Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Alternatieve band zoekt backingvocalist/muzikant

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 177x bekeken

Hey you! Sinds 1,5 jaar heb ik (Naomi, 28) een band waarmee ik de nummers die ik schrijf uitwerk. Het genre wisselt van meer poppy tot rock met ska invloeden. We repeteren wekelijks met als doel opnemen en evt optreden. Ik speel ukulele, zing en schrijf, Shaun speelt bas en doet backingvocals, Nick drumt. We zoeken een (ervaren) vocalist die een instrument bespeeld om de band mee aan te vullen. Het … meer »

Muzikantenbank user NaomiNaomi

Allround coverband zoekt Backing vocalist(e) met pianoskills

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 152x bekeken

Wij zijn een gedreven, stabiele maar bovenal enthousiaste semi-professionele allround coverband en op zoek naar vervanging voor onze backing vocalist en tevens toetsenist die ons helaas na 12 jaar gaat verlaten. - 50 tot 60 optredens per jaar binnen straal van 100 km rondom Nijmegen - 1x per maand kijkavond/repetitie - 20 tot 45 jaar - Professionele instelling Wij zoeken een backing vocalist(e) … meer »

Muzikantenbank user SingSingSingSingSingSing

Beginnende band zoekt gitaristen

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 314x bekeken

Heey, ik ben Julia (23 jaar) en ben voor een beginnende band op zoek naar een akoestische en elektrische gitarist (leeftijdscategorie 18 t/m 30 jaar). Het zou leuk zijn als je ook kan zingen, maar dat is niet per se nodig. Wij spelen in het genre pop, country en rock en zoeken gitaristen die serieus aan de slag willen in een band. Wij zijn nu vooral nog repertoire aan het opbouwen en onze ambitie is … meer »

Muzikantenbank user Julia van DodewaardJulia van Dodewaard

Zanger gezocht voor vette tributeband

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 280x bekeken

Ben jij een goede zanger en zou jij graag in een vette tributeband willen zingen, dan hoor ik graag van jou. Denk aan: - Jamiroquai - Phil Collins Met een uitgebreid muzikanten netwerk is een band zo geformeerd. Kernwoorden: - goed niveau - goed voorbereid zijn - korte snelle periode om repertoire op te bouwen - weinig repeteren en veel optreden Tot horens, Michel - bassist

Michel Daals

Band zoekt frontman, zanger/gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 441x bekeken

BOS zoekt een zanger/gitarist om in eerste instantie verder te gaan als coverband. Het huidige repertoire richt zich nu op 'alternative, rock' zie spotify-list voor een selectie. Deze lijst kan bijgestuurd door de frontman! Samen muziek maken staat voorop, optredens om naar toe te werken zijn motiverend en we streven naar ca. 6-12 optredens per jaar. We zijn tussen de 40-50 jaar oud, maar voelen ons … meer »

Jeroen Spitzen

Close Harmony

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 479x bekeken

Beste zangeres / zanger, Graag zou ik met enkele dames en heren een klein clubje vormen om close harmony te zingen. Een beetje in de stijl van de shorts van Anthony Gargiula ondanks dat ik wel wat ouder ben dan hij. Mijn idee is om met zo'n 4 a 5 personen populaire herkenbare muziek 3, 4 of 5 stemmig/ close harmony te zingen, zelf ben ik tenor. De muziek hoeven geen bestaande arrangementen … meer »

L

Serieuze fun | Nijmegen | soul funk pop jazz

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 789x bekeken

Spreekt dit je aan? - omgeving Nijmegen - optreden? Ja maar niet te vaak; max 5x / jr - repeteren? Ja, maar niet te vaak; 1 - 2x / mnd - ben je een zanger(es) / drummer / bassist / toetsenist? - genre: funk | soul | pop/jazz Ja? Neem even contact op voor verdere plannen Ik ben een gitarist (40jr) met ruime band ervaring die weer tijd en ruimte heeft voor een toffe band.

Jasper