Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Na jaren weer eens m'n gitaar opgepakt...

Gitarist zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 77x bekeken

...en het lekkerst is om nu thuis op m'n akoestische gitaar te pielen. Toch zou ik het liefst weer in een band willen stappen of samen met iemand een paar stukken (symfonisch in de sfeer van Marillion/Fish) willen componeren. Niet dat mijn niveau zo hoog is of dat ik zo'n beest van een gitarist ben maar gewoon weer iets laten groeien lijkt mij weer geweldig. Groet, Dannie

Muzikantenbank user Dannie StruijfDannie Struijf

Semi Pro pop/rock/party band zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 176x bekeken

Voor onze band The PartyRockers, zijn wij op zoek naar een ervaren zangeres. Wij willen als band straks weer flink aan de gang en spelen in feesttenten, op kermissen, bedrijfsfeesten, privefeesten enz enz. We zoeken * Iemand die zich thuis voelt in de pop-rock-party hoek * Een entertainer is * Enthousiaste, gemotiveerd * Een aardige strot heeft * Iemand met humor en zich niet al te serieus … meer »

PartyRocker

Ben jij die zanger, zangeres, vocalist die we zoeken?

Zanger / Zangeres gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 365x bekeken

Hi!  Wij zijn drie muzikanten, een gitarist, bassist en drummer die al een aantal jaar samen spelen in een bandje: https://soundcloud.com/grandview-avenuehttps://www.youtube.com/watch?v=AEkf7e6qVrMhttps://youtu.be/Z7s2fE1j7hQ Onze fantastische zangeres is naar het buitenland verhuisd. En het is nog niet eens zozeer dat we voor deze band naar een andere vocalist op zoek zijn, we willen graag samen … meer »

Niley

15 jarige zangeres zoekt mensen om een rockband mee op te richten

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 341x bekeken

Hoi, ik ben Mila en ik ben een 15 jarige zangeres en ik ben ook pas begonnen met gitaar spelen. Zelf heb ik nog geen ervaring in een band. Ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden om samen met mij muziek te maken, het liefst rock, inspiraties voor mij zijn: Halestorm, The pretty Reckless en Evanescence etc... Ik ben opzoek naar: drummer gitarist bassist het lijkt mij erg leuk om samen … meer »

Mila Roosendaal

Rock/funk zanger(es) gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 303x bekeken

Gelegenheidstrio (Gitaar/Bas/Drums) wil af en toe een keer repeteren in Jottem Wormerveer en mocht het wat worden wellicht later een keer gaan optreden. We zoeken een zanger of zangeres die van (hard) rock/funk/pop houdt en daarnaast in het bezit is van goeie stembanden. Wij zijn allen ervaren muzikanten en voorzien van een zeer goede drummer. Stijl denk aan: Black Crowes, Pearl Jam, RHCP, Mothers … meer »

Jaap

Zanger zoekt gitarist/band

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 341x bekeken

Zanger zoekt gitarist/bandHallo allemaal, ik ben Steven. Ik ben een gevorderde amateurzanger (lichte bariton stem) en ik ben via deze weg op zoek naar muzikanten, gitaristen, bandjes, producers, voor muzikale projectjes in de omgeving van Zaanstad/Amsterdam. Ik vind het leuk om covers te zingen (pop, jazz, bossa, r&b etc), maar ik ben ook zelf liedjes aan het schrijven. Ook opnemen staat nog op mijn lijstje. Ik heb ervaring … meer »

Muzikantenbank user StevenSteven