Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Dolhons Cry zoek frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 297x bekeken

Dolhons Cry zoek frontmanDolphins Cry plays songs from LIVE. LIVE heeft een enorme fanbase in Nederland en dus is er behoefte aan meer LIVE-muziek op de verschillende podia. De band is er al een tijdje klaar voor, we hebben echter (nog) geen ervaren rockzanger. Dus gezocht : Voor Dolphins Cry zoeken wij een ervaren frontman (a la Ed Kowalzcyk). Groet namens de band, Willem Bouwers

Muzikantenbank user Willem BouwersWillem Bouwers

It Sil Heve zoekt muzkanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 114x bekeken

It Sil Heve zoekt muzkantenDweilorkest It Sil Heve uit Leeuwarden zoekt muzikanten. Kan jij trompet, bariton/euphonium spelen of ben jij bereid sousafoon te leren, meld je dan aan. Ook naast je hobby bij een fanfare of brassband ben je welkom. Wij repeteren elke woensdag van 19.30 tot 21.15 uur in Leeuwarden. Geen contributie!!! Voor meer informatie kan je ons vinden op instagram en facebook

Muzikantenbank user Edwin SteensmaEdwin Steensma

Gezocht Toetsenist ( man / vrouw )

Toetsenist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 239x bekeken

Gezocht Toetsenist ( man / vrouw ) Reggaeband TLD in opstarting is op zoek naar een Toetsenist die het niet verkeerd vindt om covers in Reggae Style te spelen. Speel je nog niet zo lang keyboard? ook geen probleem ervaring krijg je door te spelen in een live band. Creatief wordt het zeker dus heb je interesse mail me dan stuur ik je de samples om te beluisteren. Leeftijd is niet belangrijk maar … meer »

Muzikantenbank user Pedro RakPedro Rak

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Drachten (Friesland) | 339x bekeken

Wij zijn een startende band in Drachten. We spelen pop soul blues en zoeken nog een drummer. We bestaan uit een gitarist, twee zangeressen, toetsenist en bassist. We hebben gemengde leeftijden. Voor de variatie zou het leuk zijn om een jonger (ong 30 jaar) iemand erbij te krijgen als drummer, maar dit is niet noodzakelijk om te reageren. Een klik is belangrijker. ons doel: leuk spelen en af … meer »

Muzikantenbank user Pie TrikPie Trik

Drummer gezocht (Dokkum, Friesland)

Drummer gezocht in Drachten (Friesland) | 217x bekeken

Hallo, wij zijn de band SKAAD en wij zijn op zoek naar een drummer (m/v). Ben je net als ons een beetje blijven hangen in de rock- / metal jaren ’70, ’80 en ’90 of spreekt dat je heel erg aan? Beschik je over een stabiel ritme gevoel en zo nu en dan een stevige dubbele base? Kun je jouw input leveren bij eigen werk maar ben je ook niet bang voor een cover hier en daar? Bezit je een gezonde … meer »

Muzikantenbank user Klaas ZwamaKlaas Zwama

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 1710x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld