Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer voor originele band gezocht in Dordrecht

Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 259x bekeken

Hoi, ik ben Mark en speel gitaar met René op bas, wij zijn op zoek naar in drummer om in Dordrecht regelmatig te gaan repeteren om aan ons repertoire te werken. Eigen werk, ondertussen al een nummer of 15. Als de basis er is nodigen we anderen muzikanten uit om ook met ons mee te gaan spelen. We kunnen vrijwel op iedere dag,met voorkeur voor door de week en het liefst s'middags, maar het kan ook s'ochtends … meer »

Muzikantenbank user Mark EckhardtMark Eckhardt

Muziek maatje gezocht - Omgeving Gorinchem

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 415x bekeken

Muziek maatje gezocht - Omgeving GorinchemHey, ik ben Edgar, 44 jaar en woonachtig in Gorinchem. Ik heb op zoek naar muzikanten om samen muziek te maken. Ik speel zelf een aantal jaren akoestische gitaar en zou deze passie graag met anderen delen. Vooralsnog natuurlijk gewoon bij elkaar in de huiskamer. Ik heb in principe geen ambities om op te treden, maar als we een klik hebben en we kunnen een aantal nummers fatsoenlijk spelen… dan … meer »

Edgar

Zangeres

Overig gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 265x bekeken

Ben opzoek naar een jazz combo. Of een PIANIST… In de buurt van Dordrecht…. Heb vele jaren ervaring en wil weer graag samen muziek maken.. Neem contact op als je meer wilt weten. Ook NEDERLANDS is zeker welkom…

Muzikantenbank user AnjaAnja

Zoektocht naar bandleden !

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 402x bekeken

Hoi. Ik ben sem (17) en ik zoek leeftijdgenoten om een band mee te beginnen in de omgeving dordrecht . Zelf ben ik bassist , we zoeken nog een zanger/zangeres een drummer en een gitarist. Ik ben in bezit van een oefenruimte en bij iedere repetitie is er een profesionele bandcoach aanwezig .Ik heb zelf autisme maar als je niks hebt ben je ook van harte welkom ! . We spelen voornamelijk rock en metal … meer »

Sem

Saxophonist(e) gezocht

Blazer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 303x bekeken

Cole & the Creatives uit Dordrecht is een gezellige band met zangeres, gitarist, bassist, toetsenist en percussionist. Wij spelen prachtige ballads in verschillende genres en tempo's en zoeken als aanvulling een saxophonist(e) die het niet erg vindt om zelf mooie aanvullingen te zoeken op bestaande covernummers en die het heerlijk vindt om regelmatig een mooie solo te spelen. Wij spelen o.a. nummers … meer »

Nicole Tetteroo