Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Dweilorkest It Sil Heve zoekt diverse blazers

Blazer gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 140x bekeken

Dweilorkest It Sil Heve zoekt diverse blazersDweilorkest It Sil Heve uit Leeuwarden zoekt diverse blazers. Zo zijn we op zoek naar een eerste trompettist, bariton blazer en een sousafonist. Wil jij een hobby waar veel plezier word gemaakt kom dan eens een avondje bij ons kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij vragen geen contributie geld. Oefenavonden zijn elke woensdag van 19.30 tot 21.15 uur in Leeuwarden. voor meer info zijn wij … meer »

Muzikantenbank user Edwin SteensmaEdwin Steensma

De backtracks zoeken een zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Sneek (Friesland) | 445x bekeken

De backtracks zoeken een zanger(es)De Backtracks bestaan uit een Keyboardspeler/Gitarist, Bassist/Gitarist en Drummer. Wij spelen rock- en pop covers uit de jaren 1970-2010. Stevie Ray Vaughan, ELO, The Doors, Steppenwolf, Doobie Brothers, Santana,Clapton, Gruppo Sportivo, Foreigner, Supertramp etc. Wegens vertrek van onze huidige zangeres zijn wij op zoek naar een nieuwe ervaren zanger of zangeres die bereid is om wekelijks te repeteren. … meer »

Muzikantenbank user Wout KokWout Kok

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 1255x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld