Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock Drummer

Drummer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 57x bekeken

Hallo Drummers! Onze rockband is op zoek naar een ervaren drummer die tezamen met onze bassist een strak en groovy tandem vormt! Gezien ons repertoire (invloeden uit de symfonische,funk, metal en progressieve rock) is kennis van maatsoorten wenselijk. We spelen uitsluitend eigen materiaal waar je zeker je creativiteit in kwijt kunt. We beschikken over een eigen vaste ruimte waar je je gear kunt … meer »

Paul

Semi-akoestische band zoekt zanger en/of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 86x bekeken

Voor onze semi-akoestische band in de doorstartfase zijn we op zoek naar een zanger en/of zanger. Onze groep bestaat uit drumster, bassist, toetsenist en twee gitaristen. Bandervaring varieert. We willen een wildgroei aan nummers van toen en nu gaan spelen, democratisch gekozen met veel eigen inbreng. Eigen nummers gaan maken sluiten we niet uit, al beginnen we met covers. We repeteren om de … meer »

Wilfred Wayop

STOÏC•SOULS zoekt grunge/rock bassist

Bassist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 220x bekeken

Ben jij de bassist die ons geluid compleet maakt? Wij, STOÏC•SOULS zijn op zoek naar een getalenteerde bevlogen bassist om onze muzikale reis naar nieuwe hoogten te tillen. Ben jij gepassioneerd door diepe, rauwe klanken en gedreven om een krachtige muzikale impact te maken? Wij zijn een groep gedreven muzikanten die op zoek zijn naar een solide basis voor onze gruizige sound. Als jij wilt bijdragen … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

Drummer met ervaring zoekt (rock) cover band

Drummer zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 356x bekeken

Drummer met ervaring zoekt (rock) cover bandHallo, ik ben Ronald Zuiderwijk en drum sinds 1991 in een aantal coverbands. Ik ben recentelijk verhuisd naar Steenbergen. (Noord-Brabant) en ben op zoek naar een band, het liefst met een eigen oefenruimte waar ik mijn drumstel kan laten staan. Hij is nogal groot en iedere week slepen is geen optie. Ik hou van rock en speel dat dan ook het liefst. Maar een goede blues band lijkt mij ook wel wat. Ik … meer »

Muzikantenbank user Ronald ZuiderwijkRonald Zuiderwijk

Gezocht Solo gitarist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 598x bekeken

• Wij zijn nu met zijn drietjes (zang & gitaar / bas/ drum). Ons repertoire is zeer gevarieerd en bestaat uit covers van de zestiger jaren tot nu (o.a van Johnny Kid & the Pirates, Eric Clapton, Them, Tom Petty, David Bowie, maar ook nummers van bands als Placebo, Kings of Leon, Hives, Pixies, Radiohead). We hebben een repertoire van 33 nummers om uit te kiezen. We hebben dik twintig jaar ervaring … meer »

Marc

Gezocht songwriter, gitarist/ pianist/ zanger etc.

Zanger / Zangeres zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 551x bekeken

Gezocht songwriter, gitarist/ pianist/ zanger etc.Hallootjes, Na longcovid en verlies van praktijk, werk... ben ik mezelf opnieuw aan het uitvinden. Verleden veel gezongen, koren, musical, maar ook klassieke zanglessen, jazz, klein podiumkunst. Dus zang technisch kan ik veel. Verschillende genres, Als kind was ik al aan het dromen over mijn eigen muziek. Met omwegen, kom ik toch steeds weer terug bij deze ambitie, alleen nog steeds niet de juiste … meer »

Muzikantenbank user Ingrid SwinkelsIngrid Swinkels

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 665x bekeken

Voor een startende semi-akoestische band, zijn wij op zoek naar een enthousiaste zangeres. De band bestaat verder uit een gitarist (40+), bassist (40+),enthousiaste drumster (40+) en een veelzijdige toetsenist (40+). Repeteren vooralsnog om de week in het dorp Heerle op de woensdagavond. Er is een PA aanwezig. Kenmerk is dat het allemaal wel wat minder hard kan. Dus ruilen we wat volume in voor nuance, … meer »

Jaywood