Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jazzband Tunafizz zoekt (contra)bassist

Bassist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 579x bekeken

Jazzband Tunafizz zoekt (contra)bassistWij zijn een gezellige en muzikaal gedreven groep bestaande uit een toetsenist, een drummer en een zangeres. We spelen graag jazz (standards) Latin en ook blues -en soul nummers die we in een eigen jasje gieten. Afgelopen jaar hebben we al een mooi eerste repertoire opgebouwd. We zoeken wegens vertrek van een van onze bandleden, een nieuwe bassist om samen een doorstart te maken. We repeteren 1x per … meer »

Muzikantenbank user Heleen WagemansHeleen Wagemans

Gitarist gezocht om samen riffs/nummers te schrijven

Gitarist gezocht in Sneek (Friesland) | 348x bekeken

Gitarist gezocht om samen riffs/nummers te schrijvenHoi, ik ben Allard. Ben opzoek naar een gitarist om samen Metal/punk riffs te schrijven, einddoel is uiteindelijk voledige nummers af te krijgen en een band eromheen te zoeken. Ik werk zelf in reaper en kan mezelf redden, ook gebruik ik ez drummer als drum computer. Zou fijn zijn als je al ervaring hebt met opnemen etc, anders leer ik je dat, als je maar enthousiast bent en hier wat tijd … meer »

Muzikantenbank user AllardAllard

Drummer Gezocht

Drummer gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 303x bekeken

Gegroet Wij Jippe (vocals),Irwan,(bass) en Tjeerd (gitarist en backing vocals) Zijn op zoek naar een drummer Leeftijd liefst vanaf 20 jaar ervaring is een pré maar wel erg handig Wij houden wel van een geintje een biertje enzo De bedoeling is Deathcore te maken Denk aan Lorna Shore Immortal Disfigurement Sign Of The Swarm Hackneyed Etc. (oefenruimte aanwezig) In Leeuwarden Irwan … meer »

Muzikantenbank user Jippe BijkerJippe Bijker

Stevige pop/rock coverband Hashtag# zoekt gitarist!

Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 390x bekeken

Stevige pop/rock coverband Hashtag# zoekt gitarist!Hashtag zoekt versterking! Omgeving Noord Oost Friesland Wij zijn Hashtag, vierkoppige coverband bestaande uit gitarist, bassist, drummer en zangeres. We zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben al een mooi repertoire opgebouwd. We spelen verschillende soorten rock, van classic tot indie en van 70s tot 10s. Lekker spelen staat bij ons voorop, maar we treden ook een paar keer per jaar op en willen … meer »

Hashtagfriesland

Gitarist zoek muzikanten/band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Drachten (Friesland) | 800x bekeken

Gitarist zoek muzikanten/bandHallo iedereen, Ik ben beginnend gitarist, en ik zoek bandleden om samen een band te beginnen. Heb al een gitarist gevonden maar ben dus nog opzoek naar andere muzikanten. Mijn muzieksmaak is best breed, het liefst zou ik graag muziek maken richting hard rock, psychedelic rock, progressive rock, punk, grunge. Dat staat dus nog best wel open bij mij. Het liefst zoek ik mensen die omgeving oost friesland … meer »

Jessica

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 663x bekeken

SHURE-the band- is op zoek naar een toetsenist. we spelen pop rock met een eigen twist. geruime tijd geleden is onze toetsenist vertrokken en we missen toch de aanvulling en lekkere solo's we zijn een band met gitarist, bassist, drummer en twee zangeressen. leeftijd van 30 tot halverwege vijftig. ben jij of ken jij de toetsenist die we zoeken? neem dan contact op voor een kennismaking kijk voor … meer »

PJ65

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 2229x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld