Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt drummer

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 280x bekeken

Coverband zoekt drummerPop/Rockband uit Hillegom zoekt een ervaren drummer. Sleutelwoorden: teamplayer, sociaal, humor, gedreven. Ons streven is één optreden per maand te doen en samen muziek te maken in een goede sfeer. Een broodspeler zoeken we niet!! We hebben een eigen studio waar alles klaarstaat en wij 1x per week oefenen. Wij spelen herkenbare pop en rock met uitstapjes naar funk. Leeftijd ong.50-60 jr. Interesse … meer »

Chrissie Weijers

Feestband zoekt drummer

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 669x bekeken

Ervaren drummer m/v gezocht voor de leukste coverband van de bollenstreek. Run4cover is een allround feestband en bestaat uit 6 ervaren muzikanten in de leeftijd tussen 35-50 jaar, die op enthousiaste wijze invulling geven aan bruiloften, feesttenten en bedrijfsfeesten. We gaan van Elvis naar Bruno Mars en van Queen via Nirvana naar Beyonce en dj Paul Elstak. Check de website (run4cover.nl/video) voor … meer »

Harm Jan Mostert

Toetsenist M/V gezocht.

Bassist en Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 511x bekeken

Toetsenist M/V gezocht.Zangeres en gitarist zoeken voor het heropbouwen van een band een toetsenist ! Wij spelen voornamelijk eigen nummers, eventueel wat aangevuld met covers, in het genre pop, rock en blues. ( kijk even naar filmpjes van onze oude bezetting op internet ,youtube om een beetje een idee te krijgen, tik, New Page Band in. Er is veel op internet te zien en te horen, ook wat slechte ..., maar kijk daar een … meer »

Fred van Iterson

Drummer, gitarist en zanger/zangers gezocht voor '80's coverband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 818x bekeken

'80's coverband is op zoek naar een drummer, gitarist en zanger/zangeres. Toetsenist en bassist zijn al gevonden, maar we zoeken jou nog om de band compleet te maken. Wat willen we en wat zoeken we.... De wens is om een coverband te starten die zich richt op de jaren 80, en dan met name de niet de voor de hand liggende nummers die al door zoveel andere coverbandjes worden gespeeld, maar meer … meer »

Bassbokkie

A Tribute To Savatage zoekt drummer

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 379x bekeken

A Tribute To Savatage zoekt drummerWij zijn A Tribute To Savatage en wij zijn op zoek naar een drummer! Wat verwachten wij van jou: - Discipline - Maatvast en/of spelen met clicktrack - Professionele instelling - Ervaring in tribute band en live performance - Metal of prog rock achtergrond Voel jij je geroepen en lijkt het je leuk om prog metal te spelen uit de 90er jaren, stuur mij even een berichtje. De band komt vanuit het … meer »

Muzikantenbank user Ed van WijngaardenEd van Wijngaarden