Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Drachten (Friesland) | 387x bekeken

Hoi Hoi, Wij zijn een bandje in Drachten en we zoeken een gitarist. Onze huidige gitarist gaat een tijd naar het buitenland. Wij bestaan uit twee zangeressen die elkaar afwisselen maar ook tweestemmig zingen, toetsenist, bassist en drummer en we zijn van verschillende leeftijden. We spelen pop, rock, blues. Voorbeelden van onze nummers zijn: Joss stone, Amy Winehouse, fleedwood Mac, maar ook Ronde … meer »

Muzikantenbank user Pietrik NoordenbosPietrik Noordenbos

Gitarist zoek muzikanten/band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Drachten (Friesland) | 455x bekeken

Gitarist zoek muzikanten/bandHallo iedereen, Ik ben beginnend gitarist, en ik zoek bandleden om samen een band te beginnen. Heb al een gitarist gevonden maar ben dus nog opzoek naar andere muzikanten. Mijn muzieksmaak is best breed, het liefst zou ik graag muziek maken richting hard rock, psychedelic rock, progressive rock, punk, grunge. Dat staat dus nog best wel open bij mij. Het liefst zoek ik mensen die omgeving oost friesland … meer »

Jessica

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 474x bekeken

SHURE-the band- is op zoek naar een toetsenist. we spelen pop rock met een eigen twist. geruime tijd geleden is onze toetsenist vertrokken en we missen toch de aanvulling en lekkere solo's we zijn een band met gitarist, bassist, drummer en twee zangeressen. leeftijd van 30 tot halverwege vijftig. ben jij of ken jij de toetsenist die we zoeken? neem dan contact op voor een kennismaking kijk voor … meer »

PJ65

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 2042x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld