Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Experimenteel. minimaal, en geen 4/4

Drummer, Gitarist en Percussionist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 467x bekeken

Ik ben bassist en ik heb al vele jaren een lastig probleem, en moet daar moet nu toch echt maar eens een keer wat aan gedaan worden: ik wil graag de meer "experimentele" kant op in de muziek, maar de muzikanten waar ik normaal gesproken mee samenspeel trekken de stijl die ik zoek niet; (Wat zit je nou toch weer raar te freubelen? Wat is dat nou voor een rare maatsoort? Kunnen we nu weer gewoon Adele … meer »

Bas Glass

Energieke gitarist gezocht!

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 245x bekeken

Doorstartende feestband bestaand uit 2 zangeressen, bassist, drummer/zanger is op zoek naar een energieke allround gitarist. Geen broodspeler, maar een bandlid. Het repertoire bestaat uit snel afwisselende medleys, met de hits van toen tot nu, foute meezingers en guilty pleasures. Repetities vinden iedere woensdagavond plaats in Veenendaal.

Muzikantenbank user Rawbert de la CroixRawbert de la Croix

Veelzijdig, energieke zanger zoekt band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 497x bekeken

Veelzijdig, energieke zanger zoekt bandIk zoek muzikanten om mee te jammen en optreden. Zingen is voor mij een instrument, een vertaling van de energie van het moment. Ik speel ook piano/keybord, jam op viool en schrijf ook eigen materiaal. Ben veelzijdig, heb een flink bereik. Beetje Sting-achtige sound. Bariton met een flinke kopstem. Ik geniet van performen, heb enorm veel energie. Af en toe een gitaarsolo op viool erbij jammen. … meer »

Willem

CoverBand equality zoekt zanger/sologitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 383x bekeken

Coverband Equality is op zoek naar een enthousiaste ervaren (zanger/sologitarist). Wij( bestaande uit een drummer toetsenist.basgitaar slaggitaar en 2 zangeressen spelen nrs vanaf de jaren 60 tot aan de nieuwste nrs van nu. Kom jij ons gezellige team versterken? En heb je tijd om op de maandagen savonds te oefenen?Dan zijn wij op zoek naar jou!! We oefenen net over de grens in Elten ( bij lobith) … meer »

kitty ikink

Allround gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 502x bekeken

OVERBAND ZOEKT GITARIST REGIO ROTTERDAM Wij zoeken voor onze allround coverband een allround gitarist solo / slag. Band heeft een doorstart achter de rug. Proactieve en vriendschappelijke houding is zeer gewenst. En uiteraard is de passie voor de muziek groots aanwezig, en ook de focus op de zakelijke kant is een doel op zich. Repetities vinden plaats in rotterdam in een persoonlijke ruimte van de … meer »

Lo

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 362x bekeken

Wij, zanger, toetsenist, bassist en drummer, zijn op zoek naar een (slag) gitarist die door zijn bijdrage ons repertoire de rock sound geeft die het nodig heeft. De muziek stijl / keuze is Tiroler Rock muziek, denk hierbij aan bijvoorbeeld de Schürzenjäger. Maar ook feest nummers die met dezelfde Tiroler rock insteek gespeeld worden. Heb je interesse, komt eens langs dan kunnen we kijken of er … meer »

Marc Pagen

Muzikant till Fusion band?

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 600x bekeken

Hi, are you interested in building up a fusion group in the style of Frank Mccomb, Nickolas Payton, Ramsey Lewis etc? I am a (nonprofessional) bassist 50+ and would like to initiate ( or join) a band in this direction. I like a lot to groove and the complexity of the style and would like to start with 2 or 3 engaged hobby musicians slowly building up a repertoire within weekly rehearsals. Looking … meer »

Muzikantenbank user Ingo CoenenIngo Coenen

All female rockband zoekt gitariste

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 502x bekeken

All female rockband zoekt gitaristeHi ladies, all female rockband met standplaats Rotterdam zoekt een stoere gitariste. Zijn er niet zo piepjonge meiden die graag nog rockmuziek spelen, niet super ervaren zijn, maar toch wel in een band wil spelen, reageer dan vooral. Muziekstijl: denk aan Led Zeppelin, Cranberries, The Ataris, en verder alles wat naar rock ruikt. Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

Muzikantenbank user Petra NieropPetra Nierop