Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Timeshake zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 44x bekeken

Allround coverband Timeshake zoekt zangeres(30-45jaar). Omgeving Nijmegen. Wie zijn wij? 5 ervaren muzikanten die op de woensdagavond met een hoop humor repeteren (in een eigen oefenruimte) om liefst 1- 2x per maand op te treden. Ben jij de frontvrouw die wij zoeken? Kom dan een keer mee repeteren! Tot gauw! Oh ja: kijk anders even op www.timeshake.nl Mailen kan ook:Info@*********.nl

Patrick

Zanger gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 130x bekeken

Beste zanger, Wij zijn op zoek naar een nieuwe zanger. Onze band is net uit de start blokken geschoten en we hebben een aantal goede gigs gehad. We zijn daarom ook meer dan een opstartend bandje. Onze zanger is er helaas mee gestopt en nu zijn we op zoek naar een nieuwe zanger. Doel van het komende jaar is het materiaal wat er ligt kritisch te bekijken en nieuw materiaal te schrijven. Input van jou … meer »

Band nijmegen

Metalband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 93x bekeken

Wij (drummer, 2 gitaristen) zijn op zoek naar een zanger. Wij bespelen onze instrumenten allemaal al een lange tijd en willen serieus muziek gaan maken. Hierbij moet je denken aan wat covers maar vooral eigen materiaal. Wij hebben al wat demo's opgenomen. Ben je benieuwd, neem vooral contact op. Qua genre is het nog aardig open. Wij hebben alle drie een brede muzieksmaak, dus input is zeker welkom. … meer »

Marc

The Dancefloor Hooligans zoeken zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 199x bekeken

The Dancefloor Hooligans zoeken zanger/zangeresThe Dancefloor Hooligans zijn op zoek naar een zanger/zangeres. Wij zijn een complete band inclusief twee blazers en spelen alleen maar dansbare nummers van de laatste twee decennia. Denk aan een vleugje funky pop, een sprankeltje soul, een toefje groovy jazz en af en toe wat R&B en hiphop. Denk aan gevulde dansvloeren, denk aan blazers die een dansje doen en denk aan pure groovy shit. OK, een paar … meer »

Pieter van den Haak

Songwriter zoekt bassist, zanger en gitarist voor nieuwe band met EIGEN werk (Gelderland/Overijssel)

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 738x bekeken

Songwriter zoekt bassist, zanger en gitarist voor nieuwe band met EIGEN werk (Gelderland/Overijssel)De afgelopen 5 jaar meer dan 35 popsongs gemaakt (ook instrumentale). Zoek medemuzikanten die liefst ook eigen nummers schrijven en samen willen spelen niet alleen voor de fun maar ook om onze nummers heel goed te leren spelen zodat we ze kunnen opnemen en ook voor publiek kunnen uitvoeren. Dus: met name gezocht: goede ZANGER (ik ben meer gitarist/songwriter) , basgitariste, solo-slag-gitarist, evt. … meer »

Paulus