Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Funky all women brassband zoekt drummer/percussionist en extra blazers

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 154x bekeken

Lekker met de meiden... in een funky brassband. Zelf nummers schrijven en daarmee het podium op en de festivals langs. Doe jij mee? We zijn met een groepje blazers (leeftijd 20-40 omgeving Utrecht/Amsterdam) alvast van start gegaan en zoeken enthousiaste, ervaren bandgenoten (v!) voor de drums/percussie (eventueel aangevuld met elektronische effecten), en extra blazers. Vooral trompet, tenorsax, trombone … meer »

saxdulot

Ben jij die toetsenist(e) of saxofonist(e) die we zoeken?

Blazer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 166x bekeken

Hoi, wij zij Bryll. Een 5 man sterke band uit Houten bestaande uit Zangeres, drummer, bassist en 2 gitaristen in de leeftijd van 25 tot 50 jaar. Wat wij nou eigenlijk nog missen zijn een toetsenist(e) en een saxofonist(e) om het geheel helemaal compleet te krijgen. Plezier hebben in het samen muziek maken staat bij ons voorop en een optreden hier en daar hoort daar zeker bij. Ons repertoire is … meer »

Richard Phielix

Trombonist of Baritonsaxofonist gezocht voor goedlopende hoog amateurniveau coverband Utrecht

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 141x bekeken

Dag collega muzikanten! Wij zoeken een trombonist of baritonsaxofonist voor onze goedlopende coverband (www.groovecontrol.nl). Sectie met trompet en tenorsax. Hoog amateurniveau. Repetities eens per twee weken op maandagavond in Utrecht. Doel circa 15 optredens per jaar. Repertoire bestaat uit soul, funk, pop nummers van jaren 80 tot nu. Check: https://www.facebook.com/koetstock/videos/2075727035972524/ voor … meer »

Muzikantenbank user Joran DikkenJoran Dikken