Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Shure -the band- is op zoek naar toetsenist

Toetsenist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 192x bekeken

Shure -the band- is op zoek naar toetsenistIn verband met het vertrek van onze huidige toetsenist zijn we op zoek naar een nieuwe, leuke, ietwat gestoorde, muzikale toetsenist. Ben jij de toetsenist die ons prima kan ondersteunen maar ook een vette solo niet uit de weg gaat? Dan zoeken we jou! Wij repeteren op dinsdagavond in Oudeschoot Voor meer info over de band, setlist en optredens, kijk op onze site of ons Youtube kanaal

PJ65

The Abandoned zoekt bassist ( Death,Prog, Industrial, Melodic ).

Bassist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 149x bekeken

Bassist Gezocht! ( Death/Prog/Melodic ) Wij zoeken een bassist die strak en steady speelt! Herken jij jezelf hierin: Je bent vaardig met het instrument ( gevorderd - semi-professioneel ). Je hebt een sterke werkethos. Je bent georganiseerd. Je bent realistisch als het gaat om ondernemen. Je hebt een open en prettige houding. Wij zijn zeer gedreven en vastbesloten in onze onderneming en … meer »

Muzikantenbank user Thomas de JongThomas de Jong

Akoestisch 80-90 project zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Drachten (Friesland) | 92x bekeken

Fisk & the Stereo Machine speelt in een akoestische setting jaren 80-90 nummers. En dan van die typische 'oh ja, die!!! nummers'. Paar voorbeelden: The Cure - Forest, Aha - The sun always shines, Talk Talk - Such a shame, enz... Om de sound nog meer te specificeren en te perfectioneren zijn we op zoek naar een toetsenist (pianist). Oefenlocatie: Drachten (Iduna) Meer info: neem gerust contact op.

FJ

Zanger/frontman gezocht voor nieuw opgerichte band.

Zanger / Zangeres gezocht in Drachten (Friesland) | 242x bekeken

Wij zoeken een zanger/frontman voor onze nieuw opgerichte band. Bezetting: drummer, keyboardspeler, twee gitaristen, basgitarist. Alle leden hebben ruime bandervaring, leeftijd: 40+/50+/60+ Muziekgenre: Sixties-/Seventiesmuziek, beat, rock, blues Omgeving: Beetsterzwaag/Gorredijk/Eernewoude Oefenruimte: op dit moment in Beetsterzwaag We willen puur spelen voor onze hobby! Graag een keer per week … meer »

H. van der Vliet

Coldplay tribute band

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 221x bekeken

Voor een nieuw project ben ik op zoek naar een gitarist, bassist, drummer en eventueel iemand die piano kan spelen. Het gaat om een Coldplay Tribute band. Ik zelf ben erg fan van Coldplay, en het lijkt me fantastisch om dat met andere mensen te delen. Zelf ben ik een muziek producer en daarnaast zing ik mijn eigen muziek ook in. Heel veel podium ervaring hoef je niet te hebben, want dat heb ik … meer »

Dieuwert

Toetsenist en zangers voor Flowerpowerkoor omgeving Heerenveen

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Heerenveen (Friesland) | 1919x bekeken

Toetsenist en zangers voor Flowerpowerkoor omgeving HeerenveenHet 4 stemmige FlowerPowerkoor uit Heerenveen is op zoek naar een toetsenist voor de wekelijkse begeleiding van het koor op dinsdagavond en voor de optredens. We zingen de typische flowerpowerliedjes uit de jaren 60, begin 70. We oefenen nu nog in Café Onder de Linden in Luinjeberd maar vanaf de zomer in café de Start, naast Thialf. Ook zangers (met name Tenors en Bassen) welkom!!!

Anneke Mons

Muziekvereniging "Ons Genoegen" bouwt aan een nieuw harmonieorkest in Leeuwarden.

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 626x bekeken

Muziekvereniging Na een moeilijke periode begin 2016, waarbij door omstandigheden alle activiteiten moesten worden stilgelegd, heeft het bestuur van Muziekvereniging "Ons Genoegen" uit Leeuwarden besloten een nieuw harmonieorkest op te bouwen Het betreft bespelers van dwarsfluit, hobo, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, trombone, euphonium, bas en slagwerk. Ook bespelers van andere blaasinstrumenten, zoals bijvoorbeeld … meer »

Chris van Hardeveld