Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband opstarten

Drummer, Gitarist en Overig gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 378x bekeken

Hallo, Ben je een “oudere” jongere (50+) en heb je zin om gezellig (weer) met anderen muziek te maken? Ik ben een 59 jarige bassist en wil graag een coverbandje oprichten waarbij gezelligheid en plezier voorop moeten staan. Ervaring is altijd meegenomen maar niet direct noodzakelijk. Wel vind ik het belangrijk om serieus aan de slag te gaan met als doel op te gaan treden. Repertoire: Mijn muzikale … meer »

Muzikantenbank user Guus DonsenGuus Donsen

Rockband zoekt drummer

Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 123x bekeken

Mudbone zoekt drummer; wij maken stevige bluesrock van eigen makelij zowel als covers. Referenties Bonamassa, Trout, Gov't Mule, Young,etc. Americana Rock en blues. Repetitie op vrijdagavond in Dordrecht, het doel is optreden, CD opname maar ook veel plezier maken. Eigen oefenruimte. Interesse?

Frank de Visser

All-round band zoekt goede, ervaren bassist.

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 300x bekeken

All-round band zoekt goede, ervaren bassist.All-round band uit Dordrecht (40-60jr) zoekt gedegen, goede en ervaren bassist die van wanten weet. Wij zijn voortgekomen uit twee onlangs gestopte commerciële bands die we samengevoegd hebben. Mensen met heel veel podiumervaring die graag weer snel de planken op willen met een leuk repertoire van dance- en rockclassics + een flinke scheut country-poprock. (foto en link uit verleden...)

Muzikantenbank user Wim van den OeverWim van den Oever

Metal band - MEMORIAL - zoekt bassist (of gitarist)

Bassist en Gitarist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 150x bekeken

Wij, Memorial zijn een metal band met eigen oefenruimte in Albasserdam. Begin 2000 speelde we black metal, maar de laatste jaren enkel covers van diverse bands die we leuk vinden (Dissection, Satyricon, Watain, At the gates etc). Onze muziek smaak is zeer breed, er is dus van alles mogelijk. We willen heel graag optreden, maar een bassist (of gitarist) ontbreekt al enige tijd. Heb je zin om bij … meer »

Roeland

Muzikanten gezocht voor moderne kerk

Bassist, Gitarist en Percussionist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 282x bekeken

Evangelische gemeente Immanuel te Dordrecht is op zoek naar muzikanten voor de reguliere kerkdiensten op zondagmorgen. We zijn op zoek naar twee (elektrisch/akoestisch) gitaristen, bassisten en een drummer/percussionist. We zijn op zoek naar getalenteerde muzikanten die daarnaast ook zelf christen zijn. Om deel uit te maken van een band hoeft een muzikant geen lid te zijn van Immanuël. We verwachten … meer »

Tim van Dijl

Bassist, zangeres en saxofonist geZocht!

Bassist, Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 685x bekeken

Zangeres(Sen),bassist en saxofonist Wij, zangeres, gitarist, toetsenist en drummer, zijn op zoek naar een groovey bassist, een soulvolle zangers en/of achtergrondzangeressen en een funky saxofonist! Wij zijn een band met muzikanten die allemaal hun sporen wel hebben verdiend, graag lekkere soul, disco en wat rock muziek willen spelen, af en toe het podium op, maar geen druk meer willen voelen … meer »

The new soulsensations

Global Hericide zoekt drumbeest

Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 202x bekeken

Global Hericide zoekt drumbeestBeste Slagmannen! Na vijftien jaar succes met onze vorige band, hebben we een doorstart gemaakt onder de naam Global Hericide. Hierdoor zijn we nu weer dringend op zoek naar een drumbeest om ons te completeren. Het potentiële nieuwe lid is niet vies van herrie -bij voorkeur punk- en heeft geen 160 bpm mentaliteit! Wij oefenen tweewekelijks te Dordrecht. Reaguursels via ons e-mailadres: globalhericide … meer »

Muzikantenbank user Less HowlingLess Howling

The uprisers zijn op zoek naar een lead tevens backing zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 321x bekeken

The uprisers zijn op zoek naar een lead tevens backing zangeres Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) The uprisers zijn op zoek naar een lead tevens backing zangeres Huidige bezetting:basgitaar-slag gitarist-zangeres(1x)-drums Repeteren Zaterdag om 16:00 uur in Zwijndrecht We spelen eigen nummers . muziek link:https:https://www.youtube.com/watch?v=nYuUWppImpA muziek link:https:https://www.youtube.com/watch?v=NQmcoh_MgiU Website: … meer »

Muzikantenbank user The UprisersThe Uprisers