Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blues Rock zanger gezocht ... Roosendaal BopZ Breda

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 115x bekeken

Voor onze vers opgerichte Blues-Rock band zijn wij op zoek naar een zanger. Jouw leeftijd 25-55 Wij zijn redelijk ervaren muzikanten (30-50) en spelen graag werk van o.a. Sass Jordan, Beth Hart, Joe Bonamassa, The Black Keys, ZZ Top, Popa Chubby, Johnny Winter, Julian Sas e.a. Eigen inbreng is uiteraard wenselijk. Naast enig niveau, een rauw randje en ervaring vinden wij het onderlinge contact … meer »

Muzikantenbank user MrBastaMrBasta

Blues Rock vocalen gezocht ... Roosendaal

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 231x bekeken

Voor onze vers opgerichte Blues-Rock band zijn wij op zoek naar een zanger en een zangeres. Jouw leeftijd 20-55 Wij zijn ervaren muzikanten (30-50) en spelen graag werk van o.a. Sass Jordan, Beth Hart, Joe Bonamassa, The Black Keys, ZZ Top, Popa Chubby, Johnny Winter, Julian Sas e.a. ... Naast enig niveau, een ruw randje en ervaring vinden wij het onderlinge contact en het plezier tijdens de … meer »

Muzikantenbank user MrBastaMrBasta

MET SPOED zanger gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 580x bekeken

MET SPOED zanger gezocht!Voor een videoclip zoeken wij een zanger tussen de 15 en 30 jaar die een nummer wilt inzingen! De opnames zullen in juni plaatsvinden. We werken met professioneel apparatuur. Het nummer wordt ingezongen in een professionele studio in Bergen op Zoom. Er zit helaas geen vergoeding aan vast zoals reiskosten. Waarom zou je het dan doen? Voor de ervaring, en: de videoclip wordt naar de enige echte … meer »

Kaylee Embregts