Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Nederland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bluesband omgeving Zeist?

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 490x bekeken

Wie heeft er zin om een nieuw avontuur aan te gaan om een lekker 'ouderwetse rootsy' bluesband te beginnen in Zeist of omgeving? Het mooiste vind ik lekkere simpele eigen nummers, samen schrijven en uitvoeren met veel lol. Optredens zonder veel poespas, gewoon lekker gaan! Speel zelf gitaar en heb flink wat tijd omdat ik niet meer hoef te werken. Als je kunt zingen, bassen of drummen (of alles tegelijk): … meer »

Peter Daalmans

Drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 245x bekeken

Warm bad voor drummer voor opstartend rock project. Affiniteit met Beatles is een plus, geen pré. Graag horen we van je als je 30+, gevorderd bent en ervaring hebt op het podium. Plezier hebben en iets goeds neerzetten!! Strak. Als je een overvloed aan energie hebt reageer gerust, ook als je twijfelt! Mvg

Wil

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 345x bekeken

Enthousiaste Beatlefans zoeken idem drummer voor rockband/ rockproject, al is fan niet een pré 😁. Gevorderd zijn en ervaren wel. Bij twijfel gewoon reageren Leeftijd vanaf 30jr Hoor graag van je. Mvg

Wil

Rock Opera Stained

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 419x bekeken

Rock Opera StainedKirmon Project zoekt musici vanaf 23 jaar die de rock songs van de opera op het podium willen performen als nieuwe band. De songs zijn geschreven door onze componist en al helemaal klaar om te performen. Het zijn niet de makkelijkste songs dus een uitdaging. Wie denkt, hier heb ik interesse is. Laat het ons weten. De omgeving waar gerepeteerd kan worden is vrijblijvend.

Stanislaw Kirner

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 782x bekeken

Gezellige rock coverband, bestaande uit bas, gitaar, toetsen en 2x zang (v) zoekt drummer. Doel is 5-10x per jaar optreden. Repertoire bestaat nu uit ruim 50 covers van o.a. Gare Du Nord, David Bowie, Het goede doel, Kensington, Phil Colins, Bruno Mars Dua Lipa, Kane, van Halen, De dijk, Coldplay en meer.......... We zijn in bezit van eigen P.A. en grote oefenruimte (omgeving Oss). Gemiddelde … meer »

Ron Treep

Gezocht ervaren drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 456x bekeken

Gezocht ervaren drummerBeste drummers, Wij, KICK THE HABIT, zoeken wegens vertrek van onze drummer een vervanger: een creatieve muzikant met veel inzet en ruime ervaring. Twee leden zijn pensionado’s. We spelen alleen eigen werk. We komen uit de regio Rotterdam. We mengen diverse stijlen (pop, jazzrock, beetje fusion, beetje prog. jaren 70 met verschillende maatsoorten, tempowisselingen, verrassende overgangen etc.) … meer »

Paul

Indo rock Band

Drummer, Geluidstechnicus en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 509x bekeken

wij muzikanten, waar van drie met indo roets uit de omgeving van Meppel, Hoogeveen, wij zijn op zoek muzikanten met ervaring. als muzikanten hebben wij ruime ervaring in de muziek. De band bestaann uit. Bassit, slagsolo gitarist die ook lapsteel speeld, toetsenist, Drummer en Zanger. Wij hebben ons hart bij de indo, countrie en 60, 70 jarige muziek. Ons leeftijd is 60, 70 Plus. wij zoeken met … meer »

René R

Zanger en drummer gezocht voor een startende Pink Floyd coverband.

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 604x bekeken

Wij zijn net gestart met onze Pink Floyd coverband (nog zonder naam) en wij zoeken nu nog met spoed een zanger en een drummer. Uitgangspunt is plezier hebben in samen muziek maken. De muzikanten die wij zoeken: - hebben een redelijk speelniveau, - hebben weinig of geen podium ervaring, - willen eventueel optreden voor vrienden en bekenden, - willen 1x per 2 weken met vaste schema's oefenen op … meer »

Peter Relyveld