Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround gitarist gezocht voor band met optredens.

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 299x bekeken

Hoi gitarist, Wij zijn opzoek naar een allround gitarist voor een partij coverband die veel verschillende stijlen speelt. - Ben jij allround - kan jij op de maandagavond repeteren in Den Haag. - wil jij optreden over het hele land op super leuke gigs. Bij optreden is alles geregeld een drank-arrangement, een goede warme maaltijd. En een goed financiële vergoeding per optreden. Ben jij … meer »

Muzikantenbank user Romeo DebidienRomeo Debidien

Zanger zoekt gitarist voor akoestisch duo

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 233x bekeken

Zanger zoekt gitarist voor akoestisch duoIk ben op zoek naar een gitarist(e) die samen met mij een duo wil beginnen met akoestische covers met als doel af en toe op te treden op bijv. recepties, borrels e.d.. Plezier staat voorop. Qua repertoire denk ik aan bijvoorbeeld Paul Simon, Beatles, Cat stevens, James Taylor, Crowded House, Neil Young, Jack Johnson, Van Morrisson, Gordon Lightfoot, The Kinks, Travis etc. en misschien af en toe een … meer »

Michel van Coevorden

Rock and Roll band zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 203x bekeken

Omdat onze sologitarist een ander genre gaat spelen zijn wij op zoek naar een sologitarist voor onze band Dutch Katz. Rock and Roll en evergreens uit de 50er en 60er jaren. Wij repeteren in Helmond in een eigen repetitieruimte van alle gemakken voorzien. Eigen PA installatie en geluidsman. Een leuk gevulde agenda. Bij interesse gaarne een mailtje naar kees@******.nl of telefoon 06-53937462

Kees van Valen

All female rockband zoekt gitariste

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 148x bekeken

All female rockband zoekt gitaristeHi ladies, all female rockband met standplaats Rotterdam zoekt een stoere gitariste. Zijn er niet zulke piepjonge meiden die graag nog rockmuziek spelen, niet super ervaren zijn, maar toch wel in een band wil spelen, reageer dan vooral. Muziekstijl: denk aan Led Zeppelin, Cranberries, The Ataris, en verder alles wat naar rock ruikt. Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

Muzikantenbank user Petra NieropPetra Nierop

Ervaren hobby leadgitarist gezocht.

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 431x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren hobby leadgitarist om onze band te komen versterken. Band bestaat uit zangeres, drummer, bassist en slaggitarist. Wij spelen voornamelijk guilty pleasure Rock/Pop nummers met een randje. Ontspanning en gezelligheid met elkaar staat bovenaan. We schromen er niet voor om ook zo nu en dan creatief bezig te zijn met het maken van eigen nummers. Voorkeur gaat uit naar … meer »

Ramon Lamers

Gitarist gezocht voor wereldmuziek

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 193x bekeken

We doen repertoire uit alle windstreken, dus van Zap Mama tot Noors en Spaans. Niveau: gevorderde amateur. Het is nog startend in/rond Arnhem. Meerstemmige zang + 2 of 3 instrumentalisten. We zoeken een goede gitarist om dit te begeleiden. We oefenen om de week op dinsdagavond. We zijn met 3 zangeressen, die ook allemaal een instrument spelen (viool, lichte percussie, dwarsfluit).

Ellen

Gezocht: akoestische GITARIST

Gitarist gezocht in Delfzijl (Groningen) | 233x bekeken

Wij,Titia (zang) en Freek (gitaar/mondharmonica) van Pride & Joy zoeken een nieuwe akoestische GITARIST om onze trio weer compleet te maken. Wij spelen pop/rock/country/americana covers. Wat we maar leuk vinden, dus zeer gevarieerd. Bijv. titels als: Sound of the screaming day, So long, Should I stay or should I go, Don't bring me down, About a girl,Mad world,Why not me,Twist in my sobriety, Big … meer »

Muzikantenbank user DoortjeDoortje

Old school death metal band Bölder zoekt slag/sologitarist.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 814x bekeken

Wij zijn een old school death metal band op zoek naar een tweede gitarist die zowel slag als sologitaar beheerst om de gelederen te versterken voor het maken van een vette bak grafkelderherrie en uiteraard optredens. We hebben al een zestal nummers tot onze beschikking en zijn druk bezig met de volgende nummers.Repetie op woensdagavond in Helmond tussen 19.00u en 22.00u.

Muzikantenbank user Tinus1978Tinus1978