Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nederland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Sologitarist gezocht Allround Coverband NoSense

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 11x bekeken

Sologitarist gezocht Allround Coverband NoSenseGezocht een goede 2e sologitarist. Allroundcovers met vooral de hitklassiekers die het kroegpubliek de dansvloer op krijgt. Repeteren elke maandag avond bij BBsound Bredeweg Zevenhuizen (Naast de A12) Ter indicatie de volgende nummers: Long train running Iedereen is van de wereld You oughta know Paid my dues I put a spell on you (CCR versie) Sex on fire Crazy little thing called love Like … meer »

Toon

Bassist

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 68x bekeken

Zangeres en Drummer zoeken een Bassist voor het formeren van een Poprock/Rock Coverband leeftijd categorie 50 jaar en ouder. Zin en tijd laat wat van je horen. Groetjes A.J

Muzikant

Gitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 65x bekeken

Zangeres Drummer zijn opzoek naar een Gitarist voor het formeren van een Poprock/Rock Coverband. Heb je zin en tijd reageer. Leeftijd categorie 50 jaar en ouder. Groetjes A.J

Muzikant

Funky Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 63x bekeken

Yo toestsenist, Wij zoeken jou voor onze onlangs opgestarte band (Funky Peeps). Zang, gitaar, drums en bas zijn er al maar voor een vetter geluid ben jij echt nodig. Om de gedachte te bepalen: de band Scary Pockets, covers in een ander, funky, jasje. En er ligt ook eigen werk in de lade maar met uitzicht op een gig einde zomer wordt er nu hard gewerkt aan repertoire opbouw. Geen pro spelers maar … meer »

Muzikantenbank user hans Kuykenshans Kuykens

Zangeres / zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 225x bekeken

Voor onze band zijn we op zoek naar een zangeres of zanger. Wat we gaan spelen? Dat vullen we samen in, maar denk aan soul/blues/ rythm&blues/een beetje jazzy. Wij zijn drie ervaren muzikanten (bassist, gitarist en drummer)die al vele jaren in verschillende bands en ook met elkaar hebben gespeeld. We oefenen in principe wekelijks op dinsdag in Hillegom.

Ron Prins

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 115x bekeken

SIMONE & FRIENDS coverband zoeken: TOETSENIST en DRUMMER Genre: dansmuziek/funk/soul/rock etc. De bezetting is nu: 1 bassist : Ed Westhoek 1 zangeres : Simone Wassenaar 2 gitaristen : Dave Feddes en Evert Lekkerkerk Voor info: Evert Lekkerkerk 064095296 Op youtube zijn een aantal filmpjes te zien van ons optreden op de Houtmansconcerten in Gouda.

Muzikantenbank user Evert LekkerkerkEvert Lekkerkerk

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 189x bekeken

SIMONE & FRIENDS coverband zoeken: TOETSENIST en DRUMMER Genre: dansmuziek/funk/soul/rock etc. De bezetting is nu: 1 bassist : Ed Westhoek 1 zangeres : Simone Wassenaar 2 gitaristen : Dave Feddes en Evert Lekkerkerk Voor info: Evert Lekkerkerk 0640952968 Op youtube zijn een aantal filmpjes te zien van ons optreden op de Houtmansconcerten in Gouda.

Muzikantenbank user Evert LekkerkerkEvert Lekkerkerk

Gitarist omgeving Kampen

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 105x bekeken

Wij, zanger en toetsenist zijn op zoek naar een gitarist, om melodieuze en voornamelijk akoestische muziek te maken. We spelen deels covers en deels eigen muziek. We zijn beide gepensioneerd, dus kunnen er best wat tijd in steken.

Fokke Dijkstra