Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Lucky Rider zoekt zanger m/v

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Lucky Rider: een band met een "bekende hits" americana repertoire, maar wel met "ballen". Optredens worden voornamelijk gezocht in (food-)truck- en overige -festivals. Optredens zullen mogelijk ook in Duitsland gedaan worden. Repeteren in Dordrecht. Doel is een band met "pit", waarin voornamelijk bekendere nummers gespeeld worden voor een algemeen publiek. Wij zoeken een zanger(-es). Meerstemmige … meer »

Muzikantenbank user Eppo FrankenEppo Franken

Blues/rockband

Toetsenist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 126x bekeken

Ha toetsenist, wij zijn een blues/rockband in oprichting in de omgeving Dordrecht (Alblasserwaard). De leeftijd van de muzikanten loopt van 50 tot 70 jaar. De bedoeling is dat we gaan repeteren in Dordrecht (poppodium). Graag een snelle muzikale reactie. Piet

Piet

Zoektocht naar bandleden !

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 322x bekeken

Zoektocht naar bandleden !Wij zijn vortex een band in oprichting en we zijn op zoek naar enthousiaste leden.samen met een Band coach oefenen we in Dordrecht ikzelf ben 17 en onze gitarist is 18 . Onze style is een combinatie van classic rock alternatieve rock en Metal . Ik speel Basgitaar en we hebben al een goede leadgitarist. We zijn al bezig aan een repertoire aan eigen geschreven nummers . Ben je tussen de 15 en de 20 kom … meer »

Muzikantenbank user Sem Van LelieveldSem Van Lelieveld

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 391x bekeken

Hoi! Ben jij onze nieuwe zanger(es) van onze leuke band? We hopen van wel. Wij zijn The Badgers en wij zijn vier vrienden van middelbare leeftijd die lekker muziek willen maken en lol willen hebben. Wij bestaan uit twee gitaristen, een drummer en een bassist. De gezelligheid staat voorop en no worries als het een keer fout gaat. We spelen rock uit de jaren 90 en denk dan aan Green Day, Nirvana en … meer »

Muzikantenbank user Peter VeldPeter Veld

Zoektocht naar bandleden!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 420x bekeken

Hoi ik ben Sem(17) en ik speel basgitaar normale gitaar en drums . Ik ben momenteel bezig om een band op te richten in de omgeving van Dordrecht. Ik zelf speel Basgitaar en we hebben al een goede lead gitarist . We hebben een oefenruimte en bandcoach en we spelen voornamelijk Rock . Onze favoriete bands zijn : Nirvana Black sabbath Red Hot Chili peppers Guns N Roses Queen Metallica mötley cruë … meer »

Muzikantenbank user Sem Van LelieveldSem Van Lelieveld