Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Backing vocals m/v

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 433x bekeken

Backing vocals m/vOnze band is op zoek naar een backing vocalist m/v. Enige ervaring is een pre wel toonvast.Bij voorkeur hoge alt. Repetities op vrijdag avond(omgeving Willemstad). Invloeden laten zicht het best omschrijven als pop, symfonische en progressieve rock. We zoeken een serieuze en fijne aanvulling voor de langere termijn die in ruime mate affiniteit heeft in deze stijl en niet op zoek is naar covers maar … meer »

Paul

Geluidstechnicus met eigen installatie

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 362x bekeken

Hoi hoi, ik ben zelf een muzikant in hart en nieren. Speel toetsen en doe tegelijk de techniek… 😊 Ik heb niet het allernieuwste spul maar het klinkt mooi (en is loei-zwaar 😂). Ik zoek zangers, zangeressen of bandjes in allerlei genres die van mijn diensten als geluidsman gebruik willen maken. Het is voor mij hobby dus aan de vergoeding komen we wel uit…

Muzikantenbank user John van OpdorpJohn van Opdorp

Semi-akoestische band zoekt zanger en/of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 357x bekeken

Voor onze semi-akoestische band in de doorstartfase zijn we op zoek naar een zanger en/of zanger. Onze groep bestaat uit drumster, bassist, toetsenist en twee gitaristen. Bandervaring varieert. We willen een wildgroei aan nummers van toen en nu gaan spelen, democratisch gekozen met veel eigen inbreng. Eigen nummers gaan maken sluiten we niet uit, al beginnen we met covers. We repeteren om de … meer »

Wilfred Wayop