Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Arrangeur gezocht

Overig gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 90x bekeken

Hallo ik schrijf mijn eigen liederen op gitaar singer songwriter NL en zoek een zzper die kan arrangeren van muziek. Check mijn website www.alberthuizeling.com Grt Albert Tel 0683413708

Muzikantenbank user Albert HuizelingAlbert Huizeling

Ervaren zangeres gezocht voor een akoestisch 80/90 project (Drachten)

Zanger / Zangeres gezocht in Drachten (Friesland) | 185x bekeken

Fisk & The Stereo Machine is een akoestisch project dat zich richt op mooie jaren 80/90 covers. En dan niet de gijkte muziek, maar van die typische 'oh ja, die!' nummers. Het doel:regelmatige shows, meer voor luisterpubliek dan voor feesttenten... We zoeken een zangeres die ons team komt versterken. Ok zijn we op zoek naar een toetsenist (ook met 2e stem) Omgeving Friesland, Groningen, Drenthe.

FJ

Zanger/frontman gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Drachten (Friesland) | 934x bekeken

Zanger/frontman gezochtWij zijn Bamm Bamm : de feestband van het noorden. Onze zanger is een solocarriere gestart en wij zoeken dus een nieuwe zanger/frontman. We treden zo'n 20 keer op dit jaar en willen dat uitbouwen. Het repertoire is breed, het muzikale peil vrij hoog. Je collega's zijn zangeres, drummer en bassist, toetsenspeler en gitarist. Meer informatie op 0511 469594 of via email studioburgum@*****.com.

Biem Visser

De band 2G zoekt een toetsenist.

Toetsenist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 157x bekeken

De band 2G zoekt een toetsenist.Wij oefenen 1x per 2 weken, ( in Oranjewoud, de Knipe of Leeuwarden ). Na wat wijzigingen in onze bezetting zijn we nu op zoek naar een toetsenist (m/v) en als je daarbij ook nog kunt zingen is het helemaal mooi. De nummers die we spelen zijn heel divers ( van 60's tot nu, Engelstalig en Nederlandstalig) en eigen inbreng is altijd welkom. We zijn geen broodspelers en doen het dus voor de hobby en … meer »

Muzikantenbank user Han SteffenHan Steffen

Adele tribute band

Bassist en Drummer gezocht in Drachten (Friesland) | 197x bekeken

Hey! Mijn naam is Johanna en ik ben 19 jaar en woon in Drachten. Ik start mijn eigen Adele tribute band en ik zoek nog een drummer en een basgitarist. Een pianiste en gitariste heb ik al. Graag hoor ik van je! Met vriendelijke groet, Johanna Fennema

Muzikantenbank user Johanna FennemaJohanna Fennema