Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ben jij die goede rockzanger die onze band komt versterken?

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 140x bekeken

Ben jij die goede rockzanger die onze band komt versterken?Wij zijn FenderLee en wij zijn een rockband met ervaren muzikanten. De bezetting is toetsen, gitaar, bas en drums. Wij zoeken een zanger voor ons brede repertoire. Van Stevie Ray Vaughan tot aan Stevie Wonder en alles wat daartussen zit. Wij repeteren wekelijks en treden regelmatig op. Wij hebben een hekel aan onderling gezeik en de sfeer is vriendschappelijk. Kom jij auditie doen?

Eric Bouwer

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 83x bekeken

Hey, ik ben een gitarist op zoek naar een zanger (25-40). Het idee is om eerst samen muziek te maken en daarna samen op zoek te gaan naar mede muzikanten voor een volledige band. Bands waar ik graag naar luister zijn Royal Blood, Muse, Queens Of The Stone Age, Triggerfinger, Highly Suspect. Luisteren naar mijn eigen werk kan op soundcloud.com/marco-aben. Ik hoor graag van je!

Marco1984

Ben jij die zanger die het verschil maakt??

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 195x bekeken

Ben jij die zanger die het verschil maakt??Wij zijn een rockband met goede, ervaren muzikanten. Wekelijks repeteren en regelmatig optreden. Gemiddelde leeftijd in de band is 50, Ons repertoire bestaat uit rock, blues en soul. Heel breed en we geven onze eigen draai aan bestaande nummers. Wij schrijven ook eigen nummers. Wij zoeken een zanger met een rock stem. Het plezier voert de boventoon. Bezetting is bas, drums, gitaar en toetsen. Ben jij … meer »

Eric Bouwer

Composer (hobbie) zoekt zangeres/Composer (hobby) is looking for female singer.

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 298x bekeken

EXAMPLES: https://www.dropbox.com/s/j20soiae9bq0u8s/Example music fragments-27 APRIL 2018.mp3?dl=0 Zoek een zangeres, waar ook ter wereld, die ongeveer het zelfde temperament heeft dan de geluidsfragmenten die ik heb toegevoegd. Ook de muziekkeuze moet ongeveer het zelfde zijn. Ik heb diverse popnummers geschreven, maar ze hebben nog geen tekst en ze moeten nog gemasterd worden. We kunnen er … meer »

Henk Hofstee