Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist slag/solo

Gitarist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 284x bekeken

Slag/solo gitarist gezocht voor coverband. Spelen voor plezier en oefenen één keer per week in eigen oefenruimte waar de instrumenten kunnen blijven staan. Naast deze zou zang een extra toevoeging zijn Band bestaat uit solo gitarist, basgitarist, toetsenist, drummer en zanger. De leeftijd loopt uiteen van 40 t/m 61 jaar. Locatie Alblasserdam info:06-82762267

H den nOuden

Wij zijn op zoek naar een ervaren solo/slaggitarist

Gitarist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 471x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren solo/slaggitaristij van Feest & Party band VIVACE zijn op zoek naar een beslist ervaren gitarist. Wij spelen een heel breed repertoire het golft van Andre Hazes tot Golden Earring en van Jan Smit tot Queen, en alle goede muziek uit de jaren 70, 80, 90, 2000 en heden waarin ook Nederlandstalig en alle dansmuziek. In ons repertoire zitten veel eigen gemaakte medleys. Wij hebben een leuke groep bestaande uit: 2 zangeressen, … meer »

Muzikantenbank user Jaap de NeefJaap de Neef

Jonge muzikanten gezocht voor een AltRock bandje in Zwijndrecht/Dordrecht

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 298x bekeken

Ik ben een bassist van 16 uit Zwijndrecht en ik wil graag een bandje vormen samen met muzikanten die ongeveer tussen de 15 en 22 jaar oud zijn. Je hoeft niet veel ervaring te hebben, enthousiasme en het verlangen om beter te worden is voor mij veel belangrijker. Bands die mij heel erg inspireren zijn: -Muse -Placebo -Radiohead -System of a down -RHCP -Audioslave Ik heb al een gitarist gevonden. Ik … meer »

Misja

Gezocht drummer

Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 369x bekeken

Hallo wij zijn Richard en Patrick een gitarist en bassist van in de 40. Wij spelen nu een aantal jaar samen en zitten wat niveau betreft tussen beginner en gevorderd in. We willen graag een band oprichten met als richting Rock/Classic rock/ Indierock Dus gezelligheid, maar serieus muziek maken. En in de toekomst voor de fun optreden. Er is een oefenruimte beschikbaar in Sliedrecht en oefenen 1x … meer »

Muzikantenbank user PatrickPatrick

Paramost zoekt: The next Hayley Williams voor een PARAMORE cover project

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 385x bekeken

Voor een PARAMORE cover/tribute band project zijn wij op zoek naar the next Hayley Williams Hayley Williams heeft natuurlijk haar zeer specifieke eigen stijl. Niet alleen is haar stem geluid uitzonderlijk ook haar uitstraling (haardracht, haarkleur, kledingstijl) en haar presentatie op het podium is kenmerkend voor deze band. Om deze performance als band zo goed mogelijk te benaderen zijn wij opzoek … meer »

Gitaarles Drechtsteden

BWARM Gospelband zoekt.... (Papendrecht)

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 435x bekeken

Toetsenist, Gitarist en zanger/zangeressen BWARM is een gospelband en heeft nog altijd ruimte voor gepassioneerde en getalenteerde muzikanten, zangers, zangeressen. Muziek stijlen lopen uiteen van Bethel naar Third Day, maar we willen er wel een eigen sound aan geven. Leeftijdsindicatie tussen 25 en 55 jaar. Voor meer informatie bezoek onze website www.bwarm.nl

B Warm