Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht gitarist slag/solo

Gitarist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 296x bekeken

Gezocht gitarist slag/soloWij zijn opzoek naar een ervaren gitarist Die het leuk zou vinden om met ons een leuke set neer te kunnen zetten in kroegen / festivals Wij bestaan al sinds 2009 maar een van onze gitaristen is helaas gestopt Onze setlist is gevarieerd van Saxon thin lizzy zz Top metallica Ac/Dc whitesnake the cult gary moore stone temple pilots En nog meerdere ... Als je enkele solo's op je rekening kan nemen … meer »

Muzikantenbank user FrançoisFrançois

Wij zijn op zoek naar een ervaren achtergrond/solo zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 208x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren achtergrond/solo zangeresAls aanvulling zijn wij op zoek naar een Ervaren achtergrond/solo zangeres Onze band Allroundband VIVACE De naam zegt het al, wij spelen allround, al de goede nummers vanaf de jaren 60 tot aan heden En natuurlijk ook Nederlandstalig. Onze band bestaat uit; 2 zangeressen, 1 zanger/trompettist, toetsenist, solo/slaggitarist, bassist en drummer. Wij spelen door geheel Nederland Wij … meer »

Muzikantenbank user Jaap de NeefJaap de Neef

Lead vocal gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 313x bekeken

Ervaren muzikanten zoeken leadvocal (voorkeur Zangeres)met ervaring om band op te starten . Doel is lekker muziek maken en werken naar optredens. Genre : All round muziek , nummers die je altijd had willen brengen . Repeteren in Zevenbergen . Samenstelling . Toetsen ,drums & backingvocals, Bas, gitaar & backingvocals. Contact . Ron.willemse@*****.com

Ron Willemse

Pop/Rock Coverband Jackman's Blue zoekt Drummer

Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 378x bekeken

Jackman’s Blue is een Strakke Pop/Rock Coverband die al meer dan 25 jaar actief aan de weg timmert. We treden met grote regelmaat op (20-25 gigs per jaar) en doen dit met volle overgave. Spelplezier en enthousiasme is ons uitgangspunt! Naast de samenzang en de vette gitaren is ook het gedoseerd bandgeluid van Jackman’s Blue onderscheidend. 10 jaar geleden is de keuze gemaakt om te gaan spelen … meer »

Mathieu Doeland