Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger met lef gezocht!

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 360x bekeken

Hallo zanger, Liveband “Strak!” is op zoek naar jou: ”een zanger/frontman met LEF” Wij werken aan een lekker allround repertoire, hedendaagse hits maar zeker ook de bekende knallers van de afgelopen decennia. Het concept is in ontwikkeling en jouw inbreng is hierin belangrijk. Onze ambitie is om een bovengemiddeld leuke show neer te zetten en dit VAAK te doen. Met repetities en … meer »

Muzikantenbank user J.R.J.J.R.J.

Young @ Heart zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Sneek (Friesland) | 321x bekeken

Young @ Heart zoekt een sologitarist. Wij spelen vnl blues en rock uit de jaren 60 en 70 (Clapton, Stones, Dylan, etc.). We oefenen in principe 1 x per week op dinsdagmiddag in IJlst. De band bestaat op dit moment uit: zangeres, drummer, gitarist en bassist, allemaal +50. Is het misschien iets voor jou, reageer dan op tel.nr 06-48209005 of email: douwevisser@****.nl

Douwe

Young @ Heart zoekt een zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Sneek (Friesland) | 275x bekeken

Wij zijn op zoek naar een zanger die onze band Young @ Heart komt versterken. De band bestaat op dit moment uit: zangeres, drummer, 2 gitaristen en een bassist, allemaal 50+. Wij spelen vnl blues en rock uit de jaren 60 en 70 (Clapton, Stones, Dylan, Them, etc.) en oefenen in principe 1x per week op dinsdagmiddag in IJlst. Is het misschien iets voor jou, reageer dan.

Douwe

BassistenGezocht

Bassist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 299x bekeken

BassistenGezochtGoedbetaalde bijbaan: Geef Basles via Apprentus Apprentus is met spoed op zoek naar bassisten voor het geven van basles in heel Nederland en vooral in de Randstad. Meld je direct aan op onze site en begin met geld verdienen! https://www.apprentus.nl/how-to-become-a-tutor-teacher?utm_source=muziekantenbank. Met vriendelijke groeten, Lotfi

Lotfi

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 989x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld