Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toto tributeband zoekt leadzanger

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 132x bekeken

Totolylive zoekt leadzanger Ben jij ook gek van Toto en kun jij lead vocal zingen? Dan zoeken wij jou! • Wie zijn wij? Toto tributeband met ervaren muzikanten (bas, drums, toetsen en gitaar) die uit de hand gelopen hobby serieus neemt en 1 keer in de 2 weken in Molenhoek bij Nijmegen repeteert; • Onze missie: Fun maken, performen en met veel energie het publiek een te gekke Toto experience bieden; Enthousiast … meer »

Luciano D'Agnolo Vallan

Gitarist en zanger gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 260x bekeken

Wij (Slagwerkgroep van Kunst en Volharding) zijn nog opzoek naar een gitarist en zanger die mee wil doen op ons concert: Vrienden van BAM live, op 10-10-2020. Het concert doen we samen met het popkoor Vision uit Ewijk. Het programma bestaat uit lichte muziek: Radar Love, Diverse medleys: Queen, Songfestival, Guus Meeuwis en Nederlandse popnummer Blauw, Iedereen is van de wereld ed. We verwachten … meer »

Jan

Zanger gezocht voor Faith No More-coverband!

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 682x bekeken

Zanger gezocht voor Faith No More-coverband!Liefhebber van Faith No More? Zin om aan de slag te gaan als zanger in een bezetting die verder al compleet is? Net gestart Faith No More-project in Nijmegen zoekt zanger! Onze ambitie: tweewekelijks repeteren, een flink repertoire opbouwen en met enige regelmaat optreden. Lijkt je dit wat? Repeteer gewoon een keer met ons mee! Stuur ons vooral een bericht. Check ook de video van ons optreden … meer »

Wouter