Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Alternatieve rockband zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 152x bekeken

Alternatieve rockband zoekt zanger!Hoi! Wij zijn een alternatieve rockband in de regio Zaanstad. Wij treden regelmatig op met veel energie. Wij spelen veel eigen nummers en duiken binnenkort de studio in. Dit willen we eigenlijk graag doen met een zanger met een krachtige stem. Onze band bestaat nu uit een drummer, bassist, ritme-gitarist en solo-gitarist/zanger. De repetitie is elke zaterdag en overdag. Heb jij interesse? Stuur … meer »

Muzikantenbank user Gianni PeperkampGianni Peperkamp

Enthousiaste rockdrummer zoekt band

Drummer zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 152x bekeken

Enthousiaste rockdrummer zoekt bandEnthousiaste rock drummer met podium- en studio ervaring zoekt band met optredens of de ambitie die snel te krijgen! Liefst een coverband in de stijl Van Halen, AC/DC, Bon Jovi, stevige pop. Maar ik sta ook open voor eigen nummers. Goeie podiumpresentatie/show is belangrijk. Enige achtergrondzang kan ik wel leveren. Ik zit zelf in omgeving Zaandam. Groeten Arjen 06 5245 0279

Muzikantenbank user Arjen NijeboerArjen Nijeboer

Zangeres zoekt gitarist.

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 376x bekeken

Zangeres zoekt gitarist.Beste lezer, Mijn naam is Lotte en ik ben 20 jaar oud. Ik zing al een hele tijd en treedt ook regelmatig op, dit soms met een gitarist, soms met een karaoke versie van YouTube geplukt ;). Ik wil graag wat meer gaan doen met muziek, maar loop vast omdat ik geen instrument kan bespelen. Het lijkt mij heel tof om covers op te nemen (ik heb eventueel opname apparatuur), eigen nummers te schrijven en op … meer »

Muzikantenbank user Lotte SturkLotte Sturk

Zangeres wil graag weer een formatie beginnen met rock&roll, country, fifties en sixties covers

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 849x bekeken

Zangeres wil graag weer een formatie beginnen met rock&roll, country, fifties en sixties coversDoor een crash van de computer ben ik alle aanvragen kwijt, dus probeer ik het opnieuw. Hoi ik ben Anneke (Ankey) woon nu ruim een jaar in Zaandam en heb jaren een eigen band gehad in Veenendaal e.o. Ik wil graag weer een formatie vormen in de omgeving van Zaandam om lekker Rock'nRoll, 50 - 60 er jaren en country covers te kunnen spelen, ook andere genres behoren tot de mogelijkheden. Ik zoek dus … meer »

Muzikantenbank user Gert van RietGert van Riet