Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt mensen van rond de 30

Bassist zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 136x bekeken

Ken je de volgende situatie?: baan, vrouw/man, kinderen, klaar met alle hoge verwachtingen en zin om gewoon lekker covers te spelen en gezellig een biertje te drinken? Ik ook. Ik ben op zoek naar hobbymuzikanten die samen met mij lekker willen rocken. Wat mijn smaak betreft: denk gewoon aan de nodige rock en metal van onze jeugd. Echter, ik sta voor van alles open, met uitzondering van volksmuziek … meer »

Lyndon

Gezocht : Slag / Solo gitarist gevraagd !

Gitarist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 567x bekeken

Hallo , Voor onze band zoeken wij een leuke gezellige gitarist. Wij zijn een band uit Zaandam en spelen 60/70/80 en 90 er jaren muziek. Je moet denken aan nummers van The Stones , Beatles , Dire straits, Van Morrison , De dijk , Joe Bonemassa, Golden Earring. Kortom veel verschillende stijlen van nummers. Heb je interesse om bij een gezellige band te spelen ? Groet , Bart.

Bart van Putten

Zanger zoekt band/muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 323x bekeken

Zanger zoekt band/muzikantenHoi allemaal, Ik ben Steven uit Zaandam. Via deze weg wil ik in contact komen met andere muzikale mensen in de omgeving Amsterdam/Zaandam. Graag zou ik willen samenwerken met een ervaren bandje of gitaristen om een leuk repertoire op te bouwen, maar ook het werken aan eigen nummers vind ik belangrijk. Over mij: Stem: lichte bariton stem. Genres: pop, jazz, bossa nova, akoestische muziek, eigen … meer »

Muzikantenbank user StevenSteven