Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Electro

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 164x bekeken

Hallo, Ik ben opzoek naar een toetsenis(te) en of zanger(es) Het doel is om ambient electro, berlin school , musique concrete achtige muziek te gaan maken met spoken word/zang. Zelf ben ik sounddesigner/geluidstechnicus, maar speel ook toetsen. Mijn woonplaats is Gorinchem. Woon jij in de driehoek Utrecht Rotterdam Den Bosch dan zal dat mooi zijn. Regelmatig repeteren en via internet ideeen heen … meer »

Muzikantenbank user boudewijn van den bergboudewijn van den berg

Rock coverband zoekt gitarist en zanger/zangeres

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 753x bekeken

Rock coverband zoekt gitarist en zanger/zangeresWij zijn opzoek naar een zanger/zangeres en een gitarist slag/solist We bestaan al sinds 2009 Onze zanger en een van onze gitaristen is gestopt , wij willen graag een doorstart maken Leeftijd maakt niet echt uit als er goede klik is onder elkaar en leuk kan spelen dan komt de rest vanzelf We beschikken over een eigen oeffenruimte in Boven-hardinxveld 1 keer in de 2 weken repeteren max 8 optredens … meer »

Muzikantenbank user FrançoisFrançois

Pedal steel gitarist(e) gezocht voor country/pop band

Gitarist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 301x bekeken

Wij spelen nu ruim een half jaar met elkaar en ons repertoire bestaat uit "Golden Oldies" in het genre country- en popmuziek (Alabama, CCR, Crosby Stills & Nash, Eagles, Cash, etc). Onze bezetting bestaat nu uit gitaar, keyboard, bas, drum en zang. Wij zoeken nu een pedal steel gitarist(e) erbij voor dat typische country geluid. Onze band bestaat nu uit 50 plussers (mannen).

Fred Ponsen