Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band in Amsterdam!

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 55x bekeken

Drummer zoekt band in Amsterdam! Over mij: Sinds mijn 9e jaar actief als drummer met een solide basis van zeven jaar drumles. Daarnaast heb ik vanaf mijn 15e in meerdere bandjes gezeten waarbij ik waardevolle ervaring heb opgedaan in zowel repetities als optredens. Ik hou van verschillende muziekstijlen, van rock en pop tot jazz en funk. Met mijn vorige band hebben we drie nummers opgenomen … meer »

Muzikantenbank user Jamie HappéJamie Happé

Gezocht Hardrock/ Rock Drummer en Bassist

Drummer gezocht in Assen (Drenthe) | 95x bekeken

Gezocht Hardrock/ Rock Drummer Drummer gezocht in Assen (Drenthe) Wij (Fireship) zijn opzoek naar een enthousiaste drummer om de bemanning van het Fireship weer compleet te maken. Fireship is een Hardrock band met een repetoire van covers, aangevuld met eigen werk. We zijn een enthousiaste club van dertigers en we repeteren wekelijks in Assen. ( Tijdens vakanties hebben we een uitwijkmogelijkheid) Het … meer »

Winston

Muzikanten voor seniorenkoor

Bassist en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 82x bekeken

Seniorenkoor Ultimo zoekt vast muzikanten. Voor onze wekelijkse repetitie op dinsdagochtend in Zoetermeer zoeken we muzikanten (die muziekmaken als hobby hebben) die ons ouderenkoor willen begeleiden. Ons koor is in oktober 2023 gestart, bestaat nu uit ca. 18 leden en we zijn nog aan het groeien. Ons repertoire is voornamelijk Nederlandstalige pop- en rockmuziek. Geïnteresseerd? Neem contact op … meer »

Timo Pronk

Jazzdrummer gezocht

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 89x bekeken

Contrabassiste, gitarist en saxofoniste zoeken een jazz drummer, regio Eindhoven. Wij zijn een nieuwe samenstelling van gevorderde muzikanten en willen bekende en onbekende Realbooknummers spelen en andere mooie jazz. Leeftijd onbelangrijk, maar wij zijn 50+. Repetitiedagen zijn in onderling overleg. in eigen repetitieruimte in Geldrop-Mierlo,

Caroline van der Velde

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Roermond (Limburg) | 236x bekeken

Drummer gezocht!Pop-rock coverband regio Roermond zoekt strakke ervaren drummer m/v. Repertoire jaren '70 - '90 en zo breed mogelijk; van Doe Maar tot Thin Lizzy en van Doobie Brothers tot ZZ-Top. Bezetting: drums, bas en 2 gitaristen. Generatie 50+ maar laat dat geen beperking zijn als je 25 bent :-) Eigen repetitieruimte in Roermond waar een Roland TDK-27 repetitieset voor je klaarstaat. Trefwoorden: strak, ervaren, … meer »

Muzikantenbank user GuidoGuido

Drummer en zanger/zangeres Bluesrock gezocht

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 170x bekeken

Gitarist en Bassist (50+) zoeken zanger en/of zangeres en drummer om samen bluesrock te (leren) spelen. Wij hebben ervaring in jaren 80/ 90 rockcoverband maar willen ons ook richten op bluesrock vanaf jaren 70 (FWM, Clapton, Led Zeppelin, CCR, Stones, Hendrix, Black Crowes etc.). We hebben een aardig basisniveau maar kunnen en willen ook nog veel leren. Woon je in de regio Eindhoven, heb je een niveau … meer »

Stefan Maas