Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The uprisers zijn op zoek naar een lead tevens backing zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 211x bekeken

The uprisers zijn op zoek naar een lead tevens backing zangeres Huidige bezetting:basgitaar-slag gitarist-zangeres(1x)-drums Repeteren Zaterdag om 16:00 uur in Zwijndrecht We spelen eigen nummers . muziek link:https:https://www.youtube.com/watch?v=nYuUWppImpA muziek link:https:https://www.youtube.com/watch?v=NQmcoh_MgiU Website: https://twitter.com/BandTheUprisers Leeftijdscategorie: … meer »

Muzikantenbank user The UprisersThe Uprisers

Deathmetal band zoekt drummer

Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 93x bekeken

Wij zijn een Deathmetalband uit Dordrecht. We zijn een professioneel ingestelde band, met een gezamenlijk doel voor ogen, het opnemen van een album en optreden. Wij zijn op zoek naar een drummer in de leeftijd van 25 tot 40 jaar. (ben je iets jonger of ouder reageer gerust) Wij zoeken: - Iemand die dubbel bass en blastbeats beheerst. - Iemand met fatsoenlijke eigen spullen voor optredens. … meer »

Christhammer

Wij zijn op zoek naar een Roadie

Overig gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 204x bekeken

Voor onze goed draaiende allround feest & Partyband zijn wij op zoek naar een Roadie. Werkzaamheden, samen met onze geluidsman de installaties opzetten en drumstel opbouwen, verder tijdens de optredens hand en span diensten verrichten. Na afloop weer alles afbouwen en inladen.. Onze band bestaat uit : Zangeres/, Zanger/ Trompettist, Drums, Toetsen, Solo/slaggitaar en basgitarist.

Peter Both

Wij zijn op zoek naar een ervaren allround bassist

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 303x bekeken

Voor onze goed draaiende allround feest & Partyband zijn wij op zoek naar een beslist ervaren allround bassist. Ons repertoire is heel breed van Andre Hazes tot Golden Earring en van Jan Smit tot Queen. Ons repertoire is ook groot, dus daar mag niet te gemakkelijk over worden gedacht. Onze huidige bassist zal de nieuwe bassist inwerken. Onze band bestaat uit : Zangeres/, Zanger/ Trompettist, Drums, … meer »

Jaap de Neef

Stevige rockband zoekt zanger(es) omgeving Gorinchem

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 239x bekeken

Wij zijn een nieuwe rockband bestaande uit ervaren muziekanten met drums, bas en twee gitaren en zijn op zoek naar een zanger, of zangeres. We willen ons voornamelijk richten op covers. We hebben er al een behoorlijk aantal op de plank liggen om gelijk mee aan de slag te kunnen, maar ook nieuwe covers en ideeën zijn welkom. Ons motto is we spelen serieus, maar vinden gezelligheid en sfeer in de band … meer »

Peter

Punkband zoekt slagwerker

Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 186x bekeken

Punkband zoekt slagwerkerBeste Slagmannen! Wij zijn Global Hericide; Hardcore Punk uit regio Dordrecht. Wij zijn (naast een zanger) NOG STEEDS dringend op zoek naar een drumbeest! Het potentiële nieuwe lid moet bekend zijn met hardcore punk, te vergelijken met Total Chaos, The Casualties, Pennywise, Discharge, The Exploited, etc. Wij hebben een redelijk repertoire van enkel eigen werk en nieuwe nummers zijn altijd in de … meer »

Muzikantenbank user Less HowlingLess Howling

Hardcore Punkzanger gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 183x bekeken

Hardcore Punkzanger gevraagdHallo punkers (voor zover ze nog bestaan)! Wij zijn Global Hericide; Hardcore Punk uit regio Dordrecht. Wij zijn NOG STEEDS dringend op zoek naar een zanger! Het potentiële nieuwe lid moet bekend zijn met hardcore punk, te vergelijken met Total Chaos, The Casualties, Pennywise, Discharge, The Exploited, etc. Wij spelen enkel eigen werk en nieuwe nummers zijn altijd in de maak. Wij houden van lol, … meer »

Muzikantenbank user Less HowlingLess Howling

Shoot zoekt Percussionist

Percussionist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 246x bekeken

SHOOT een 7 man/vrouw formatie bestaande uit 3 zangeressen, gitaar, toetsen, drums, bas en saxofoniste Is per direct opzoek naar een percussionist man / vrouw in de omgeving Rotterdam Dordrecht Sliedrecht. Wij spelen nummers van onder andere: Chic, Kool & The Gang, Alicia Keys, Stevie Wonder, Josh Stone, De lekkere soul / disco nummers. Wij zijn gedreven muzikanten die gezelligheid en … meer »

Antoine Krebbeks