Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zuid-Holland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Invaller/ tijdelijk bassist

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 260x bekeken

Ik ben op zoek naar bandjes of muzikanten die tijdelijk een bassist kunnen gebruiken, bijvoorbeeld als invaller. Of ter overbrugging bij het zoeken van een nieuwe bassist. Ik ben een ervaren bassist in bezit van eigen apparatuur en vervoer. Ik heb jaren ervaring met verschillende bandjes in verschillende stijlen. Omdat ik gestopt ben met werken en houd van reizen kan/wil ik me niet meer commiteren … meer »

Ronald Heitinga

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een toetsenist(e) (regio Zoetermeer)

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 202x bekeken

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een toetsenist(e) (regio Zoetermeer)MOONTRACKS is een bluesrock coverband uit de regio Zoetermeer. Wij coveren nummers van o.a. Beth Hart, The Police, Melissa Etheridge, Anouk, Queen, Krezip, Kane, Ilse de Lange, Kovacs, Black Crowes, Alannah Miles en vele anderen... Lekker in het gehoor liggende covers van bekende (en soms ook zeer verrassende!) blues- en rocknummers. Wij zoeken per direct een toetsenist(e) met enige bandervaring. Wij … meer »

Frans

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een zanger (regio Zoetermeer)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 197x bekeken

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een zanger (regio Zoetermeer)MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een zanger MOONTRACKS is een bluesrock coverband uit de regio Zoetermeer. Wij coveren nummers van o.a. Beth Hart, The Police, Melissa Etheridge, Anouk, Queen, Krezip, Kane, Ilse de Lange, Kovacs, Black Crowes, Alannah Miles en vele anderen... Lekker in het gehoor liggende covers van bekende (en soms ook zeer verrassende!) blues- en rocknummers. Wij zoeken … meer »

Frans

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 301x bekeken

Hi ik ben drummer en speel in een fusion trio,gitaar/bas/drums.Helaas is de bassist ermee gestopt. Wij zoeken een gevorderde bassist die kan grooven en soleren. Wij spelen nrs. van oa Greg Howe, Frank Gambale, Allan Holdsworth en er zijn eigen nrs. Wij zijn beiden ervaren en zeer gepassioneerd en hopen de bassist te vinden die met ons wil musiceren en onze sound te complimenteren. Neem graag contact … meer »

marc holland

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 164x bekeken

sixtiesband The Thunderbirds een zoekt zanger die bekend is met repertoire uit de jaren 60,70 en 80 we oefenen in Zoetermeer. Wij zoeken iemand in de leeftijd vanaf 50jaar. Mocht het je aanspreken laat even iets van je horen. Grt Rob.

Rob Innemee

Zanger(es) voor humoristisch muziektheater

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 254x bekeken

Zanger(es) voor humoristisch muziektheaterMijn naam is Flip de Liema en ik maak humoristisch muziektheater met liedjes, verhaaltjes, grapjes, sketches en beeldmateriaal. De liedjes zijn gevarieerd: jazz, pop, blues en Nederlandstalige liedjes van eigen hand. Vind je het leuk om (muzikaal) kennis te maken, stuur dan indien mogelijk, een filmpje (bv You Tube)zodat ik iets kan horen of zien. Op 13 juni heb ik een optreden in Amsterdam dus we … meer »

Flip de Liema

2e zangeres voor 12 koppige funkband Regio Leiden.

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 276x bekeken

2e zangeres voor 12 koppige funkband Regio Leiden.Onze band is opzoek naar een tweede zangeres om samen met onze zanger en zangeres lead en backing vocals op zich te nemen bij onze Funkband. Het doel van de band is om onbekend funk repertoire te spelen en dit in een swingende en groovy presentatie te brengen. Dus niet weer 'play that funky music' en andere bekende funk stukken. Er is erg veel te vinden want funk beleeft, zeker in de VS en de UK, … meer »

Rob Elsenaar

Bassist gezocht (40 plus)

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 803x bekeken

Wij zijn een gezellige Haagse coverband bestaande uit enthousiaste muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 60 die het leuk vinden om evergreens, blues- en popnummers uit de jaren 60 & 70 te spelen. De band bestaat 1,5 jaar in de samenstelling slag-gitarist, solo-gitarist, drummer en zangeres. Omdat onze bassist recentelijk in goed onderling overleg de band heeft verlaten zoeken wij een vervanger. … meer »

Muzikantenbank user Peter van der WaallPeter van der Waall