Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 137x bekeken

Zanger gezocht!BASSIST EN ZANGER voor rock/blues band omgeving Breda / Dordrecht / Rotterdam. Wij, drummer en gitarist (zeer ervaren) zijn hard opzoek naar een bassist en zanger. Ben jij tussen de 25 en 50 en lijkt je het tof een nieuw bandje op te zetten met voorkeur in het begin wat covers en gaande weg eigen muziek te gaan maken? Stuur me een mailtje. Invloeden Gary Moore / Toto / Gary Clark jr / Rival Sons … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

Basist en zanger gezocht

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 192x bekeken

GEZOCHT! BASSIST EN ZANGER voor rock/blues band omgeving Breda / Dordrecht / Rotterdam. Wij, drummer en gitarist (zeer ervaren) zijn hard opzoek naar een bassist en zanger. Ben jij tussen de 25 en 50 en lijkt je het tof een nieuw bandje op te zetten met voorkeur in het begin wat covers en gaande weg eigen muziek te gaan maken? Stuur me een mailtje. Invloeden Gary Moore / Toto / Gary Clark jr … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

Deathmetal bende zoekt bassist

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 157x bekeken

Voor o.a. de komende live optredens zijn wij op zoek naar een bassist om onze lineup compleet te maken. We zoeken iemand die gedreven is en snel dingen op pakt. Een mix van een professionele instelling, humor en gezelligheid. De chemie/klik is voor ons erg belangrijk. Het is van belang dat je fatsoenlijke apparatuur hebt, waar je ook mee kunt optreden. We hebben een eigen oefenruimte in Dordrecht, … meer »

Muzikantenbank user ChristhammerChristhammer

Drummer Gezocht

Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 123x bekeken

DRUMMER GEZOCHT 🥁: Wij zoeken een nieuwe drummer die bij ons wilt komen drummen en die het natuurlijk het podium op durft. Kan jij een beetje drummen en durf je het aan? Ben jij tussen de 16 - 20 jaar en kom je uit de omgeving Dordrecht? Neem dan contact op via 1 van de volgende manieren: Stuur een berichtje naar @resestband op Instagram 🗣️ Mail naar: rssband.info@*****.com 📨 Wordt … meer »

Senne Flach

Gitarist Gezocht

Gitarist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 312x bekeken

Gitarist GezochtGITARIST GEZOCHT🎸: Wij zoeken een 2de gitarist die bij ons wilt komen spelen en die het natuurlijk het podium op durft. Kan jij een beetje spelen en durf je het aan? Ben jij tussen de 16 - 20 jaar en kom je uit de omgeving Dordrecht? Neem dan contact op via 1 van de volgende manieren: Stuur een berichtje naar @resestband 🗣️ Bell/app naar: +31 6 26032769 📞 Mail naar: rssband.info@*****.com … meer »

Senne Flach

Zanger Gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 276x bekeken

Zanger GezochtZANGER GEZOCHT🎤: Wij zoeken een zanger die bij ons wilt komen zingen en die het natuurlijk een frontman durft te zijn. Kan jij een beetje zingen en durf je het aan? Ben jij tussen de 16 - 20 jaar en kom je uit de omgeving Dordrecht? Neem dan contact op via 1 van de volgende manieren: Stuur een berichtje naar @resestband 🗣️ Bell/app naar: +31 6 26032769 📞 Mail naar: rssband.info@*****.com … meer »

Senne Flach