Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht : Slag / Solo gitarist gevraagd !

Gitarist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 357x bekeken

Hallo mede muzikanten , Wij zoeken voor onze band uit Zaandam een goede gitarist ! De band bestaat uit een drummer, bassist ,zanger, Keyboardspeler. De muziek die wij spelen komt uit de 60/70 en 80er jaren. Ook hebben wij een eigen repetitie ruimte in Zaandam . Heb je interesse ??? Dit is je kans !!!! Groet, Bart.

Muzikantenbank user Bart van PuttenBart van Putten

Zanger gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 399x bekeken

Hallo muzikanten , Onze band zoekt met spoed een zanger met een uitstraling ! De band heeft een eigen repetitie ruimte om te repeteren. Wij spelen muziek uit de jaren 60/70 en 80 ........ De band komt uit Zaandam en bestaat uit een gitarist, drummer, bassist en een keyboardspeler. Interesse ? Mail mij dan ! Groet, Bart.

Bart van Putten

Gezocht band of zanger / zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 162x bekeken

Nu het jaar weer bijna naar zijn einde loopt dacht ik het komende jaar muzikaal eens goed te gaan oppakken. Waar ben ik naar op zoek? Graag zou ik en duo vormen of aansluiting vinden bij een bestaande band. Heb ik podium ervaring? Jazeker al ligt dit al wel een tijdje achter me. Echter na lange tijd niets gedaan te hebben blijft het toch kriebelen en ben ik door een zangeres op een feestje min of … meer »

Eric Seerden

Alternatieve rockband zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 228x bekeken

Alternatieve rockband zoekt zanger!Hoi! Wij zijn een alternatieve rockband in de regio Zaanstad. Wij treden regelmatig op met veel energie. Wij spelen veel eigen nummers en duiken binnenkort de studio in. Dit willen we eigenlijk graag doen met een zanger met een krachtige stem. Onze band bestaat nu uit een drummer, bassist, ritme-gitarist en solo-gitarist/zanger. De repetitie is elke zaterdag en overdag. Heb jij interesse? Stuur … meer »

Muzikantenbank user Gianni PeperkampGianni Peperkamp

Enthousiaste rockdrummer zoekt band

Drummer zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 215x bekeken

Enthousiaste rockdrummer zoekt bandEnthousiaste rock drummer met podium- en studio ervaring zoekt band met optredens of de ambitie die snel te krijgen! Liefst een coverband in de stijl Van Halen, AC/DC, Bon Jovi, stevige pop. Maar ik sta ook open voor eigen nummers. Goeie podiumpresentatie/show is belangrijk. Enige achtergrondzang kan ik wel leveren. Ik zit zelf in omgeving Zaandam. Groeten Arjen 06 5245 0279

Muzikantenbank user Arjen NijeboerArjen Nijeboer

Zangeres wil graag weer een formatie beginnen met rock&roll, country, fifties en sixties covers

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 954x bekeken

Zangeres wil graag weer een formatie beginnen met rock&roll, country, fifties en sixties coversDoor een crash van de computer ben ik alle aanvragen kwijt, dus probeer ik het opnieuw. Hoi ik ben Anneke (Ankey) woon nu ruim een jaar in Zaandam en heb jaren een eigen band gehad in Veenendaal e.o. Ik wil graag weer een formatie vormen in de omgeving van Zaandam om lekker Rock'nRoll, 50 - 60 er jaren en country covers te kunnen spelen, ook andere genres behoren tot de mogelijkheden. Ik zoek dus … meer »

Muzikantenbank user Gert van RietGert van Riet