Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Chesterfield zoekt drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 168x bekeken

Lekker onderuitgezakt op je Chesterfield bank met een drankje in de hand luisteren naar de laidback sounds van semi-akoestische covers. Die feel willen wij als band graag neerzetten. Vandaar de bandnaam Chesterfield. Samen met 2 zangeressen, een gitarist en bassist hebben we de eerste contouren van de band neergezet. We zijn op zoek naar aanvulling met een drummer. Kan je je vinden in de sound van … meer »

Muzikantenbank user Jessica GeldofJessica Geldof

Coverband Into Colors zoekt gevorderde drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 102x bekeken

Wij zijn een viermansformatie en spelen covers in een eigen jasje. We zijn op zoek naar een gevorderde drummer die mee wil bouwen aan een mooi repertoire. Van rustig tot uitpakken. Bill Whiters tot Hendrix. Jaren 80 met uitstapjes. Doel is optreden. Leeftijd niet belangrijk. Ervaring en eigen vervoer wel. Repeteren in Rhoon.

Rob Herben

Top 2000 band zoekt ervaren drummer

Drummer gezocht in Hengelo (Overijssel) | 142x bekeken

Top 2000 Band zoekt ervaren drummer! Wij zijn op zoek naar een leuke, bevlogen en enthousiaste drummer, die onze band op korte termijn wil komen versterken. Onze band bestaat uit vijf ervaren en gemotiveerde muzikanten: toetsenist, bassist, gitarist en twee zangeressen. Wij zoeken een geschikte kandidaat met veel ervaring in het allround circuit en die het leuk vindt om vijf à tien keer per jaar … meer »

Top 2000 band

Drummer gezocht voor door te starten band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 238x bekeken

Drummer gezocht voor door te starten bandHoi. Wij, 2 zangeressen, 1 gitarist en bassist (ik) zijn op zoek naar jou voor een Indo allround band. Muziekstijlen: Country, R+R, disco, soul, reggae, lagu2, NL, etc Tussen 25 en 40 optredens/jr, te beginnen in September 2021en door het hele land.repetitieruimte afhankelijk van woonplaats van de bandleden (nu Almere, Arnhem, Ede..) Leeftijd 50+. Ook optredens in het buitenland in het verschiet … meer »

Muzikantenbank user Maurice CoffaMaurice Coffa

Gitarist en toetsenist zoeken ervaren drummer, bassist en zang m/v

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 196x bekeken

Wij zijn resp. als gitarist en toetsenist (beide in de 50) een jaar geleden uit rock coverband gestapt maar konden het muzikaal en persoonlijk zo goed vinden dat we graag een nieuwe willen opstarten. Wat ons betreft bekende rock covers uit de betere pop/rock hoek, met hoog herkenbaarheids- en feest-gehalte voor een breed publiek: Anouk, Pink, Bon Jovi, Aerosmith, Blof, Van Halen, Alanis, Queen, Kiss, … meer »

Anton

Jazzdrummer gezocht

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 138x bekeken

Ervaren muzikanten zoeken een jazzdrummer. Doel is optreden. Het repertoire bestaat naast mooie zoete jazzstandards ook uit meer swingende liedjes. Drumstel is aanwezig, eigen bekkens wel meenemen. De huidige bezetting bestaat uit Anja op zang, Frans op gitaar en Wouter op bas. We zoeken ook nog een pianist. Ben je geïnteresseerd? Dan nodigen wij jou graag uit in de oefenruimte om te kijken of we … meer »

Frans

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 154x bekeken

Drummer gezocht!hallo, Wij zijn op zoek naar een drummer die het leuk zou vinden om mijn nrs te spelen! Mijn nummers zijn overal te vinden, Spotify, Itunes, Ytube etc Mijn album "Hard Times"komt 22 oktober uit. Hier is alvast een voorproefje qua sound van mijn nieuwe nr "Crossing the line": https://www.youtube.com/watch?v=JMaQ0Y9kemI Spotify: https://open.spotify.com/artist/4d1WSfXNqVJEYoZ2PLG924 Mocht er vragen … meer »

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic

Drummer!

Drummer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 226x bekeken

Drummer!Ervaren rockband wil weer het podium op! Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven drummer die het een uitdaging vindt geen covers maar uitsluitend eigen werk te spelen! Wat wij bieden? Fijne club muzikanten. Uitdagend en gevarieerd repertoire. Gigs. Eigen vaste oefenruimte en PA installatie. Wat wij vragen? Toewijding. Gezonde dosis drive. Strak. Creatief. Teamplayer. Spreek … meer »

martin