Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Kersverse band zoekt nog een enthousiaste toetsenist

Toetsenist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 324x bekeken

Wij hebben inmiddels een band geformeerd. Wij moeten nog bij elkaar komen maar zijn nog op zoek naar een enthousiaste toetsenist!De band bestaat nu uit;een drummer, een altsaxofoniste, een bassist, een gitatariste en een zanger en een zangeres. Zelf zijn wij nog maar twee tot drie jaar muziek aan het maken en hebben (individueel...niet met elkaar dus) les. Muziekgenre; jazz, blues, soul, swing...De … meer »

Ellen Klootwijk

Souled & Pepper zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 341x bekeken

Souled & Pepper zoekt zangeresSouled and Pepper speelt voornamelijk voor het plezier, we repeteren eens per 2 weken en streven naar ongeveer 4 optredens per jaar. De optredens lopen uiteen van personeelsfeestjes tot optredens in het lokale café en de achtertuin van tante Truus. De bezetting bestaat uit: drums, bas, gitaar, toetsen, trombone, altsax, trompet, zanger en zangeres. We repeteren op vrijdagavond in een schoolgebouw … meer »

Muzikantenbank user René SnelRené Snel

Vraag je

DJ en Geluidstechnicus gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 45x bekeken

Hallo allemaal Ik heb een vraag je aan jullie ik ben een studio aan het bouwen op mijn kamer en ik vraag me af of die versterken goed is die ken mijn helpen met aansluiten en met mijn kabels de halen voor mij studio ik woon in Zwijndrecht

John tempelaar

Metal band - MEMORIAL - zoekt bassist (of gitarist)

Bassist en Gitarist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 232x bekeken

Wij, Memorial zijn een metal band met eigen oefenruimte in Albasserdam. Begin 2000 speelde we black metal, maar de laatste jaren enkel covers van diverse bands die we leuk vinden (Dissection, Satyricon, Watain, At the gates etc). Onze muziek smaak is zeer breed, er is dus van alles mogelijk. We willen heel graag optreden, maar een bassist (of gitarist) ontbreekt al enige tijd. Heb je zin om bij … meer »

Roeland