Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Really Big Band zoekt drummer, trompettist(e),trombonist(e) en baritonsax

Blazer en Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 179x bekeken

Really Big Band zoekt drummer, trompettist(e),trombonist(e) en baritonsaxDe big band van BplusC in Leiden zoekt nieuwe leden. Speel je drums, baritonsax, (bas)trombone of trompet? Kom dan eens langs bij onze repetities op de donderdagavond van 20:00 tot 21:30 op het Rapenburg 22 in Leiden. We spelen gevarieerd repertoire met enthousiaste en betrokken bandleden. De repetities staan onder leiding van Martien de Kam, een ervaren big band speler en dirigent.

Martien de Kam

Positieve gitarist en bassist zoeken positieve band, waar mensen op willen (moeten) dansen.

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 328x bekeken

Goedendag iedereen! Samen met een bevriende bassist wil ik (gitarist, 34 jaar) een nieuwe, leuke band oprichten. Eigen werk, positief, energiek en vrolijk! Ik ben zeker geen prof, maar durf wel te zeggen dat ik een aardig potje spelen. Ideeën in overvloed. We willen zeker geen sound-a-like zijn van een bestaande band, maar als voorbeeld zie ik wel Franz Ferdinand en de Kaiserchiefs. Repeteren … meer »

Rense

Phrasing is op zoek naar een nieuwe drummer, omgeving Zuid-Holland

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 281x bekeken

Phrasing is op zoek naar een nieuwe drummer, omgeving Zuid-HollandPhrasing is op zoek naar een energieke drummer met "metal chops" in Zuid-Holland! We spelen uitdagende doch toegankelijke hardrock/metal (eigen werk, maar denk aan bands als Alter Bridge). We repeteren elke dinsdagavond in Leiden +/- 19:00 tot 23:00 (is bespreekbaar). Op dit moment zijn we druk bezig met het opnemen van enkele nummers, en willen we verder met het schrijven van nieuwe muziek en uiteraard … meer »

Muzikantenbank user Phrasing BandPhrasing Band