Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

(Horror) punk/metalhead/goth zoekt band

Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 126x bekeken

Hallo, m'n naam is Dante en ben 19 jaar oud. Ik ben op zoek naar een band in rock, punk en metal. Zelf kan ik redelijk zingen en screamen en ben ook inzetbaar als bassist en rythmgitarist. Maar in alle eerlijkheid, hoewel zang of rythmgitaar mijn voorkeur heeft, ik speel met alle plezier welke van de genoemde posities dan ook. Wat betreft muziek die ik zelf geschreven heb, het gaat vaker wel dan … meer »

Dante

Muziekanten gezocht voor project

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 376x bekeken

Hallo, mijn naam is Fokko van der Meulen. Sinds ik aardig persoonlijke dingen heb kunnen verwerken door ze op papier te schrijven en daar halve nummers van heb gemaakt, lijkt het me goed om er daadwerkelijk echte nummers van te maken  daarvoor heb ik muziekanten nodig. Ik zoek hierbij Een drummer Een of 2 gitaristen Een bassist Misschien ook keys Als je backingvocals kan is het al … meer »

Muzikantenbank user Fokko Van Der MeulenFokko Van Der Meulen

Coverband zoekt drummer voor zware metal!

Drummer gezocht in Sneek (Friesland) | 176x bekeken

Wij 2 gitaristen en 1 bassist omgeving Bolsward onze leeftijd tussen 25-35 zoeken ervaren enthousiaste drummer voor het coveren van bands als Killswitch Engage, Trivium, Lamb of God, Gojira. Leeftijd maakt niet uit. Lijkt het je leuk om eens mee te spelen? reageren kan altijd. Oefenen doen wij in de Muziekboerderij Bolsward.

eduard

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Heerenveen (Friesland) | 196x bekeken

Coverband, repeterend inde Musykfabryk in Heerenveen, zoekt zangeres. Repertoire: rock en pop uit de jaren 70 tot en met 2000. Gemiddelde leeftijd van de band is 55. De band bestaat uit: bassist, drummer, zanger, gitarist en toetsenist (zang). Doel is gezellig samen muziek maken en een aantal optredens per jaar.

Jeep Zwier

HashTag zoekt Leadgitarist

Gitarist gezocht in Drachten (Friesland) | 236x bekeken

Wij van Coverband HashTag zijn op zoek naar een enthousiaste leadgitarist die ons wil komen versterken. Momenteel bestaan we uit een drummer, bassist, gitarist, zanger en zangeres (allemaal verschillende leeftijden tussen de 25 en 50), we zijn allemaal al ruime tijd bezig met muziek maken maar nog niet zo lang in de huidige samenstelling. Lekker muziek maken staat bij ons voorop, wel willen … meer »

Muzikantenbank user Marlies OverdijkMarlies Overdijk

Drummer met ervaring gezocht.

Drummer gezocht in Drachten (Friesland) | 210x bekeken

Countrygroep Marum zoekt drummer met ervaring. Repertoire o.a Johnny Cash, Mavericks, Patty Loveless, Heidi Hauge, Carlene Carter,Heather Miles , etc.etc. Reperteren doen we zaterdagmiddag 1 x per week of 1x per 2 wk in overleg. Repetitieruimte vlak bij snelweg A7 gelegen. Onze leeftijd 30 - 60 jr. Je reaktie zien we graag spoedig. M.Vr groet country Marum (gn)

Partyband

Bassist zoekt leden voor post-punk coverband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 187x bekeken

Bassist zoekt leden voor post-punk coverband30-jarige bassist zoekt gelijkgestemden om een post-punk coverband op te starten. Enige ervaring is een pre, maar zeker geen vereiste. Liefde voor dit type muziek is wel van belang, anders heeft het geen zin. Mijn doel is om een aantal Joy Division en The Cure nummers uit te kiezen en daarmee aan de slag te gaan. Dat hoeven zeker niet alleen de hits te zijn. Dus bijv. The Figurehead en The Eternal … meer »

Muzikantenbank user Rob van DeldenRob van Delden

Drummer zoekt muzikanten voor een nieuw op te zetten classic rock coverband

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 806x bekeken

Hallo mede muzikanten, Mijn naam is Alwyn van 29 jaar. Na jaren in een commerciële feestcoverband te hebben gespeeld ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Hiervoor ben ik op zoek naar allerlei muzikanten om een nieuwe band te vormen in de vorm van een classic rock coverband. Om een beetje een beeld te krijgen van het idee, zie youtube "the classic rockshow". Dit is mijn inspiratie voor deze … meer »

Muzikantenbank user Alwyn BreeuwsmaAlwyn Breeuwsma

Gezelligheidscombo zoekt Gitarist -regio Franeker

Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 341x bekeken

Wij zoeken al langer een tweede begeleidings(slag)gitarist. Moet de huidige gitarist vervangen die op bas wil overgaan. Wij zijn al aardig in leeftijd gevorderd, dus oldtimers, hier ligt je kans om weer eens ouderwets los te gaan. Huidige bezetting: Gitarist,accordeonist,drummer en zanger. We draaien al zo'n 15 jaar en treden ca. 15 tot 20 x per jaar op -o.a ook in verzorgingshuizen . We hebben een … meer »

Cor van Croonenburg