Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Lead zangeres gezocht met eigen vervoer

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 124x bekeken

The uprisers zoeken een lead zangeres voor hun catch a fire tour 2019 Moet in het bezit zijn van eigen vervoer en een dosis doorzettings vermogen en goede zanglijnen kunnen bedenken en zingen. We spelen eigen werk. Repeteren in Dordrecht op zaterdag vanaf 16:00 uur Hierbij muzieklink: Website: https://www.youtube.com/watch?v=NQmcoh_MgiU

bass

Bassist en drummer voor old school punkrock gezocht

Bassist en Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 138x bekeken

Ervaren frontman (gitaar en zang) zoekt bassist en drummer om energieke punkrock te maken in de stijl van Ramones en oude Misfits. Beetje ouwe Motörhead eventueel. Geen pop punk svp. Muzikanten die erbij tevens een (eenvoudige) 2e stem kunnen zingen zou natuurlijk het mooist zijn. Omgeving Dordrecht. Eerst maar eens als power trio wat covertjes spelen en als het klikt samen nummers schrijven. Niet … meer »

Rien Dekker

Ervaren bassist voor coverband

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 332x bekeken

Wij zijn een coverband in oprichting regio Zuid Holland, Brabant, Utrecht. Onze zeer ervaren bezetting bestaat uit zang, keyboards, gitaar, drums. We willen niet lang repeteren, maar snel aan de slag met betaalde optredens. Wil je meer weten neem dan contact met ons op.

Muzikantenbank user Eric SimonisEric Simonis

Muziekanten gezocht voor een Funk/Metal/Rock/Jazz band in Zwijndrecht/Dordrecht/Ambacht

Drummer en Gitarist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 190x bekeken

Hoi! ik ben Andre, ik ben een zanger van 16 uit Zwijndrecht. Ik en mijn vriend die een bassist is willen een band beginnen. Wij zoeken Twee gitaristen een lead gitarist, rythm gitarist en een drummer van 13-18 Bands die wij leuk vinden zijn: RHCP Jamiroquai Rammstein BMTH The Cure Greenday Queen Wij hebben dus al een zanger en een bassist Als je geinterreseerd bent laat dan een bericht achter, … meer »

Muzikantenbank user Andre PieczaraAndre Pieczara

Wij zijn op zoek naar een ervaren solo/slaggitarist

Gitarist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 636x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren solo/slaggitaristVoor onze goed draaiende allround feest & Partyband zijn wij op zoek naar een beslist ervaren allround solo/slaggitarist. Ons repertoire is heel breed van Andre Hazes tot Golden Earring en van Jan Smit tot Queen. Ons repertoire is ook groot, dus daar mag niet te gemakkelijk over worden gedacht. Onze band bestaat uit : 2 Zangeressen, 1 Zanger/ Trompettist, Drums/ zang, Toetsen/zang , Solo/slaggitaar … meer »

Muzikantenbank user Jaap de NeefJaap de Neef