.

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 839x bekeken

Muziekvereniging Na een moeilijke periode begin 2016, waarbij door omstandigheden alle activiteiten moesten worden stilgelegd, heeft het bestuur van Muziekvereniging "Ons Genoegen" uit Leeuwarden besloten een nieuw harmonieorkest op te bouwen Het betreft bespelers van dwarsfluit, hobo, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, trombone, euphonium, bas en slagwerk. Ook bespelers van andere blaasinstrumenten, zoals bijvoorbeeld … meer »

Chris van Hardeveld