Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pianist/toetsenist en bassist gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 153x bekeken

Hoi, ik ben Julia (22 jaar) en ik ben als zangeres een band aan het oprichten met bandleden in de leeftijdscategorie van 18 t/m 25 jaar. Ik zoek nog een pianist/toetsenist en bassist (die ook gitaar kan spelen). Ik zoek bandleden in de omgeving Gennep die al technisch wat gevorderd zijn op hun instrument. Mijn genre is pop met invloeden van country en rock/rock n' roll. Momenteel zing ik veel covers, … meer »

Muzikantenbank user Julia van DodewaardJulia van Dodewaard

Goede zanger/frontman gezocht voor swingende coverband met zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 376x bekeken

De Castle Lords is een 5-mans-formatie. 70’s tot nu. Heerlijke live band met afwisselende covers, waarbij het publiek gewoon wordt meegesleurd. swingende nummers, ballads, stevige rock, lekkere pop. Veel bekende nummers als van Santana, Fleetwood Mac, Eric Clapton, Tina Turner, Doobie Brothers, Aretha Franklin, maar ook een aantal pareltjes die je niet bij andere bands hoort. Wij zijn op zoek … meer »

Paul Geraedts

Zangeres/zanger gezocht voor nieuw op te richten band.

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 597x bekeken

Hoi, ben jij die zangeres/zanger die zin heeft om samen nieuwe nummers te schrijven en componeren om deze daarna op het podium ten gehore te willen brengen, dan reageer op deze advertentie. Wij zijn een gitarist, bassist en drummer met ruime ervaring (ook podium) en zijn het zat om te coveren. Hebben al de nodige muzikale ideeën, die nog uitgewerkt moeten worden. We repeteren in Nijmegen, en willen … meer »

John Swinkels

Gezocht zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 570x bekeken

Wij ervaren muziekkanten gitarist/zanger en toetsenist/zanger willen doorstart maken met trio en zoeken daarvoor ervaren zangeres spelen met midifiles tekst on screen voor allround band allemaal solo zingend en meer stemmig

Muzikantenbank user Friedo MartensFriedo Martens

Drummer zoekt muzikanten.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 1495x bekeken

Drummer zoekt muzikanten.allo, We zijn Douwe en Leo. We zijn autodidact bassist en drummer met een goed niveau. We repeteren 1 maal in de 2 weken op de woensdag avond in Zevenaar. We zijn nog opzoek naar een toetsenist die net als wij het leuk vindt om wat complexere nummers in te studeren en te spelen. We zijn op zoek naar muzikanten in ieder geval en als start de volgende nummers willen gaan spelen/ instuderen/deze richting … meer »

Muzikantenbank user L. HeutinckL. Heutinck

Zanger gezocht voor Faith No More-coverband!

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 1746x bekeken

Zanger gezocht voor Faith No More-coverband!Liefhebber van Faith No More? Zin om aan de slag te gaan als zanger in een bezetting die verder al compleet is? Net gestart Faith No More-project in Nijmegen zoekt zanger! Onze ambitie: tweewekelijks repeteren, een flink repertoire opbouwen en met enige regelmaat optreden. Lijkt je dit wat? Repeteer gewoon een keer met ons mee! Stuur ons vooral een bericht. Check ook de video van ons optreden … meer »

Wouter