Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Flevoland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband zoekt zanger en toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Lelystad (Flevoland) | 157x bekeken

Gitarist, bassist en drummer (50+) zoeken een zanger en toetsenist voor onze rockband. We spelen muziek in de stijl van Joe Bonamassa, The Free, Gary Clark Jr, Gov't Mule, ZZ Top,Cream e.d.. Met een toetsenist erbij is er natuurlijk meer mogelijk! Vooral gezelligheid en musiceerplezier staat bij ons voorop (wat muzikale bagage en inzet is daarbij best wel handig). We spelen 1x per week op de woensdag … meer »

rob jaspersen

Ervaren zangeres of zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Almere (Flevoland) | 232x bekeken

Ervaren zangeres of zanger gezochtToto, Earth Wind & Fire, Diana Ross, Supertramp, Katie Perry etc. Kortom een muzikale reis vanaf de seventies tot nu. Wij repeteren 1 maal in de week in Almere-Haven. Optreden willen wij maximaal 2 keer per maand. Als dat je wat lijkt dan horen wij graag van je. www.thissideupband.nl

Muzikantenbank user Clemens LettinckClemens Lettinck

Coverband Amplifier zoekt ZANGER (Regio Zwolle/ Lelystad)

Zanger / Zangeres gezocht in Lelystad (Flevoland) | 178x bekeken

Coverband Amplifier is opzoek naar een enthousiaste, explosieve en energieke zanger! Wil je tijdens optredens iedereen enorm uit zijn plaat zien gaan, en heb jij een DIJK van een stem... dan zijn wij op zoek naar jou!! Zie website en promovideo voor meer info en sfeerimpressie! Leeftijdscategorie ca. tussen 20 - 40 jaar. Standplaats = Dronten, Regio Zwolle/ Lelystad. Wij horen graag … meer »

Muzikantenbank user Boudewijn RosierBoudewijn Rosier

Nieuw band starten Regio Almere

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Almere (Flevoland) | 176x bekeken

Hallo :) Ik ben Amber, ik ben 18 jaar en speel al meerdere jaren gitaar. Ik ben opzoek naar (het liefst meiden) om een kawaii-metal band te beginnen. Ik weet dat dit erg specifiek is, maar niet geschoten is altijd mis haha. Hiervoor ben ik opzoek naar een bassist, drummer, zangeres en misschien wel een extra gitaariste. Ben je geïnteresseerd? stuur gerust een berichtje :)

Muzikantenbank user Amber de VliegerAmber de Vlieger